Εκτός Nightwish η Tarja

When Your Lips Are Still Red

The video of the track “While Your Lips Are Still Red”, written by Tuomas as the main theme track for the upcoming Finnish feature film “LIEKSA!”, is now available in YouTube from the link below. The track features Marco on vocals, Tuomas on keys and Jukka on drums. Though “While Your Lips Are Still Red” is not exactly a Nightwish-track, it will be included as a bonus track on Nightwish’s forthcoming “Amaranth” CD-Single.
The movie “LIEKSA!”, directed and written by renown Finnish movie director Markku Pölönen, premiers in Finland during September 2007.
» Click here!

Συμφωνω! Οτι φτανει στο αυτι μετραει και οτι σε κανει να ανατριχιασεις! Εγω εχω πορωθει με nightwish απο τοτε που ειδα το end of an era! Γαματο dvd, τρελαθηκα! Γενικα ακουω τα παντα απο σκληρα metal μεχρι blues. Δεν νομιζω πως οι “πραγματικοι” ροκαδες και μεταλλαδες ειναι αυτοι που ακουνε μονο ενα ειδος, η μονο αντιεμπορικα συγκροτηματα. Ακου οτι θες αρκει να σε αγγιζει (οχι χατζηγιαννη ομως) :lol: 8O [-X

γτ τ εγινε???

διαφήμιση στο TV Zapink

Ect…αυτα για τους πολεμιους της Καργιας που λενε οτι ηταν δυστροπη… Καλα ρε, ποια τραγουδιστρια θα βρισκανε ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ???

Έλεος!έχω ξαναδεί τέτοια φωτογραφία…πολύ πουλάει η φάτσα της!

Κλεμμενη ειναι απο το “βιβλιαρακι” του Century Child!:stuck_out_tongue:

Nαι ρε, το εχω…:oops: :oops: :oops:

διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες ειδα καποια ποστς που αναφερονταν στο αν θα αλλαξει το στυλ της μπαντας. λοιπον οσοι τους ειδατε φετος καταλαβατε αν αλλαξε η οχι (κ φυσικα εννοω τοι αλλαξε αφου η κοπελια αλλαζει τα φωτα στα παλια τραγουδια ουτε το wish i had an angel δεν μπορει να πει που δεν εχει τιποτα τρομερα φωνητικα)

h TARJA ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ

Εισαι φιλος του Πλατωνα?:-k

γιατι ρε σε χαλαει εσενα ε?:roll:

εγω παντως θα της εκανα τη χαρη 8)

Πολυ…

ε ρε rasputin που σου χρειαζεται :stuck_out_tongue:

Με ζητησατε…???

Η Tarja ειναι καβ…α…ΤΕΛΟΣ…!!!

Σα σκυλι ειναι μωρε,πως εχει επικρατησει οτι ειναι γκομεναρα ενας Dime ξερει…

Shame on you8O

By the wat, μέτρια είναι

Τarja:Eιδος σαυρας που ευδοκιμει σε βορεια κλιματα και συνανταται κατα προτιμηση στην Φινλανδια…

καλα με 10 ρακομελα θα την βλεπεις θεα .

Ελάτε ρε σεις…εγώ από κοντά που την έχω δει είναι πολύ ωραία!!!

Εδώ γελάμε:!: