Nicko McBrain vs Lars Ulrich

Nicko McBrain και lock ‘n’ roll γιατί είναι ντροπιαστική σύγκριση. Καμία σχέση, ούτε καν κοντά οι δύο ντράμερς.

Και για να το υποστηρίξω στην πράξη:

Moναδικός ήχος σε μονόκαση.

Δεν πιστεύετε κι εσείς πως είναι αυτό το thread Μaiden-άδες VS Μetallifans?Mου φαίνεται ότι όποιος γουστάρει κάποιον περισσότερο(και είναι και οι 2 συνήθως κολλημένοι) θα ψηφίζει και αναλόγως.

Όχι. Ο McBrain είναι καλύτερος. Τόσο απλά.

Ειναι καλυτερος, αλλα μην υποτιμαμε και τον Lars, εχει προσφερει και αυτος πολλα, ειδικα συνθετικα… Και εγω προτιμω σιγουρα τον Nicko, αλλα εκτιμω καποια πραγματα και στον Lars.

respect στον λαρς και στα ντραμς που εγραψε στο and justice!!!

Iσοπαλία στο 0-0.

ε οχι και 0-0, στον drummer του …and justice for all (ok μονο εκει) και στον θεο mcbrain.
οτι υπαρχουν πολυ καλυτεροι drummers ειναι γεγονος, αλλα οχι κι ετσι.

Συμφωνω, εννοειται οχι και ετσι, μην τα γειωνουμε ολα… Εχουν γραψει και οι 2 μεγαλη ιστορια.

+1

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

0-1?

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο nicko στο RIO ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ WRATHCHILD…
ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ρε γαμω, αφου ο Νικο το θυμαται, οι αλλοι οι μαλακες γιατι τα ξυνουν;;; :frowning:

απλα δεν μπορουν να πιστεψουν ποσο ασχημος ειναι απο κοντα…

συμπαθητικοτατος ομως…και γαματος ντραμερ

“Αρομέντεν δικέ μου και πάσης Ελλάδος να’ ουμ’…”

…τσομπαναραίοι…

Ο (εξαιρετικός ντράμερ) McBrain μιά ζωή συνόδευε τον Harris.
Αυτό έκανε ο άνθρωπος, και μάλιστα πολύ καλά, αλλά μόνο αυτό.

Ο Λαρτς εκεί προς τα mid-90’s βαρέθηκε τα ντραμς… Κουράστηκε, game over.

ΑΛΛΑ:

(βρε γίδια)

Έγραψε και έπαιξε στο “[SIZE=“3”]…Justice[/SIZE]”!!!
…και στο “Master Of Puppets”!!!

Οι 9 στους 10 metal drummers των σημερινών “μεγάλων” συγκροτημάτων έχουν επηρρεαστεί από τον Ulrich…

O Brann Dailor των Mastodon, πρώτος και καλύτερος.
Ο Chris Pennie (ex[Dillinger Esc Plan, νυν κάτι Φλώροι).
Ο Chris Adler απ’τους κάγκουρες τους Lamb Of God.
O Jordison, οι Erlandssons… ντράμερς “κεφάλαια”, όχι ταραμάδες, τουπατουπατουπατουπα, όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι, το “…Justice” και τα άλλα των Metallica μελέτησαν και “χώνεψαν”, το γαμημένο ύφος του κοντού τους επηρρέασε.
Γιατί κάποτε - παλιά στο Τέξας, ο βλάκας Ulrich έθετε (μαζί με άλλους) σημεία αναφοράς στο παίξιμο/ύφος/σύνθεση του “metal drumming”…

…και μου λέτε, καλύτερος ο ψηλός…
…νταξ, περί ορέξεως ξερωγώ…

:wink:καλυβομαι…οπως λεει κι ο αμορφωτας:p

Επίσης, έπειδη διάβασα και γαμώ τα επιχειρήματα στα προηγούμενα ποστς…

…βασικά ξερωγώ, από Ulricχ kai McBrein διαλέγω την γκόμενά μου και τον Ντίνο:

Είναι και οι δύο οι υπέρτατοι ντράμερς γιατί η κοπέλα μου δεν ξέρει ντραμς αλλά πηδιόμαστε και ο Ντίνος είναι γαμώκουλος αλλά είναι ο καλύτερός μου φίλος.

Α, έπισης ο Λαρς είναι κάκος γιατί έχει (είχε) κάπως σπαστό μάλλι ενώ ο Νίκος είναι πιο εντάξει ξερωγώ γιατί έχει ίσο μαλλί “καρφί”.

Εννοειται McBrain!!

Αυτο που διαολο μπορει να κολλαει μ’ αυτο που εγραψα ομως;;; :-s

:stuck_out_tongue:

Δεν το επιασαν μαλλον… Μακαρι, ολοι μας θελουμε…:stuck_out_tongue:

Kαλά τα λες και με εκφράζεις απόλυτα …

ΑΛΛΑ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥΣ DEP ΦΛΩΡΟΥΣ. ΠΕΘΑΝΕΣ.

Περί ορέξεως βέβαια αλλά απ’τα πράγματα που βαριέμαι απίστευτα στους Iron Maiden είναι τα drums! Σε μία φάση κιόλας θυμάμαι ότι είχα εκπλαγεί όταν είχα ανακαλύψει ότι οι Iron Maiden είχαν και drummer! :lol: