Nibiru

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με αυτήν την πίπα?
Δεν έχω ψάξει στο ιντερνετ τίποτα γιατί δεν έχω και χρόνο για να ασχολούμαι με πράγματα που συνήθως είναι μαλακίες, και όσο είμαι στο ροκινγκ θέλω να ακούω μουσική και όχι να βλέπω βιντεο :stuck_out_tongue:

Πολυ χονδρικα λογω της νυστας μου αυτην τη στιγμη… προκειται για ενα υποτιθεμενο ουρανιο σωμα το οποιο στην τροχια του περνα απο το Ηλιακο μας συστημα καθε Χ χιλιαδες/εκατομμυρια χρονια και εξ’αιτιας των βαρυτικων του δυναμεων προκαλει μεγαλες μεταβολες στους πλανητες, ικανες να μεταβαλλουν την τροχια τους, αλλαζοντας το κλιμα που επικρατει και μεταβαλλοντας την ατμοσφαιρα τους.

Ναι χονδρικά είμαι ενήμερος, θα θελα απλά να μάθω παραπάνω πόσο αξιόπιστοι είναι αυτοί που το λένε (αυτή τη στιγμή είμαι 99% σίγουρος ότι είναι λαλακία)…

Βέβαια καλά έκανες και το εξήγησες γιατί δεν το κανα στο πρώτο ποστ, δεν θα το λεγα τόσο καλά βασικά…:stuck_out_tongue:

ΟΚ, μαλιστα. Εγω οσα ξερω τα θυμαμαι απο μια διαλεξη στο πανεπιστημιο για τη σκοτεινη υλη. Επιστημονικα οχι, ο Νιμπιρου, η ενα αντιστοιχο αντικειμενο δεν εχει εντοπιστει στο Γαλαξια μας.
Βεβαια, συμφωνα με τη θεωρια της σκοτεινης υλης, κατα την οποια υπαρχουν μεγαλες ποσοτητες υλης στο διαστημα τις οποιες δεν μπορουμε να εντοπισουμε παρα μονο απο τις βαρυτικες αλληλεπιδρασεις τους, ενα τετοιο σωμα ειναι δυνατον να υπαρχει, αποτελουμενο εξ’ολοκληρου απο σκοτεινη υλη. Αλλα η πηγη του ολου κακου δεν ειναι μαλλον παρα μυθοι και θρυλοι αρχαιων λαων, που ισως να ηταν απλα συμβολικοι.
Περαιτερω ερευνα δεν εχω κανει, σου περναω οτι εχω ακουσει.:slight_smile: Παντως εγω δε θα ανησυχουσα για το Νιμπιρου, οσον αφορα την πορεια αυτου του κοσμου… εχουμε χειροτερα να φοβομαστε οπως παμε.:stuck_out_tongue:

Το γεγονός ότι για το θέμα έχει μιλήσει ο Λιακόπουλος και αντίστοιχοι ξένοι λιακοπουλέοι νομίζω είναι αρκετό για να καταλάβουμε ότι είναι ένα μάτσο πίπες…

Δούλε των Νεφελίμ! Έχεις κρόνια νοοτροπία! :stuck_out_tongue:

λοιπον: αυτος ειναι ενας συγγρητικος πινακας πλανητικων αποστασεων. ο πρωτος αριθμος ειναι κατα πυθαγορα και ο δευτερος με την σημερινη τεχνολογια

1η ΕΡΜΗΣ 0,382 0,387
2η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 0,764 0,723
3η ΓΗ 1 1
4η ΑΡΗΣ 1,618 1,524
5η ΦΑΕΘΩΝ 2,618 2,800
(ΑΣΤΕΡΟΙΔΗΣ)
6η ΔΙΑΣ 5,236 5,200
7η ΚΡΟΝΟΣ 9,472 9,539
8η ΟΥΡΑΝΟΣ 18,944 19,1800
9η ΠΟΣΕΙΔΩΝ 30,034 30,06
10η ΠΛΟΥΤΩΝ 39,506 39,500
11η Χ11 63,9 -
12η Χ12 103,3 -

βαση αυτων ο νιμπιρου ο οποιος υπαρχει για να τον μετρησε ο πυθαγορας ειναι η ο 11 η ο 12
επομενως υπαρχει και αλλος πλανητης περα του νιμπιρου:p