Nicknames

Eγω αυτη την μαχη την εβλεπα για 2 μερες στον υπνο μου :smiley:

εγω απλα εβγαλα username kitharakiasSG επειδη παιζω κιθαρα και γουσταρω το ταυρακι:D

Πασιφανες.Αλλα γιατι δεν εχεις ταυρακι για avatar ?

Σας ξαφνιασα.

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=31&highlight=nickname

σπασικλάκι, αμέσως να βρεις ότι υπάρχει ήδη ίδιο thread :stuck_out_tongue:

Χαχα, το δικό μου βασικά από μια μίξη του επιθέτου μου και του σούπερμαν, γι αυτό και δεν τελειώνει σε -γούμαν :stuck_out_tongue:

πικς αλλιώς δεν πιστεύουμε τίποτα.

το ονομα μου το πηρα απο εδω: http://www.youtube.com/watch?v=mfu0hF-l6ok
ειχα φαει ενα μεγαλο κολλιμα με αυτο το τραγουδι και ετσι το υιοθετησα. :slight_smile:

βούρκωσα λέμε.

Λοιπόν εγώ έχω το πιο τεράστιο νικ απ’ όλους σας εδώ και αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας τσουτσέκια, καταλάβατε; μπράβο.

Ο Φρανσουά Νοέλ Μπαμπέφ (1760 - 1797), που από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να υπογράφει τα άρθρα του - καλέσματα σε επαναστατική βία ως “Γράκχος” (εμπνεόμενος από έναν μεταρρυθμιστή και λαϊκό στην πολιτική του Δήμαρχο της Αρχαίας Ρώμης), ήταν ένας από τους τελευταίους ήρωες της Γαλλικής Επανάστασης, από κείνους που πέθαναν άδοξα όσο λίγοι αλλά η σημασία τους φάνηκε από την επικαιρότητα των ιδεών τους στους αιώνες που ακολούθησαν.

Ο Γράκχος Μπαμπέφ ήταν ίσως ο μοναδικός που όταν η επανάσταση είχε πάρει πια την κάτω βόλτα, με την ανατροπή των Ιακωβίνων και την εκτέλεση του Ροβεσπιέρου, εκείνος ακόμα και τότε συνέχισε ακατάπαυστα την πολιτική δράση με στόχο την εκπλήρωση των οραμάτων που εφτά χρόνια πριν είχαν πυροδοτήσει την ίδια την επανάσταση, δηλαδή της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Πήγε όμως πολύ πιο πέρα από τους Ιακωβίνους συντρόφους του: ήταν ίσως ο πρώτος στην Ιστορία που κάλεσε “εδώ και τώρα” σε επαναστατικό και βίαιο πολιτικό αγώνα για την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στις μανυφακτούρες, τα εργαστήρια και τα αγροκτήματα. Η “Συνωμοσία των Ίσων”, της οποίας υπήρξε η ψυχή και το μυαλό, από ιδεολογικής αλλά και οργανωτικής άποψης, έχει περάσει στην ιστορία ως η πρώτη κομμουνιστική οργάνωση που υπήρξε ποτέ.

Ο Γράκχος Μπαμπέφ συνελήφθη και εκτελέσθηκε από τους αντιδραστικούς θερμιδωριανούς πραξικοπηματίες του Διευθυντηρίου στις 27 Μάη του 1797. Δύο χρόνια αργότερα ο Ναπολέων Βοναπάρτης έχωσε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της επανάστασης, με την κατάργηση του Διευθυντηρίου και την ανακήρυξή του ως Υπάτου.

[SPOILER]Όποιος κάνει γκουγκλ θα με βρει (εμένα, τον χρήστη του ρόκιν) πέμπτη επιλογή!
Τραγικότατο.

Το μόνο για το οποίο έχω μετανιώσει είναι ότι εκ των υστέρων διαπιστώνω πόσο θα προτιμούσα να είναι γραμμένο με μικρά γράμματα (ως “Gracchus Babeuf”) παρά όπως είναι τώρα…[/SPOILER]

ενα πμ δρομος ειναι φιλος

ενα πμ δρομος ειναι φιλος

στο λεω γιατι και μενα μενοχλει :expressionless:

το δικο μου ειναι δισκος των λοστ, πηγαιντε ουικιπιντια να το ψαξεται, βαριεμαι να βαζω λινκ

fixed.

C stands for Chicken.
γιατί έτσι. γιατί τα κοτόπουλα είναι ωραία, φτερωτά, χαζά, ευτυχή, χοντρά, νόστιμα, περπατούν κουνώντας τον πωπό, γενικώς γαμάνε.
Αlmighty γιατί μπορώ.
Φέθρυ γιατί μου είχε βγει το παρατσούκλι στο πρώτο έτος, λόγω συμπεριφορικής και (δευτερευόντως) εμφανισιακής ομοιότητας :stuck_out_tongue:

εγώ πάντως νόμιζα ότι το είχες πάρει από την (υπερ-γαμάτη) ομώνυμη μπάντα

\m/

εχω μετανιωσει για το νικνεημ μου…κυριως για την καταληξη που τη θεωρω τελειως ηλιθια…
το ροκιν μανστερ δεν σημαινει τιποτα το ειχα σκεφτει παλια και εμεινε…
απλα οταν εφτιαχνα μεηλ στο γιαχου μου ζητουσε να εχει και εναν αριθμο μεσα…ειπα να βαλω 06 (ηταν 2006 τοτες) και ειπα να βαλω αλλα 2 6αρια ετσι για την πλακα…βασικα καμμια σχση με σατανιστικες μπλακμεταλλικες ανησυχιες δεν ειχα τοτε πιο πολυ για το ειρωνικο της υποθεσης το ειχα βαλει…
στο ροκιν το εβαλα γτι υπηρχε χρηστης ροκιν μανστερ…εχω ομως την εντυπωση οτι και ο αλλος λογαριασμος δικος μου ηταν αλλα δεν θυμομουνα αν τον ειχα κανει οντως εγω καιρο πριν(δεν θυμομουνα πασγουορντ), και ημουνα ασχετος τοτε απο ιντερνετς για να ανακτησω κωδικους κτλ…ετσι κοτσαρα και το ηλιθιο 0666!#-o:?

e na emena dilwnei to agapimeno mou louloudi kai mou eipan oti me antuproswpeuei opote emeine na to lew kai telika kollise san paratsoukli k pleon me fwnazoun toulipa anti gia evita :stuck_out_tongue:

(ps…auto me tous ellinikous xaraktires…bariemai na ksanalew oti den mporw na balw ellinika gt den kserw pws 8a kanw ta linox na ta upostiriksoun)

Εγώ λέω να διαβάσεις το πανέμορφο βιβλίο του Δουμά και να λες ότι το πήρες από εκεί.

επειδη αυτη τη κιθαρα εχω,και την λατρευω σαν να τανε ταυρακι :smiley:

(αν αποκτουσα ενα ταυρακι να βλεπες π θα την εγραφα την ‘‘πολυαγαπημενη’’ μ κιθαρα:p)