Αληθεια;Κι εγω νομιζα οτι βγαινει απο το Φωτεινη…
#-o :cold:
Αληθεια;Κι εγω νομιζα οτι βγαινει απο το Φωτεινη…
#-o :cold:
Fenya, is a Russian cant language used among criminals. Originally it was a cryptolanguage of ofenyas or ofenes, old Russian peddlers, and had a number of names. There are no convincing explanations about the origins of the words “ofenya” and “fenya”. “Fenya” is also a Russian female name, with no relation to the language…In modern Russian language it is also referred to as blatnoy language …where “blatnoy” is a slang expression for "criminal…
Got ya…
Απο εκει βγαινει.Προφανως η κοπελια εφαγε χαλασμενο τρικαλινο τυρι και επηλθε σηψη στο
μεσα στο κεφαλι της.
Το δικο μου δεν μπορω να καταλαβω απο που το εμπνευστηκα.
Συνηθως βαζω Aldrahn ή Immolation.Αν δειτε Immolation σε κανα
shout box απο μπλογκ εγω θα ειμαι.Το Αλντραν καποιος το ειχε.
Το δικό μου το είχα εμπνευστεί από παλιά, σε συνδυασμό του ‘‘Leper messiah’’ των Metallica και του black metal γενικώς… Και από τότε μου κόλλησε… Λογικά όπου to δείτε σε forum, MSN κλπ. εγώ είμαι.
το δικό μου είναι προφανές
Το δικό μου το πήρα από το γνωστό κομμάτι των Cathedral, Hopkins (The Witchfinder General). Το πως ακριβώς μου κόλλησε έχει ως εξής…Πριν κάπου 5 χρόνια είχα φάει κόλλημα με το Warcraft οπότε είχαμε πάει με ένα φιλαράκι σε ένα net cafe έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να παίζουμε παρέα διαδικτυακά (τότε δεν είχα σύνδεση σπίτι μου). Έτυχε εκείνο τον καιρό να έχω αγοράσει το Carnival Bizzare δίσκο των Cathedral και να έχω καταπορωθεί. Οπότε ψάχνοντας για nickname για το account μου στο Warcraft μου σκάει το “Witchfinder”. Από τότε μου κόλλησε και το χρησιμοποιώ παντού σχεδόν, στο MSN, στα mail μου, στο World Of Warcraft account μου, μερικοί φίλοι μου με φωνάζουν και έτσι καμιά φορά. Αυτά:)
Απο τους Red Hot Chili Peppers φυσικα!
Από το ομώνυμο τέρας που θα έρθει απ’την θάλασσα για να υποτάξει τους ανθρώπους στον Αντίχριστο.
σιγα μην εισαι και το μυθικο τερας κθουλου(του εχουν κανει και τραγουδι οι metallica the call of ktulu)
το δικο μου ειναι η αοαντηση σε ολα τα ερωτηματα
το δικο μου ειναι οτι πιο αθλιο μπορουσε να επιλεξει κανεις…#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
To δικο μου μου το βγαλε ο παπα-Χαραλαμπος οταν με βαφτιζε
Αν ηξερα οτι θα εφτανα τα 2000+ posts δεν θα χα επιλεξει αυτο το nick.
Όπως καταλαβαίνετε βαριέμαι λίγο αυτή τη στιγμή, αλλά από περιέργια για πείτε από που πήρατε το username σας, τι είναι, τι σημαίνει, από που βγαίνει τελοσπάντων…
Αν υπάρχει ήδη κάτι παρόμοιο κλειδώστε το
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ
από τον παπα-ανυπόμονο, που με βάφτισε το 1982 \m/
(Γερμανός Δημακος)
από τον μεγαλύτερο DUDE evah.