Εμενα πάντως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Απο την ημέρα που το ανακοίνωσε στο fb με εχει ταράξει στη διαφήμιση.
Ναι απλά αυτό ήταν για 1 show λύση τελευταίας στιγμής.Η Elize και η Alissa(και αυτή τραγούδησε) ήταν μαζί με τους Kamelot τότε οι οποίοι ήταν support στους Nightwish…και υπήρχε και η σταθερά του Μάρκο πάνω στο stage.Τελείως διαφορετική περίπτωση.
ε, λύση για 5-6 σώου. Αλλά ρεαλιστικά, αν είναι γύρω στον 7ό μήνα που μπορεί ξέρω γω να γεννήσει πρόωρα… οσο το σκέφτομαι, μάλλον η ακύρωση θα είναι το επικρατέστερο σενάριο.
Εμ αυτό που είπες, ίσως είναι και ο λόγος που θα γίνει διότι μετά την εγκυμονύση δεν παίζει λαιβ για κανένα 8μηνό-12μηνό ίσως και παραπάνω μη σου πω. Οπότε στυγνά επαγγελματικά μπορεί και να της πουνε “σφίξε δόντια” μέχρι και 7 ή και 8ο μήνα. Δυστυχως έτσι είναι αγορά και το metal ως εμπορευσιμο είδος δεν αποτελεί εξαίρεση…
ΥΓ. Βάλε και την καζούρα από covid τόσο καιρό
Κατανοητά ΟΛΑ, προφανώς, καλά να είναι η γυναίκα κλπ.
Απλά, καλό θα ήταν να βγει κάποια ανακοίνωση, κάποια ενημέρωση, κάτι, αν είναι να ακυρωθεί ή να αναβληθεί ας μην το μάθουμε τελευταία εβδομάδα ξέρω γω.
Ιδιαίτερα για εκείνους που θα ταξιδέψουν, κλείσουν διαμονή κλπ καλό θα είναι να γνωρίζουν από αρκετά πιο πριν τι θα γίνει. Οτιδήποτε άλλο δεν θα ήταν έντιμο από διοργανωτές και συγκρότημα ( πχ αν θα παίξουν μόνο μια ώρα για να μην κουραστεί, ή έρθουν με άλλη τραγουδίστρια ή καθόλου) . Όπως και να ναι αν δεν έρθει η Floor μάλλον βιάστηκα να πάρω εισιτήριο.
Λύθηκε η απορία…προχωράμε κανονικά
αμα ακυρώνει για logistical reasons Γερμανικό date…ευκολάκι όμως να πει, οούπς, no can do. του χρόνου.
Στη Γερμανία είχαν απεργία τα τρένα και τα ΜΜΜ γενικά. Κάπου το πήρε το μάτι μου. Ίσως γι αυτό
οοοοοο χριστοοοοος και η παναγιαααα!!!
οσο προσπαθώ να ειμαι ήρεμος δεν με αφηνει το release…
τι βλέπω εγώ στην αφίσα:
ΜΠΥΡΕΣ
IN FLAMES
ΜΠΥΡΕΣ
+MORE BEERS
Μουσκεψα
Αν δεν ερθει κανα καλο support disturbed που παιζει ασχημα… ισως παρω εκει το 2ο μου ticket για release μονο και μονο για το
ισως και να μείνω μονο parkway θα φανει…
Έχω πάρει για Helloween μόνο αλλά εδώ δεν γίνεται να μην πάω, 23 χρόνια είναι πολλά!
Ε ειναι γ@μω τον covid μου…
Nightwish και In Flames να δω την ιδια μερα;;;; ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΠΛΑ
Να πάρεις και πατατάκια!
NIGHTWISH NEW ALBUM COMING OUT 2024
As the ‘Human :ll: Nature - World Tour’ is drawing to a close, we feel now is the time to tell you of our plans for the next phase in our journey.
After the planned shows for June 2023 we will be “hanging up our spurs” for an indeterminate time, as far as live concert performances go, and won’t be touring the next album.
The reasons for this decision are personal, but, we all agree, vital to the wellbeing and future of the band. Be assured that we still love working together, and this decision has nothing to do with Floor`s pregnancy or our other individual projects.
However, an album of 12 new songs will see bright daylight in 2024, as will 3 music videos! The band is positively hyped beyond words over this new upcoming musical adventure.
Stay tuned for updates from our legendary Nightwish band camp & studio this summer!
-Tuomas, Floor, Emppu, Troy, Kai & Jukkis
Και πλεον εγινε πορτοκαλι η διαθεση των εισιτηριων για τους Nightwish μετα την ανακοινωση για support απο τους in flames