Πάρτε και ένα ακόμα (άλλα δεν έχει από εμένα τουλάχιστον )
Λοιπον σημερα η γκρουπαρα στο Βολο,στο Vox με support τους Lizardia και τους Anal Veritas!!!
Ολοι εκει οπως και περισυ να καει το συμπαν!!!
Ας γραψω εστω και καθυστερημενα,την αποψη μου για το live της Παρασκευης που μας περασε.
1)[B]Αnal Veritas[/B]:Γκρουπ πολυ μακρυα απο τα γουστα μου με στοιχεια απο alternative,hardcore,new metal,sludge,stoner.Δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα,διοτι η βαβουρα με κουραζει και μ?εκνευριζει.Δεν τους αντεχα και πολυ,οποτε ας μιλησουν αυτοι που γουσταρουν το ειδος.
2)[B]Lizardia[/B]:Τα παιδια ισως εδωσαν την καλυτερη εμφανιση τους ως τωρα.Ο τραγουδιστης ηταν σε πολυ μεγαλα κεφια,με φοβερη σκηνικη παρουσια και κατα συνεπεια νομιζω οτι τραβηξε μαζι του κι ολοκληρο το group.Αρκετα καλος ηχος,αν και η κιθαρα καπως ??θαμμενη??,ο κοσμος εδειχνε να τους γουσταρει και να τους καλοδεχεται.Προσωπικα προτιμω την stoner πλευρα τους κι οχι τοσο την doomoποιηση που εχουν κανει στα πιο προσφατα κομματια τους.Θεωρω κορυφαια στιγμη τους το ‘’[B]Where Only Lizards Quietly Weave [/B]’’ οπου πραγματικα τα εδωσαν ολα!!!
Πολυ καλη εμφανιση πραγματικα!!!
3)[B]Νightstalker[/B]:Mε προβλημα στο monitor του Αργυρη ,εξ ου και η γκρινια στα πρωτα κομματια,ανεβηκαν στο stage οι [B]Nightstalker[/B] και γι αυτον το λογο ηταν καπως νωθροι στην αρχη,αλλα πολυ συντομα επιασαν τα γνωστα τους επιπεδα αποδοσης και μας παρεσυραν σε ενα rnr ολοκαυτωμα,ενα απολαυστικοτατο rnr party με κομματια απο ολες τις περιοδους τους.Ο μπασιστας εχω να πω οτι εχει εκπληκτικο στυλ και ηχο και ειναι απολαυστικοτατος επι σκηνης,ενω το μπασο του ειναι παρα πολυ δεμενο με το στυλ της μπαντας.
Αργυρης,τα γνωστα,??χαμενος??,θεατρικος,ζωηρος,ζωντανος και μονιμως χοροπηδουσε στο σανιδι.
Δεν είπες και για το γκαγκάριν όμως σαν χώρο…
Με προλαβε ο jiopas για λιγο αλλα ας πω και γω δυο λογια για το live εστω και αργα.
Ανοιξαν οι Anal Veritas οι οποιοι μου φανηκαν απλα συμπαθητικοι.Παιζουν καλα αλλα μπλεκουν πολλα ειδη και καπου χανεται η μπαλα.Και hardcore και λιγο sludge σε σημεια και πιο alternative metal σε αλλα με καθαρα φωνητικα.Λιγο αχταρμας φαση αλλα οκ.
Για τους Lizardia τι να πουμε.Τους αγαπαμε τους εκτιμαμε πολυ δυνατη εμφανιση απ’την μπανταρα.Ειδικα ο bluff εδωσε ρεστα (τρελοκομειο,η καλυτερη εκτελεση του where only lizards quietly weave για μενα).Περα απ’τα κλασικα κι αγαπημενα πλεον,παιξαν και καινουργια κομματια τα οποια μου αρεσαν αρκετα.Περιμενουμε το cd.
Οι Nightstalker τα γνωστα.Δυναμιτης!Παιξαν εννοειται απ’το dead rock commandos αλλα και παλιες λατρειες ειδικα απ΄το use.Ολοι κομπλε, ηχος γαματος,Αρτζι στην κοσμαρα του αλλα επαθα πλακα με τον μπσασιστα,και γαμω.
Ειδικη αναφορα πρεπει να γινει στον jiopa που στο baby god is dead ανεβηκε στο σταντ και χορευε τσιφτετελι.θεουρας
Ποτε εγινε αυτο ρε ???:-k:-k:-k
Xεβυμεταλλικια χορευα!!!:D:D:D
Εχει δικιο ο moon_madness μαλλον ειμαστε λιγο ακυροι εδω.Ας μεταφερθουμε στο thread των Lizardia να τα πουμε. :lol: