Σε οικτίρω
Εγω απορώ με αυτους που κατηγορούν τον Anders για γκρίνια, πείραγμα ηταν παιδιά και το κανουν πολλοι , μας αρέσει να δημιουργούμε θέματα απο το πουθενά.
Εδω στο i am above, κομματάρα απο το προηγούμενο δισκο τους, ειδαμε μεχρι και wall of death.
Ανυπομονώ να τους φέρουν σε δικο τους σόου να γουστάρω ακόμα περισσότερο.
Για nightwish, να πω οτι δεν μου κάνει καθόλου αυτό που παίζουν και δεν με κέρδισαν ουτε με την εμφάνισή τους. Προφανώς απεριόριστος σεβασμός για την Floor που σε σημεια με τρόμαξε με το headbanging της λογω της κατάστασης της.
Διαβάζω αυτό
BlockquoteΤο μεγαλύτερο upgrade του Release Athens είναι το ανανεωμένο και ολοκαίνουργιο ηχητικό σύστημα πλήρους ζώνης της διεθνούς φήμης L- acoustics K1 το οποίο αποτελείται από 64 καμπίνες που εξασφαλίζουν την ένταση και την ποιότητα σε όλο το φάσμα συχνοτήτων, παρέχοντας έτσι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.
από το roxx.gr και θέλω να βάλω μπουρλότο και σ αυτούς και στο release
Το release που πέρυσι στους slipknot είχε το πιο συγκλονιστικό ήχο που έχω ακούσει σε συναυλία από τους dream theater 23 χρόνια πριν σ εκείνο το rockwave.
Ντροπή τους πραγματικά.Το διάβασα και γω και φρίκαρα…μια μέρα μετά να γράφουν τέτοιο πράγμα ενώ σε κάποιους βουιζε ακόμα το κεφάλι.
Ενταξει έπεσε χαρτζιλίκι αλλά πρέπει να εχεις τεράστιο θράσος για να γράψεις κατι τέτοιο οταν βλέπεις τι γίνεται στα σχόλια.
σύστημά μπορεί να πήρανε. ηχολήπτη και να μην πατάνε cutoff στα 85 db…όμως ?
Άσε τότε είχαν σπείρει οι τύποι! Και μέσα στον ντάλα ήλιο. Μακάρι να τους φέρουν ξανά και να έχουν την ευκαιρία να παίξουν full show.
Πάντως, όλη η κουβέντα γίνεται για αυτούς και όχι για τους headliners της ημέρας. Κάτι σημαίνει αυτό για την εμφάνισή τους, ανεξάρτητα με όλα τα υπόλοιπα.
Κρίμα που δεν χτύπησε ο Emppu ξέρω γω φέτος και δεν έπαιξαν παραπάνω οι in flames. Τι γράφετε ώρες ώρες, ειλικρινά…
Αν δεν καταλαβαινεις το χιουμοριστικο του πραγματος στη κατασταση … δεν μπορω να κανω κατι… πηγαινε καθαρα οτι απλα οι theater θα επαιζαν παραπανω…απλα ειχε πεσει πολυ τρολαρισμα τοτε με τον τροπο που ειχε πεσει κλπ…μιλαμε ομως για 23 χρονια πισω οποτε λογικο πολλοι να μην γνωριζουν τι και πως… Απλα ειχαν αναβαλει 2 η 3 συναυλιες. και μεσα σε αυτες ηταν και της Αθηνας. δεν ηταν κατι σοβαρο
To Release στέλνει ερωτηματολόγιο, στο οποίο μπορείς να κάνεις και τα παράπονα σου, για οτιδήποτε δεν σου άρεσε στην πρώτη μέρα. Καλό θα ήταν να μην το παραλείψετε, όσοι λάβετε το μέιλ.
Είναι ένας τρόπος για να βελτιωθούν τα πράγματα, αρκεί να αναφερθούν τα προβλήματα. Πχ ήχος, ασφάλεια θεατών, lineup, πρόσβαση στον χώρο κτλ. Ένα απλό “γαμιέστε” δε θα αλλάξει κάτι.
Δεν ξέρω κατά πόσο τα κοιτάζουν, αλλά αξίζει μια προσπάθεια. Για να το στέλνουν, κάτι θα βλέπουν.
Τους τα έγραψα. Δεν περιμένω κάτι είναι η αλήθεια αλλά δε γαμιεται…
Ελπιζω να εστειλες το εξης:
“Γαμιεστε”
- Ροζ Καντ
Ήμουν κόσμιος.
Γαμιεστε
- Ροζ
Σας ζηλευω ρε γεροντια! Πηγατε παρκο Τριτση τοτε ενω εγω τα ακουγα απο τη βεραντα ετσι κι ετσι (παραημουν μικρη για να με αφησουν οι δικοι μου να παω…).
Υπηρχαμε κι εμείς που πιστεύαμε οτι ισως τελευταία στιγμή θα γίνει η έκπληξη και θα έρθουν οι Maiden. Νταξει τσάμπα ήταν και τοτε τα όνειρα.
Λοιπόν μια αποτίμηση κι από μένα.
Βασικό ότι ο καιρός ήταν ο ιδανικός. Λίγο συννεφιά, ένα μικρό αεράκι ήρθαν κουτί ειδικά στους
Insomnium που άρχισαν με πρόβλημα στον ήχο, το μπάσο σου έβγαζε τα άντερα αλλά ήταν τίμιοι και μετά το τρίτο τραγούδι που έστρωσε κι ο ήχος , ήταν απολαυστικοί. Highlight το κομμάτι με τη συμμετοχή του Sakis (κι ας μην ήξερε τους στίχους).
Μπάντα που ιδρώνει τη φανέλα και αυτή τη φορά που τους είδα έμεινα ευχαριστημένος. Η καλύτερη εμφάνιση τρίτης στη σειρά μπάντας που έχω δει στο Release.
In flames βγήκα με αέρα άλλου επιπέδου. Εμένα προσωπικά με έπιασαν από τα μούτρα και είχα μείνει αποσβωλομενος. Εξαιρετικοί live, με τολμηρές επιλογές στο σετλιστ που δε με χάλασαν. Έχουν τεράστια δισκογραφία και ειυδυσκολο να ικανοποιηθούν όλοι. Ο ήχος ήταν λίγο χαμηλά στην αρχή, αλλά πεντακάθαρος και μετά ανέβηκε και γενικά ήταν μπόμπα. Ίσως δεν έδωσα σημασία γιατί οι In flames γαμαγανε. Ελπίζω να τους ξαναδώ.
Σίγουρα θα μπορούσαν να είναι headliners σε οποιοδήποτε φεστιβάλ επί ελληνικού εδάφους.
Όμως εδώ ακολούθησαν οι Nightwish οι οποίοι ήταν κορυφή. Με Floor (απεριόριστος σεβασμός στην κατάσταση που ήταν να έχει τέτοια αδιανόητα καλή απόδοση) να τα λέει καλύτερα και από τα άλμπουμ, το σετλιστ ήταν εξαιρετικό, ο ήχος μια χαρά και ο κόσμος το ευχαριστιόταν. Φάνηκε ότι είχαν έρθει οι περισσότεροι για αυτούς. Φάνηκε γιατί και στους In flames ήταν λίγο πεσμένο το κοινό στις αντιδράσεις του. Και δειλαω για mosh pit κλπ. Μιλάω για την αλληλεπίδραση που επέρχεται σε ένα live με την μπάντα, όπου το κοινό ήταν χλιαρό. Οκ είναι τετριμμένα αυτά που λέγονται αλλά υπάρχει μια υποτυπώδης αντίδραση. Εδώ κάπου κάπου η σιγή ήταν καπως αλλόκοτη κάπου κάπου.
Το μόνο αρνητικό ήταν ότι στις τουαλέτες γινόταν της πουτανας και αργότερα λίγο, merch ανύπαρκτο και οι ταξιτζήδες στο τέλος του διαδρόμου που έφευγες.
Γενικά και στο πήγαινε και στο φύγε δεν υπήρχε πρόβλημα, μάλιστα στο τέλος άνοιξαν και το δρόμο που πηγαίνει προς ΚΠΙΣΝ.
Σαν φεστιβάλ ήταν ίσως η καλύτερη μέρα release που έχω πάει. Δε μιλάω για κορυφαία εμφάνιση κάποιου (Manowar) αλλά για απόδοση τριών εξαιρετικών συγκροτημάτων.
Πολύ γκρίνια παιδιά γενικά και δεν χρειαζεται να γίνεται για να γίνεται. Γενικά το Release είναι ανθρώπινο με ότι προβλήματα έχει (ότι να ναι billing, όχι μαζεμένες μέρες όπως παντού στον κόσμο κλπ.)
Λόγο καθημερινής δεν προλάβαινα να δω Elysion.
Η γκρίνια απ όποιους έγινε είναι απολύτως δικαιολογημένη.
Απλά αυτοί που ήταν σε καλο σημειο δε μπορούν να το καταλάβουν.
Πάλι καλά δηλ που δεν ήταν παντου το πρόβλημα.
Χαιρομαι πραγματικά που αρκετοί το βίωσαν έτσι.
Εμένα ας πούμε Nightwish στην Ελλάδα ήταν το μεγαλύτερο απωθημένο.
Πλέον είναι η μεγαλύτερη πίκρα που έχω φάει ποτέ απο live.
Κοιτάξτε εδώ οι Γερμανοί πως χοροπηδάνε στο “I Want My Tears Back”. Εμείς εδώ όταν έλεγε η Floor για το ελληνικό ταπεραμέντο για να μας ανεβάζει λίγο, παίζει να χοροπήδηξαν 40-50 άτομα στους 10 χιλιάδες…
Δεν ξέρω τι λες, εγώ και ο άγνωστος φίλος μου κάναμε μεϊντενικά ωωωωωωωωωωωωωωωωωω πάνω από τη μελωδία, και είχαμε ξεπατωθεί - ξεπατώνοντας και μερικούς ακόμη γύρω μας που είχαν την ατυχία να γεννηθούν με πόδια
What did the police say ? Μην πρήζετε, υπάρχουν συναυλίες για κοπάνημα υπάρχουν και αυτές που πάς να ‘ακούσεις’ ενα συγκρότημα. Υπάρχουν και οι φασαίοι.
Οι φασαιοι ενοχλουν βασικα οταν δεν το βουλωνουν, αλλιως κομπλε ειναι οι ανθρωποι. Χωρις αυτους δε θα γινοντουσαν μεσαιες και πανω συναυλιες η’ θα ειχαν απο 50€ και πανω.