Night Beats/Acid Baby Jesus/Alien Mustangs @ GAIA

[CENTER][B]Music Velocity Radio Show,UpnLoud Web Radio & Love Light Productions Proudly Present:

NIGHT BEATS/ACID BABY JESUS/ALIEN MUSTANGS

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου @ GAIA[/B][/CENTER]

Μπαίνουμε στην εορταστική περίοδο με ένα live με άρωμα άλλης εποχής!Οι Night Beats έρχονται και φέρνουν μαζί τους έναν ζεστό ψυχεδελικό μουσικό αέρα,όπως αυτός σφυρηλατήθηκε στο Texas και την California των 60?s. Μαζί τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι οι φοβεροί Acid Baby Jesus,αλλά και οι δικοί μας Alien Mustangs.

  • Μπορεί να μένουν μόνιμα στο Seattle,παρόλα αυτα οι Night Beats παραμένουν μια μπάντα πιστή στον πρώιμο R&B ήχο,στην ψυχεδελική rock του Texas,στα Blues και την Folk και Soul μουσική.Η μουσική τους δεν άργησε να τραβήξει τα βλέμματα των δισκογραφικών και γρήγορα βρέθηκαν στην Trouble In Mind Records (Ty Segall,Fresh & Onlys,Hex Despensers etc)Mε μία ΕΡ κυκλοφορία στο label αλλά και με το απίστευτο αυτοχρηματοδοτούμενο ντεμπούτο ΕΡ τους (H-Bomb),βρέθηκαν,όπως ήταν αναμενόμενο,ξανά στο στούντιο για την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ.Το αποτέλεσμα ήταν ένας δίσκος που συνδύαζε άριστα την μαγεία των 13th Floor Elevators και το ψυχεδελικό ταξίδι των Golden Dawn.O Danny Lee Blackwell (κιθάρα/φωνητικά) με τα φωνητικά και τα κιθαριστικά του θέματα έφερε μια ξεχωριστή αύρα στον ήχοτ ης μπάντας,ενώ οι Tarek Wegner (μπάσο/κιθάρα/φωνητικα) και James Traeger (drums),δημιουργούν ένα πολύ στιβαρό rythm section που τσακίζει κόκκαλα!Έμπειροι συναυλιακά καθώς έχουν περιοδεύσει με γνωστά ονόματα όπως οι Black Angels,Black Lips,Wooden Shjips,Horrors κ.α. καθώς και με τον μύθο του ψυχεδελικού ήχου Roky Erickson,έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να μας χαρίσουν μια συναυλιακή βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσουμε!

  • Οι Acid Baby Jesus είναι μια μπάντα πουπλέον δε χρειάζεται συστάσεις.Αν και με μικρό χρόνο ζωής (δημιουργήθηκαν το 2009) έχει καταφέρει πράγματα που πολλές μπάντες θα ζήλευαν.Μια κασσετο-κυκλοφορία δική τους,ένα 7? στην Sound Effect Records και δυο κυκλοφορίες για λογαριασμό της Slovenly Records αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.Ψυχεδελικοί ήχοι,κιθάρες τίγκα στο fuzz και groove που παραπέμπει σε 60?s ονειρώξεις κάνουν τον ήχο τους προσιτο και γοητευτικό ακόμα και στους πιο απαιτητικούς.Έχοντας πλέον στις βαλίτσες τους παραστάσεις από μεγάλα live,όπως την εμφάνιση στο Austin Psych Fest,αλλά και με περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική είναι βέβαιο πως μας στείλουν σε μια διαφορετική,πιο ψυχεδελική,μουσική σφαίρα!

  • Οι Alien Mustangs είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και ανερχόμενες μπάντες της Ελληνικής psych/garage σκηνής.Με αναφορές στους Velvet Underground,με ψυχεδελικούς ήχους βγαλμένους απευθείας από την σκηνή του Texas και με τσαμπουκά που παραπέμπει στο garage rock του Detroit oι Alien Mustangs μοιάζουν σαν μια σύγχρονη 60?s φαντασίωση! Αποτελούμενοι από την αφρόκρεμα του υπόγειου ήχου της πόλης (Dread Astaire,Basements,This Is Nowhere),και με μια 7? κυκλοφορία στα σκαριά,είναι σίγουρο ότι προσφέρονται για εμπειρίες γεμάτες καπνό,αλκοόλ και την υπόσχεση ότι θα φύγεις με full loaded κεφάλι!

Eισιτήρια:

  • 30 Limited e-tickets for 9euros & 30 limited e-tickets for 10euros (http://nightbeats.eventbrite.com/#)

  • Pre sale & on door tickets for 12euros

  • Σημεία προπώλησης: Ticket House | Lotus Record Shop | Handover | Nephilim | Stereodisc

Χορηγοί Επικοινωνίας:

UpnLoud Web Radio,Refresh Magazine,Noizy.gr,Rocking.gr

εκει μαλλον!!