Nightstalker@11/2/11 Live Στο Stage Λαρισα

http://www.metalzone.gr/lives.php?action=details&id=1018&lang=en

Eκει θα ειμαστε!
Να πω δυο λογια και για το ενα support group οτι ειναι οι Βολιωτες hard rockers Rusty Rock που αξιζει να μην τους χασετε!

Σε καμμια ωρα ξεκιναμε για Λαρισα να δουμε την groupara ,αλλα κ τα δυο πολυ καλα support groups.

Για πες εντυπώσεις από το χθεσινό live…
σήμερα είναι η σειρά μας…:metal:

ξερετε τι ωρα ξεκιναει το live? αν και λογικα κατα τις 8-8μιση αλλα για να σιγουρευτω

Εdit νταξ ακυρο 7:45

παντως εγω που τους ειχα δει περσι ηταν γαματη φαση

Στο fb γράφει 8.

εδιτ οκ νταξ :stuck_out_tongue:

βασικη ερωτηση: επαιξαν mad prophet?

Λοιπον ξεκιναω:
1)Την βραδια ανοιξαν οι Βολιωτες Rusty Rock οι οποιοι παιζουν hard rock για οσους δεν τους γνωριζουν!
Απο τις καλυτερες εμφανισεις των παιδιων οι οποιοι παρουσιασαν δικα τους κομματια ,αλλα και καποιες διασκευες:’‘Fire/Voodoo Chile’’(Jimi Hendrix covers),’‘Jumping Jack Flash’’(Rolling Stones cover),’‘Let There Be Rock’’(AC/DC cover).Πολυ δεμενοι, με καινουριο μπασσιστα πλεον ,καταφεραν να ζεστανουν αρκετα το κλιμα και ο κοσμος που μαλλον τους εβλεπε για πρωτη φορα τους υποδεχθηκε παρα πολυ ζεστα!
2)Spitback:Παιδια εγω με το metalcore/deathcore/nu metal εχω οση σχεση εχω και με την κβαντομηχανικη,αρα δεν ειμαι και ο πλεον καταλληλος να κρινω μια τετοια μπαντα,που πραγμτικα τα εδωσε ολα και ο κοσμος καραγουσταρε,αλλα εμενα μου πονεσαν τα αυτια και παρακαλουσα να τελειωσουν!Πολυ δυνατος κι ακρως επαγγελματικος ο ηχος τους!
3)Νightastalker:Κολαση μαγκες,Θεσσαλονικεις ετοιμαστειτε να καραγουσταρετε σημερα!Bρωμοροκια στο επακρο,stonerila του κερατα,ενας απιστευτος για αλλη μια φορα Mad Prophet Argy oγιασε ,οπως και ολη η μπαντα,επι σκηνης και παρεσυρε ευχαριστα το κοινο που τον συνοδευε τραγουδωντας καθ’ολη τη διαρκεια του show!
Tραγουδια που θυμαμαι:’‘Baby,God Is Dead’’(Aγαπημενο μου),’‘Just Α Burn’’,’‘Superfreak’’,’‘VOODOO U DO ‘’,’‘All Around’’ και πολλα αλλα.
Οι τυποι στην Ελλαδα ,στο stoner,παιζουν μονοι τους και το ξερουν(παραμονευουν οι Lizardia βεβαια,αν και οι ιδιοι δεν το ξερουν ακομα)και πραγματικα δεν με χαλαει καθολου!
Το live εν ολιγοις ηταν απολαυστικοτατο και προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους οσοι το σκεφτονται ακομα να τιμησουν σημερα την εμφανιση του group στο Eightball!

Ωραίος ο jiopas.

δωράκι :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

[B]jiopas[/B] από ήχο?? ειχε πάλι τα γνωστά προβλήματα?

Παραδοξως χθες ηταν πολυ καλα ηχητικα.Ολες οι μπαντες ειχαν πολυ καλο ηχο με αποκορυφωμα τους καφρους!

ε δεν βγαζεις ακρη με αυτο το stage :lol: