Next to Nothing

Χμ, είχα την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αναφέρεται σε “υπαρκτά” συγκροτήματα, αλλά με ενημέρωσαν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για λίγο self promotion, οπότε:

Είμαστε οι Next to Nothing, μια μπάντα σκορπισμένη γεωγραφικά, προσπαθούμε κι’εμείς να βγάλουμε όποτε μπορούμε τις ιδέες μας σε CD. Τα πάντα γίνονται από εμάς, απ’την ηχογράφηση σε home studio μέχρι τη τελική εκτύπωση των (λίγων) hard copies. Αυτό το τόπικ είναι λοιπόν για το 3ο CD που μόλις καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε.

Γενικά να πω ότι συνήθως παίζουμε μέταλ, το συγκεκριμένο CD όμως αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια σε πιο acoustic rock καταστάσεις.

Στο δια ταύτα λοιπόν:

Το άλμπουμ (“Exit Lane”) αποτελείται από 8 τραγούδια συνολικής διάρκειας 58 λεπτών περίπου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε όλο από το site μας, εδώ.

Επίσης υπάρχει και στο Youtube εδώ.

Όποιος έχει χρόνο και όρεξη, ας ρίξει ένα αυτί και κανένα σχόλιο :slight_smile:

Ωραίο το τραγουδάκι που έβαλες, μου έφερε νοερά λίγο σε Όπεθ. Τώρα όσο για το αν είστε κανονική μπάντα ή όχι, δε νομίζω πως έχει τόσο σημασία, αρκεί να αντιμετωπίζετε σοβαρά τη μουσική, να αγαπάτε αυτό που κάνετε, κι όλα τα άλλα έρχονται. Θέλω να πω πως έχω δει άπειρες “κανονικές μπάντες” που δεν έχουν να πουν πολλά, και άλλες τόσες “μη κανονικές” που έχουν. Απλά θέλει υπομονή με τις αποστάσεις υποθέτω. Όπως και να χει καλή συνέχεια στο μέλλον.

μπραβο παιδια,εγω ακουσα το τραγουδι chorea,ομορφο τραγουδακι.Α τα τραγουδια που εχετε για download βαλτε παυλες στο ονομα του συγκροτηματος ωστε τα scrobbles
να πηγαινουν στην σελιδα που εχετε φτιαξει

απλά να πληροφορήσω το γκρουπ για την ύπαρξη ελληνικής ροκ μπάντας (που τα έσπαγε) με το ίδιο όνομα, στα 80’ς. Με πρώην μέλη των ιστορικών Ηeadleaders.

Δε διαφωνώ καθόλου, γι’αυτό έβαλα και τα εισαγωγικά άλλωστε :slight_smile: Το αγαπάμε, είναι το κύριο χόμπι όλων μας. Δεν έχουμε βλέψεις να γίνει κάτι παραπάνω από χόμπι όλο αυτό, για εμάς το κάνουμε κι αν αρέσουν και σε άλλους τα τραγούδια μας τόσο το καλύτερο.

Για κάντο λίγο πιο λιανά αυτό, έψαξα και είδα ότι έχει σχέση με το last.fm αλλά το συνολικό νόημα δεν το πιάνω ομολογουμένως :stuck_out_tongue:

Αυτοί κι άλλες 500 μπάντες στο myspace :stuck_out_tongue: Όοοοταν είχαμε διαλέξει το όνομα, με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν είχαμε βρει κάποιο αρκετά γνωστό παρόμοιο συγκρότημα, οπότε το κρατήσαμε.

καλα το πατε Αλεξ, ο πανοραμιξ στα τυμπανα(νομιζω πως το εχω ξαναρωτησει αυτο);

thx :slight_smile:
Γενικά ναι, ο panoramix. Στο συγκεκριμένο δίσκο βέβαια δε βρήκαμε ούτε χρόνο ούτε μέρος (εξοπλισμό έχουμε θεωρητικά) για να ηχογραφήσουμε drums, οπότε τα προγραμμάτισε μόνο. Ακούγεται ότι είναι ψεύτικα, αλλά τι να κάνουμε :frowning: