Nightwish @ Release Athens 07/06/23

Πανω απο ωρα, μονο στους μαλακο-Μανογουορ αν ηταν.

1 Like

Εγώ θέλω να δω και ινσομνιουμ, παίζει να βγουν και πριν τις 7 δηλαδή;

1 Like

αν θυμάμαι καλά όλες οι μπάντες βγαίνουν στο μισάωρο και ο headliner κάπου στα 45 λεπτά

1 Like

το πιο λυπηρό είναι οτι αντί να τους φέρει κανείς στην decades, τους φέρνουν τώρα με ένα κακό πλειλιστ.

Δεν ξέρω αν 3ζουν υπογράψει για να παίξουν 45 λεπτά αλλά είναι γενικά λίγα για headliners ακόμη και σε φεστιβάλ. Συνήθως είναι μια 1.5 ώρα.

Επίσης spoil λογικά για τη συναυλία της Αθήνας μιας και η παρακάτω playlist είναι από το τελευταίο live στη Σουηδία.

Εννοει οτι υπαρχει κενο 45’ πριν βγει ο headliner.

Το λυπηρο ειναι οτι παντα καποιος θα βρει κατι για να γκρινιαξει. Εκπληξη το decades in the sun, θα εχει ενδιαφερον το πως θα βγει live

Λετε ο Σακης να κανει κανα guest με τους Insomnium?

2 Likes

A ok σορυ τώρα κατάλαβα .

2 Likes

Ναι τα breaks ανάμεσα στις εμφανίσεις ανέφερα

Με επιφύλαξη αν θυμάμαι καλά

1 Like

Και εγώ κάπως έτσι τα θυμάμαι

Ηλπιζα σε περισσότερα κομματια βγαλμενα απο τους πρωτους τους δίσκους. Αλλα οκ, δεν είναι κακο κι αυτό το setlist αν παιξουν κι εδώ το ιδιο δηλαδη.

Περί set list Προσωπικά αυτο το πιο πρόσφατο που ειδα είναι μια απογοήτευση σκέτη. Ειδικά αν πρόκειται για τελευταίο τουρ πριν από πολυετές hiatus όπως αφήνουν να εννοηθεί θα μπορούσαν να παίξουν ένα δύο από τα καινούργια της floor και να εστιάσουν στα παλιά γιατί κακά τα ψέματα για αυτά θα πάει ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή το 50% του σετ λίστ είναι από τα 2 καινούργιο που προσωπικά τα βαριέμαι θανατηφόρα… Τεσπα

2 Likes

Eιναι το τελευταιο leg της Human Nature περιοδειας, κανεις δεν ειπε οτι ειναι αποχαιρετιστηριο τουρ. Οποτε καπως λογικο που εστιαζουν εκει ισως; Ο κοσμος θα παει γιατι εχουν να ερθουν 15 χρονια και αγαπαει την μπαντα, οχι για να ακουσει το devil and the deep dark ocean απαραιτητα.

1 Like

Αιτούμαι ντουέτο με Sakis για το white christ και mikael stanne για το weather the storm. Αν δεν γίνει θα κάνω καθιστική διαμαρτυρία στην μέση του pit. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :rofl: :rofl: :joy: :joy:

1 Like

Εχουμε νεοτερα για αναλυτικο πρόγραμμα; Πότε περιμενουν να μας πουν αραγε;

Ρε έχετε φαγωθεί :joy:, θα πούνε σύντομα μωρέ.

1 Like

Θελουμε να κανονισουμε τις δουλειες μας κυριε!! (Και το ταξιδι για να φτασουμε εκει κατω…)

με πάσαν επιφύλαξη νομίζω οτι θα αρχίσει περίπου 6.γνωστός, γνωστού, κτλ. καλά να περάσετε όσοι πάτε.

Οκ βγηκε:

Καλα ξενυχτια :')

2 Likes

Μακάρι να παίξουν οι In Flames πάνω από μια ώρα!

2 Likes

Σίγουρο το θεωρώ…75 λεπτά το πιο πιθανό.

1 Like