Ωραία η Μάλτα! δεν θα έφευγα για να δω Nightwish
Γενικά θα έρθουν πάρα πολλοί απο εξωτερικό για Nightwish.
Ξερουμε ποτε θα ερθουν τι ωρα φτανουν κτλπ στο αεροδρομιο η σε ποιο ξενοδοχειο θα μεινουν?
Οχι δυστυχώς
Και να ξεραμε, δυσκολα θα τα γραφαμε δημοσιως
Εχουμε προγραμμα, ωρες εμφανισης κτλ καπου?
Εχει δει κανεις ωρες που βγαινει το καθε συγκροτημα; Να υπολογισουμε εστω στο περίπου ποτε να φτασουμε Πλατεια Νερου (καποιοι θα κανουμε ολοκληρο ταξιδι με τα ΜΜΜ)…
Το Release πέρσι ανακοίνωνε πρόγραμμα 1-2 μέρες πριν αν θυμαμαι καλά.
Λογικά Δευτέρα ή Τρίτη θα ξέρουμε δυστυχώς.
Συνηθως βγαινει μια μερα πριν. Περαι οι πρωτοι αρχιζαν κατα τις 5:30 με 6:00 και οι τελευταιοι κατα τις 10:30 με 11:00, αν θυμαμαι καλα.
Πεταω απο Σαλονικα κατευθειαν μετα τη δουλεια ( 18.40)
Προλαβαινω κανα support>?
P.S Καλα εαν το κανουν οπως Μanowar Κατα τις 23.00 , καλα κρασια
Αν δε χρειάζεται να ψάξεις πάρκινγκ θα προλάβεις In Flames κανονικά πιστεύω…τα προηγούμενα πολύ δύσκολο.
Καλα ναι τα προηγουμενα αστα , πανε ακλαυτα.
Πετας 18:40 η’ φτανεις 18:40; Να ξερεις οτι πιθανοτατα υπαρχει ενα λεωφορειο απο αεροδρομιο που σε αφηνει σε αποσταση περπατηματος απο την πλατεια Νερου, το ειχα ψαξει για εναν φιλο παλιοτερα και το εκανε μια χαρα. Θα κοιταξω ποιο ειναι και θα γραψω, νομιζω αυτο που παει Πειραια.
Φτανω 7.30 . Ευχαριστω
Θα είσαι οκ , οριακά μεν γιατί είναι καθημερινή αλλά θα τα καταφέρεις
Εχει δρομολογιο 19:55. Μαλλον πρεπει να κατεβεις στη σταση “Γεφυρα”. Σιγουρα οχι στον Φλοισβο. Ισως σου κανουν και οι “Τζιτζιφιες”, δεν ξερω μονο αν μπορεις να μπεις απο εκεινη τη μερια στην πλατεια Νερου.
Να υπολογίζουμε κατα τις 9 In Flames δηλαδή;
Καλα οχι οτι κάνει καμιά διαφορά για μένα, υπολογίζω κατά τις 18:30- 19:00 να είμαι εκεί.
Στείλτε για μπύρες!
Κι εγώ ετοιμάζομαι για το live, εισιτήρια, κομπλέ, άδεια από την δουλειά, τσεκ, και μεσημέρι Τετάρτης θα βρίσκομαι Αθήνα. Λογικά θα προλάβω να είμαι στον χώρο από νωρίς για τα support αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω τόσες ώρες. Ανάλογα σε τι φάση θα είμαι. Ας βγει το πρόγραμμα πρώτα.
Το πολύ 9…εγώ πιστεύω λιγο νωρίτερα θα βγουν οι In Flames.
Aν ισχύει οτι ανοίγουν 5:30 οι πόρτες,πόσο να παίξουν Elysion και Insomnium για να βγουν στις 9 οι In Flames?!
Το θεμα δεν ειναι πόσο θα παιξουν αλλα ποσο μεγαλα θα ειναι τα κενα ανάμεσα. Περσι ηταν τεταστια και καποιες φορές πανω απο ωρα.