Σωστό αυτό.
Θα κανει περιοδεία 6 μηνων δηλαδη?να δουμε
8 live τον Ιούνιο είναι όλο το tour πάντως.Αλλά και πάλι είναι δύσκολο.
Πως ξερουμε οτι ειναι 3 μηνων;
Σίγουρο δεν είναι αν δεν το πει η ίδια.Εγώ είμαι άσχετος,αλλα όσους/όσες σχετικούς ρώτησα απ τη φώτο που είδαν μου είπαν οτι είναι το λιγότερο 3 μηνών.
Ξεφευγει η κουβεντα:joy:
Μισό , τόση ώρα μιλάμε για εικασίες ή βγήκε η γυναικα και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ;;;
Να ξέρουμε σε τι βάση μιλάμε
^ Βεβαίως, χθες!
Σε γενικές γραμμές
Και με την ίδια λογική, φαντάζομαι θα είχαν σταματήσει πολύ νωρίτερα τις ανακοινώσεις για φεστιβάλ (είχαν μέχρι τέλος φλεβάρη)
Μια καφετζού λείπει απο το φόρουμ. θα ειχαμε λυσει ολες τις αποριες μας !
Δυστυχώς για μας,με την κοιλιά που βλέπω,μάλλον δεν υπάρχει καμία ελπίδα να μπορεί σε 2,5 μήνες.Το λέει κι αυτή κάποια στιγμή στο βίντεο"συνήθως τρέχω και χοροπηδάω εδώ,αλλά νιώθω πολύ εγκυος σήμερα"
Χεστήκαμε αν θα χοροπηδάει. Η Floor έχει φωνάρα και όλοι για αυτό θα πάμε. Μια χαρά θα μπορεί να τραγουδάει. Είναι τρομερή επαγγελματίας και από τη στιγμή που δεν έχουν ακυρώσει μέχρι τώρα, δεν νομίζω να έχουμε θέμα.
Εκτός βέβαια αν χτύπα ξύλο έχει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη, που σε τέτοια περίπτωση προέχει εννοείται η υγεία της.
Τιθεται και ένα άλλο ζήτημα, είναι νορμαλ /ασφαλές για το κυοφορούμενο να εκτίθεται σε τόσα decibel ήχου ; μπορεί να μην ισχύει διότι έχουμε δει και εγκυμονούσες σε λαιβ πχ maiden …δεν ξέρω
Εγώ νομίζω οτι ούτε να σταθεί όρθια καλά καλά για 1,5 ώρα δε θα μπορεί τον Ιούνιο.Είναι ήδη 4-5 μηνών.Θα μπορεί να κάνει tour με 8 shows που έχουν τον Ιούνιο με ταξίδια κλπ?Το Release έχει κατεβάσει ήδη τη χορηγούμενη στο FB απ τη μέρα της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης.Θα χαρώ πάρα πολύ να κάνω λάθος αλλά δεν το βλέπω δυστυχώς.
Να 'ναι καλά η γυναίκα, γιατί έχει περάσει κ καρκίνο αν θυμάμαι καλά κ στα παπάρια μας τα λάηβ.
και τον υπέροχο αθηναίικό καύσωνα.
Προφανέστατα προέχει η υγεία.
Αν δεν θέλουν ν ακυρώσουν ίσως πάρουν κάποια stand in. βλ την Ελιζ Ριντ, που είχε κάνει κι αυτή demo τότε, που διαλέξανε την Floor.
Χιλιες φορες να παει αλλη ημερομηνια και να τους δειτε με την Floor , παρα με οποιαδηποτε αλλη… η υγεια προεχει πανω απο ολα
Πολύ δύσκολο να βρουν διαθέσιμη τραγουδίστρια για ολο τον Ιούνιο.Είναι περίοδος των φεστιβάλ τότε και λίγο πολύ όλοι έχουν live με τις μπάντες τους.Προσωπικά προτιμάω να αναβληθεί και να έρθουν του χρόνου.Περιμένουμε 15 χρόνια να τους δούμε εδώ και θα έρθουν χωρίς Floor?Μην ξεχνάμε οτι πλέον λείπει και ο Mαρκο.
Ε ναι αν είναι δυνατόν.
Εκτός και εάν φέρουν μία από τις 2 προκατόχους της (δεν υπάρχει περίπτωση φυσικά)
φεστιβαλ = μεμονωμένες εμφανίσεις. και αν είναι πολυήμερα, μπορεί να το κάνεις να μην είναι ίδια μέρα οι 2 μπάντες.
demo.
Όταν δεν μπορούσε η Ανέτ… είχε βγει απροβάριστη και το πάλεψε μια χαρά.
Ασε που θέλανε να έρθουν και Αμαρανθ.
Αν δεν κάτσει κάτι τέτοιο ΛΟΓΙΚΑ, θα το ακυρώσουν. Αλλά δεν ξέρω αν θα επηρεάσει και τη θέση της Floor στο γκρούπ. Απο τη μια ανθρώπινη η εγκυμοσύνη, απο την άλλη, αν αφήνει τους άλλους άεργους για 1 χρόνο, (αν δεν γράφουν δίσκο) δεν θα είναι και καλό.
Ίσως να φέρνανε την Tarja, άλλα δεν ξέρω αν κάνει ολόκληρα σοού με nightwish. γιατί μόνη της 2000-3000 κόσμο θα μαζεύει ?