Νεφελη:Mελλοντικη πρεσβειρα της Ελλάδας στο Ελσινκι…
Τι γελάς ρε συ?Κι εσύ την είδες από κοντά!Μια χαρά είναι η γυναίκα!!-.-
Ε αλίμονο ρε συ!μου πε και 2-3 φορές ότι έχω ωραίο όνομα οπότε σας απαγορεύω να τη σχολιάζετε!!:lol:
NO COMMENT…
Eκτος απο ασκημη ειναι και λεζβια![-X
Πάει… χάλασε η Μέταλ σκηνή…#-o
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια Λεζβία και σε μια Λεσβία…:lol:
Να και το νεο βιντεο του The Islander.
Πολυ ωραιο το κλιπακι
Όντως το νέο βίντεο είναι πολύ ωραίο!!Πολύ καλή επιλογή του τραγουδιού!
[quote=“aimovoro_mamouni,post:40,topic:1241”]
τα φωνητικα της tarja ηταν ετσι γιατι ετσι τα ηθελε ο tuomas ο σουπερ εγκεφαλος των nightwish :lol:
so εφοσον δεν επιτραπηκε στην tarja να κανει οτι θελει με τα φωνητικα δεν εχει την ευθυνη εντολες του σουπερ εγκεφαλου tuomas ακολουθουσε. και επειδη μολις βρηα το τοπικ αυτο και δεν αντεχω να μην πω την γνωμη μου θα την πω! η tarja ειχε δωσει διορεια στο γκρουπ δυο χρονια να βρουνε αντικαταστατρια. here is the truth. το αν ηταν diva η οχι μας αφορα? δεν νομιζω. και h simone φευγει με λιμουζιναρες και χωρις να δωσει αυτογραφα αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει τιποτα
το θεμα ειναι απλο. η σου αρεσει η φωνη της η οχι. ξεκαθαρα πραγματα. πιστευω πως εφυγε για καλο δικο της κυριως αφου παρολο που αλλοι γραφανε τα τραγουδια αυτη ηταν το αστερι (και συνεχιζει να ειναι ειτε μας αρεσει ειτε οχι
) μολις ξεκινησε και εγω προσωπικα την σολο δουλεια της δεν την βρισκω χαλια. φυσικα δεν ειναι στο style των nightwish (πολυ σωστα κατα την γνωμη μου) αλλα την βρισκω πολυ αξιοπρεπη. ελπιζω να μην γυρισει ξανα στους nightwish γιατι δεν εχει πελον να δωσει κατι ουτε η tarja στους nightwish ουτε οι nightwish στην tarja. αυτα!
Τζιζας κράιστ, mooooods!
Ο,τι να ναι όμως! #-o:lol::lol::lol::lol::lol:
^ και ^^ καθε ανθρωπος εχει την αποψη του προφανως δεν βρηκατε να πιετε κατι αλλο περαν “τζιζας κραιστ” και “ο,τι να ναι ομως” αποψη σας :lol:
Εγώ φώναξα τους mods να το κλειδώσουν. Δε μίλησε κανείς για την άποψή σου, δε τη διάβασα καν
βασικα οντως ειναι παλιο το θεμα (κι εγω εψαξα αρκετα για να το ξεθαψω :D)
next time report plz