Γαμησαν με το συμπάθιο. Το κοινο απο ενα σημείο και μετά εκανε τα μεγαλύτερα pit που εχω δει τελευταία
Είναι που δεν θα πολυχτυπιοτανε λόγω εγκυμοσύνης
Συζητήσουμε το ενδεχόμενο μήπως και τελικά ακυρωθεί επειδή είναι έγκυος
Η ΘΕΑ
Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά
floor
They floored us
Ναι βασικά εμείς είμαστε στο floor
Η Floor είναι θεά
Πολύς κόσμος την έκανε πριν τελειώσει το setlist των Nightwish πάντως. In Flames γάμησαν
Οι In Flames συγκινητικά απολαυστικοί. Μεταγραφή αεροδρομίου ο μπασίστας των Dillinger, όπου σε όλο το live αναρωτιόμουν αν ήταν όντως αυτός, μέχρι τελικά που ο ίδιος ο Anders μας τον σύστησε λέγοντας ότι έμαθε όλο το setlist με διάρκεια μιάμιση ώρα, σε 15 λεπτά.
Στο Πάρκιν αυτοκινητάκια ακούνητα
Mπράβο στο Release, είχα πολλά χρόνια να κατέβω Αθήνα, μόνο και μόνο για συναυλία. Σωματικά είμαι νεκρός, λίγο η ορθοστασία, λίγο το ξύλο που έπεσε στους In Flames. Τα συγκροτήματα ήταν όλα super. Μόνο παράπονο τα μπάσα που λες και τρυπούσαν στην καρδιά,από τι φαίνεται δεν ενόχλησε μόνο εμένα, όλοι στο τέλος έβριζαν τον ηχολήπτη
Πολύ ψηλά οι μπασες ισχύει γαμώτο. Τρομερή απόδοση και οι 3 που είδα, in flames τους έχω χάσει μετά εκεί την εποχή clayman αλλά μια χαρά πέρασα. Nightwish έχουν τρομερό αέρα και επαγγελματισμό, ενώ πάντα θα είμαι με ταργια για λόγους συναισθηματικούς, ο Floor σαν frontwoman είναι πραγματικά άλλο επίπεδο, πολύ επιβλητική παρουσία, γεμίζει την σκηνή.
Εξαιρετική η διοργάνωση. Το πρόγραμμα τηρήθηκε με ακρίβεια λεπτού, χωρίς υπερβολή.
Σε ο,τι αφορά την τήρηση του προγράμματος, ναι ήταν πραγματικά εξαιρετική η διοργάνωση. Όπως και για την ύπαρξη πολλών χημικών τουαλετών, σαπουνιού και άλλων λεπτομερειών που όντως βοηθούν το release να ξεχωρίζει από τις ανταγωνιστικές προσπάθειες.
Σε ο,τι αφορά την ασφάλεια όμως, έκανε φιλότιμες προσπάθειες να πλησιάσει τον Λωρη. Από το ύψος της Αμστελ, αριστερά της σκηνής, χρειάστηκα ακριβώς 25 λεπτά για να βρεθώ εκτός της περιμετρικής περίφραξης του χώρου. Και αυτό κυρίως γιατί υπάρχει μόνο μια έξοδος, που μάλιστα στενεύει σε μια αρκετά μεγάλη αποσταση + ότι πρέπει αναγκαστικά να κανεις στη συνέχεια και το walk of shame δίπλα από τις παραταγμένες καντίνες.
Αν λοιπόν συμβεί κάτι, το οτιδήποτε, και ξαφνικά η μάζα αρχίσει να τρέχει προς πάσα κατεύθυνση, πραγματικά πιστεύω ότι στους φράχτες με τα εγκληματικά στηρίγματα προς τα μέσα θα πεθάνει κόσμος. Πολύς κόσμος.
Αυτά τα μίζερα απο μένα, καλη νύχτα να έχουμε και Floor αιώνιο ρισπεκτ.
Μορφάρα ο Liam (αν λες γι’ αυτόνανε) και τα 15 λεπτά φαίνονται στο βίντεο με το Cloud Connected (κομματάρα btw) στο 2:47
Είχε μεν μεγάλο μοσπιτ και συχνό αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμό , βόλτα έκαναν κυκλικά
Το κοινό ήταν τέρμα χλιαρό στους in flames
Δυστυχώς η πλατεία νερού έχει αρνητικά. Ανάλογα το που στέκεσαι άλλαζε ο ήχος
Εκεί που στεκομουν ήταν πολύ χαμηλά ο ήχος ( κεντρικά μπροστά) . Όταν δυνάμωσε ανταποκρίθηκε κι ο κόσμος. Και όντως γάμησαν
Μετά πήγα κάγκελο για nightwish να δω μια φίλη. Δεν ακουγόταν καλά η Floor , ok κιθάρες αλλά πιο δυνατά μπάσο και ντραμς
Πήγα πίσω δεξιά στα παιδιά και ήταν όλα τέλεια και το απόλαυσα πραγματικά με μια Floor θέα φωνάρα με headbanging και η μπάντα ακουγόταν όπως έπρεπε
Και στο FB πέφτει κράξιμο για τον ήχο . Τουλάχιστον έχω καβατζες
Το πρόβλημα του release είναι πρωτίστως η έξοδος με τρομακτικό συνωστισμό
Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε
Χαιρομαι πραγματικά για όποιον πέρασε τέλεια σήμερα.
Εγώ απ την άλλη δεν ξέρω τι να πρωτοκράξω αληθεια.
Κάποιους"μαγκες" με ύφος σεκιουριτάδες που άνοιξαν πρώτα τις πορτες σ αυτούς που ηρθαν στις 4 και οχι αυτούς που είχαν πάει απ τις 10?
Το οτι γύρισα πίσω κουφός απ το μπάσο?
Ο πιο αισχρος ήχος που έχω ακούσει ποτέ μου εκεί που καθόμουν.
Ή τους τύπους που πέτούσαν μαλακιες στο stage??
Το μάζεψε ο Emppu σε μια φάση και το κοιτούσε με απορία.
Και νωρίς έφυγε μπουκάλι κάπου.Ή Insomnium ή Elysion.
Και γι αυτό και για τα "αγαλματάκια ακούνητα"στους In Flames το Release φταιει που μπλέκει τα κοινά…ενώ ξέρει οτι είμαστε αούγκανοι.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά τα ίδια θα έχουμε με Jinjer και Beyond the Black το αλλο Σάββατο.
Επισης προφανώς δεν πήραν αδεια για το full show των Nightwish.
Ευτυχώς τους είδα σε Hellfest και Παρισι τους προηγούμενους μήνες που ήταν τα πάντα τελεια γιατί αλλιώς θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ τώρα.
ΥΓ:Ανεβασε story ο μανατζερ των Nightwish και εγραψε οτι είχε 11.000 κοσμο.
Εμένα ο ηχος αριστερα κ λιγο πισω ηταν μπομπα.ριπεκτ στο αηδόνι την Floor.βαλτε τα κινητα στον πατο σας,εμετικη η κατάσταση πια.