Μπορώ να αλλάξω το nickname μου?

πείτε μου την αλήθεια.

την είπα

θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο Karvou ότι σε όλα τα φόρα επιτρέπεται :frowning:

μια μικρή αλλαγή θα είναι, αλήθεια.

Προφανώς και τεχνικά είναι εφικτό (αλλά μόνο οι admins μπορούν να κάνουν τέτοια αλλαγή). Απλά σε αυτό το φόρουμ δε το κάνουμε πλην ελαχίστων περιπτώσεων που υπήρχαν σημαντικοί λόγοι. Στο 99,99% των περιπτώσεων όμως η απάντηση είναι όχι. Με 4,000+ ποστς μπορώ να σε προϊδεάσω πως το όχι είναι ακόμη πιο βέβαιο…

δέχομαι να σβηστούν όλα μου τα ποστς!

τέλος πάντων, μπορεί να κάνω κάνα double κάποια στιγμή.

ευχαριστώ.

Θα μπαναριστούν και τα 2 accounts όμως τότε. Δε θα κερδίσεις τίποτα.

ντάξει γω για πλάκα το’πα, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις καθυστερημένων χρηστών που μπαναρίστηκε μόνο το ένα ε!
μην αρχίσουμε τώρα, δε μπορώ να τ’αλλάξω, case closed, τέλος.

εγω το 0666 δεν μπορω να το αφαιρεσω ε;;;:roll:

όχι παιδιά αλλαγές δεν γίνονται. 8)

ούτε με απόδειξη ?

να ρωτήσω, αν ο shaman κάνει 2ο account με άλλο nickname πώς ακριβώς θα φάει μπαν; τσεκάρετε όλες τις ΙΡ για να βλέπετε ποιοι έχουν δεύτερο account?

δεν σας καταλαβαίνω, αλήθεια, ο άλλος ζητάει αλλαγή nickname, λέτε δε γίνεται, σωστά κατ’εμέ, “ε δεν πειράζει, θα κάνω 2ο account για να έχω το nickname που μου αρέσει”, “α δε γίνεται, θα φας μπαν και στα 2 accounts”, lol wat

Ο γαμώσπιτος που έγινε Νίντζα και ο Socrates Drunk The Conium σε σκέτο Socrates πως άλλαξαν?

Καλά τα λέτε, αλλά όπως είπα πριν, στο 99,99% των περιπτώσεων το όνομα δεν αλλάζει. Θα πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος για να γίνει αυτό.

Σαν τι δηλαδη μπορει να θεωρηθει ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ για να κανει καποιος μια μικρη αλλαγη στο account του ???
:|:|

Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα το φορουμ ειναι για διασκεδαση πανω απ’ολα, αρα αν θελει καποιος να κανει μια μικρη παρεμβαση στο nickname του θα πρεπει να γινεται αμεσως, χωρις ελεεινες σοβαροφανειες απο τους αντμινς.

θα απαντήσω το απόγευμα αναλυτικά σε αυτό το θέμα :roll:

νικνεημς δεν αλλάζονται. θα το βάλουμε κ στους κανονες,να ειμαστε οκ. 8)

κάτι πρέπει “να γινεται αμεσως, χωρις ελεεινες σοβαροφανειες” όταν υπάρχει σχέση εργαζομένου/εργοδότη και είναι εντός των καθηκόντων του υφισταμένου. όταν κάποια άτομα έχουν διαλέξει [U]εθελοντικά να κάνουν κάποιες χαμαλοδουλειές[/U] για να βοηθάνε στο φόρουμ, καθορίζουν κ τους κανόνες. :wink: [U]δεν δουλεύουμε εδώ, [B]βοηθάμε.[/B][/U] στον χρόνο που έχουμε, και σε αυτά που θεωρούμε σημαντικά κ σοβαρά. θεωρώ οτι αν κάποιος έκανε 5.000 ποστ με ένα ονομα, θα αντέξει να κάνει αλλά τόσα με το ίδιο :roll:

Για μια φορά λέω να υπερασπιστώ τους μοντς και να πω ότι απ’ ότι καταλαβαίνω, το πρόβλημα είναι να αλλάξει το νικνέημ ενός χρήστη ο οποίος έχει τριψήφιο και τετραψήφιο αριθμό ποστ, γιατί (υποθέτω) η αλλαγή πρέπει να γίνει στο καθένα απ’ τα ποστ του. Απ’ αυτή την άποψη νομίζω λένε ότι δεν το κάνουμε παρά μόνο όταν υπάρχει λόγος. Να, κι εμένα ας πούμε δε θα με χάλαγε να ήταν το νικ μου με μικρά γράμματα κι όχι με μεγάλα (don’t know what I was thinking :(), αλλά μου φαίνεται ότι τώρα είναι αργά για να ζητήσω ν’ αλλάξει, αν το ζητούσα τις πρώτες βδομάδες ίσως κάτι να γινόταν.

Γρακχε, εχουμε δει ονομα να ‘‘διορθωνεται’’, οποτε και το δικο σου μπορει να γινει με μικρα γραμματα (και να εμφανιζεται ετσι σε ολα τα ποστ σου) σε χρονο dt.

Ποιό; Μη μου πεις του Γαμώσπιτου, γιατί αυτός είχε κάποιες δεκάδες ποστ όταν άλλαξε. Επίσης πώς προκύπτει ότι μπορεί να γίνει σε χρόνο dt; Ότι μπορεί να γίνει αυτόματα ξέρω γω;

Για να συνεχίσω δηλαδή αυτό που λέει ο Μόντε, ε ναι, ούτε γω θα καθόμουνα να ψάχνω τα 3000+ ποστ ενός χρήστη και ν’ αλλάζω το νικνέημ επειδή μια μέρα αποφάσισε ότι δεν του αρέσει!

Προφανώς και δεν χρειάζεται να αλλάξει σε κάθε ένα από τα ποστς.
Δεν είναι αυτός ο λόγος.

Ο λόγος είναι ότι με το που θα επιτραπεί αυτό, ο καθένας μπορεί να το ζητάει για ψύλλου πήδημα.

Και γιατί σε πειράζει που είναι με κεφαλαία, φοβάσαι μη σε περνάμε για φέηκ του έπιταφ? :stuck_out_tongue:

Για ποιο λόγο εκνευρίζεσαι και ενοχλείσαι τόσο δεν καταλαβαίνω.

Καταρχήν, λέμε “όχι” στις δίχως λόγο αλλαγές nickname, γιατί προκαλούν χάος στα παλιότερα ποστς και γιατί μετά όλοι θα θέλουν να παίζουν με το nickname τους, προκαλώντας χάος σε όλο το φόρουμ (εγώ χθες ρώτησα έναν kwlopetinitsa 12, γιατί μου απαντά ένας 3kg_pekorino?). Αυτό, πέρα από προφανές είναι και γνωστό σε όλους όσους γράφουν σε ένα φόρουμ. Από εκεί και πέρα, όποιος έχει σοβαρό λόγο για να θέλει κάτι τέτοιο, επικοινωνεί μαζί μας, μας λέει το λόγο κι αν θεωρήσουμε πως όντως πρέπει να γίνει η αλλαγή, τότε την κάνουμε. Ο shaman, από ότι κατάλαβα, έχει τους δικούς του λόγους, που για να μη μας τους είπε, έστω με ένα πμ, δε θέλει να τους αποκαλύψει. Δυστυχώς, στα τυφλά, δε μπορούμε να πάρουμε τέτοια απόφαση.

Όσες αλλαγές έχουν γίνει μέχρι σήμερα (including αυτές τις 2 που έγιναν δίχως την επιθυμία του χρήστη, για τεχνικούς και διάφορους άλλους λόγους), έγιναν γιατί ικανοποιούσαν κάποια κριτήρια. Όποιος θέλει αλλαγή nickname, μας λέει το λόγο και αποφασίζουμε κατά περίπτωση. Δεν είμαστε ο εχθρός. Κι εμείς εδώ, για να περνάμε όλοι καλά είμαστε.

Έντιτ: Ευχαριστώ και τους χρήστες που πρόλαβαν και απάντησαν πριν από εμένα. Με κάλυψαν.