Nightwish @ Release Athens 07/06/23

Σε περίπτωση που ακυρώσουν οι Nightwish θα μείνουν πρώτο όνομα οι In Flames. Μπράβο Release.

1 Like

Άλλο ένα επετειακό tour το 26 που κλείνουν 30 χρόνια και τέλος.Έχει σβήσει η φλόγα τους εδώ και καιρό δυστυχώς.Η Floor με 2 παιδιά πλέον,με το πρόβλημα υγείας που πέρασε και σόλο καριέρα είναι πολύ δύσκολο να μπορεσει να ανταποκριθεί σε ολα αυτά.(και ο πατέρας των παιδιών να κάνει κι αυτος tour συνέχεια).Δε βγαίνει.Οπότε ή τώρα ή ποτέ για Ελλάδα.Αν τελικά τους δούμε,λογικά θα είναι και η τελευταία φορά.

εκλεισα το τριημερο πακετακι του release την Δευτερα. η προσθηκη των In Flames ειναι πολυ καλη, πανε και 12 χρονια απο την τελευταια φορα που τους ειδα στην Βουλγαρια.

Θα με έκαναν να κλείσω από τώρα εισιτήρια τα μαλακισμένα

Δεδομένο ότι δεν θα τους ξαναδούμε Ελλάδα ούτως ή άλλως αλλά το σχόλιο τους για γενικότερο φρένο το κάνει αχαστο

1 Like

Δακρυσα ρεεεε

1 Like

In flames και μετά Μάκη πιάσε μια μπύρα :rofl: :rofl: Και μετά απο μερικές μέρες το πιο ΜΕΤΣΑΛ lineup.

Αμαν.

Δεν θα πω ψεματα, τους In Flames τους λατρευα μεχρι και το Clayman και εχω να ασχοληθω απο τοτε, αλλα το λαηναπ ειναι πραγματικα παρα πολυ δυνατο! Εγω το 50αρι το εχω ηδη σκασει μονο για Nightwish οποτε Insomnium και IF ειναι σαν να μου κατσανε δωρακι, κανενα προβλημα, μια χαρα!

2 Likes

Βασικά το lineup είναι δυνατό.
Εγώ περίμενα μια αμιγώς symphonic βραδιά αλλά από τη στιγμή που φέρνουν τους μέγιστους του είδους και τα εισιτήρια φαίνονταν να έχουν πουληθεί πάνω από το μισό απο θέμα marketing η πιο σοφή απόφαση φάση να φέρουν ένα μεγάλο όνομα απο άλλο είδος μουσικής για να πουλήσουν και άλλα εισιτήρια.

Ετσι και έγινε και τώρα έχει γίνει πορτοκάλι στο viva οπότε φαντάζομαι μέχρι να έρθει η μερσ της συναυλιας θα είναι κοντά στο να εξαντληθούν.

1 Like

Απλά να θυμίσουμε οτι το πορτοκαλί της viva σημαίνει οτι εξαντλούνται τα εισιτήρια στην συγκεκριμένη τιμη προπώλησης και μετά περναμε σε νεα τιμή.

2 Likes

Α οκ τότε δικό μου λάθος

Τι παίχτηκε εδώ?

Εξαντλήθηκαν και έχουν μόνο VIP?

Δεν εξαντλήθηκε τιποτα γιατι εκτος του οτι θα ηταν αδύνατο δεν θα υπηρχαν οι προσφορές για τα διήμερα κλπ. Απλα δεν εχουν βγαλει ακομα την επομενη φαση προπώλησης. Υπομονή!

1 Like

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0dS3RKC1TcsMgWE65KQx2pXPWRENN6xKkoS2SSmEwZpiFejwPFpMXupP8vWBVUB4Ll&id=100045548139973

Δυστυχώς,καθόλου ενθαρρυντικό αυτο το post.
Ουσιαστικά σαν “τέλος” το καταλαβαίνω εγώ και απλά αφήνουν παράθυρο να το ξανασυζητήσουν στο μακρινό μέλλον.

Απο χαρά και ενθουσιασμό με την ανακοίνωση του,θα καταλήξει σε στεναχώρια και συγκίνηση αυτό το λαιβ.
Το οποιό θα είναι σίγουρα ιστορικό γιατί δίνω απειροελάχιστες πιθανότητες να τους ξαναδούμε εδώ…

3 Likes

Απιστευτο…

1 Like

βσκ θέλει θάρρος, αλλά παρότι έχουν την ερμηνεύτρια, η οποία όμως γκαστρώθηκε, τα δύο άλμπουμ που βγάλανε μαζί της ήταν και τα πιο “φλούδες” απο πλευράς υλικού. καλό είναι να το σταματάς, όταν δεν έχεις έμπνευση. θα κάνουν και κάνα τουρνεδάκι λογικά μετά απο κάποιο σημείο (πιθανά ΧΧΧ), τώρα με τι, με ποιον κτλ ? θα δείξει. στοιχηματίζω οτι μια επανένα, θα έβγαζε τρελό χαρτί.

Πάρα πολύ δυσοίωνο αυτό το ‘very’ ισχύει. Αποκτάει ιστορική σημασία το λαηβ, σαν αποχαιρετισμός είναι.

Από την μια στενοχώρια μεγάλη, από την άλλη άμα δεν νοιώθουν ότι μπορούν να το κάνουν πλέον το ίδιο καλά είναι πολύ σωστή και απόλυτα σεβαστή απόφαση φυσικά.

1 Like

Σαν ανακοίνωση hiatus μοιάζει πάντως. Μπορεί να έπαιξε ρόλο τόσο η δεύτερη εγκυμοσύνη της Floor (και είναι σεβαστό η γυναίκα σ’ αυτή τη φάση να θέλει να είναι κοντά στα παιδιά της και να ζήσει χαλαρά αυτή τη φάση της ζωής της) όσο και τα σχέδια των υπόλοιπων μελών. Αυτοί ξέρουν καλύτερα.
Ας ελπίσουμε πως θα επανέλθουν κάποια στιγμή με διάθεση και γεμάτες μπαταρίες.

Οχι η Φλοορ εχει δηλωσει οτι αυτη ηθελε να συνεχισει να περιοδευει, δεν ειναι δικο της το θεμα, εχει οργωσει τον πλανητη με το προσωπικο της ρε συ.

Και εγω για διαλειμμα το εβλεπα αλλα αυτο το “very” δειχνει οτι παμε για τουλαχιστον πολυ μεγαλο hiatus.

1 Like

Ναι και μένα σαν αποχαιρετισμος μου φαίνεται…
Συμφωνώ στο ότι αν έχει σβήσει τελείως η φλόγα τους να το αφήσουν…αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό.
Εμένα με χαλάει στο πως το επικοινωνούν όλο αυτό.
Επειδή ακολουθώ φουλ τη μπάντα στο τι λένε και τι σχολιάζουν στα social κάποιοι απ αυτούς…η φάση είναι πολύ μπερδεμένη.
Δε λένε κάτι ξεκάθαρα και απ ότι φαίνεται δεν έχουν συμφωνήσει όλοι σε αυτό.
Επίσης για μένα θα ήταν πολύ καλύτερο να τα πουν όλα αυτά μετά το tour.
Θα προτιμούσα να μην ξέρω οταν θα τους βλέπω οτι έχουν θέματα…
Αλλά είναι τα έξτρα εισιτήρια θα μου πείς που κερδιζεις μ αυτην την κίνηση…

Κλείσαμε σήμερα εισιτήρια για nightwish.

Ερχόμαστε από Μάλτα :slightly_smiling_face:

9 Likes