Εκτός Nightwish η Tarja

Η Tarja αν και ήταν κλασσική γυναικεία φωνή κολούσε μια χαρά στους Nightwish. Όσον αφορά την καινούργια, εγώ θα την κρίνω αφού την ακούσω. Πάντως δεν θεωρώ την Tarja αναντικατάστατη.

Oi xrwmatismoi stin fwnh tis Tarja itan elaxastoi, itan swsth tonika kai oxi polla alla. Tetoiou eidous fwnes yparxoun para polles ston kosmo. Egw tha protimousa pantws na gyrnousan se kati ligotero operatiko toulaxiston sta fwnitika.

Εγω θα προτιμουσα να γραφανε κανα δισκο της προκοπης, ετσι γι αλλαγη… :stuck_out_tongue:

To once pisteyw oti itan poly kalo album. M’arese perissotero apo otidipwte allo kanane.

:thumbup: :thumbup:

Ghost Love Score και τα μυαλα στο μπλεντερ!!!8)

Σεβαστες οι γνωμες σας, απλα ελπιζω να μην ειστε απο αυτους που αρεσκονται να κραζουν τους Evanescence…

Εγω προσωπικα οχι… Μπορει να μη μου λενε και πολλα, αλλα μου ειναι αδιαφοροι…

To once πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει στο είδος του

Οτι και να λεμε τωρα Μανο, ειναι τιγκα Evanescen-ικο…

+1 Min sygrinoume tin p…tsa me tin vourtsa. Oi Evanescence den exoun fwnitika kai apo pisw mia vavoura. Teleiws thamena ola ta organa. Den einai idia kai omoia…

Δε με χαλάνε οι Ev. Πάντως το once είναι κλάσεις πιο εμπνευσμένο και με πολύ μεγαλύτερο βάθος.

Σιγουρα ειναι πιο εμπνευσμενο γιατι ο Holopainen ειναι πολυ καταρτισμενος μουσικος… Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι οι Nightwish στους πρωτους δυο δισκους ηταν ενα ατμοσφαιρικο συγκροτημα με μια καποια ταυτοτητα και τωρα καταληγουν να γραφουν κομματια στο στυλ των Ev για να απευθυνθουν σε μεγαλυτερο ακροατηριο…

Απλα εγω θελω ο καλλιτεχνης να γραφει για την παρτη του και να μην εχει στο μυαλο του τις πωλησεις…

Σας παρακαλω μη συγκρινετε την πολυφωνια του Once με τη μονοφωνια των Evanescence

Πάντως στα 2 τελευταία ο ήχος είχε γίνει πιο “απλός” και “προσβάσιμος” Δεν λέω ότι είναι απαραίτητα κακό, απλώς προσωπικά τους προτιμώ περισσότερο μέχρι το Wishmaster.

καλο το once, αλλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα είναι ή το χειρότερο, ή δεύτερο χειρότερο για μενα. αν βγάλεις τις ενορχηστρώσεις και τις παραγωγες, νταξ…αρκετά κομμάτια του ειναι χιτακια ραδιοφωνου.

σιγουρα μου αρεσουν πιο πολυ τα oceanborn, wishmaster και century child…

ειδικα στο τελευταιο αυτο με χαλασε ρε γμτ…

Eγώ πάλι πιστεύω ότι ο καθένας δίσκος τους έχει τη χάρη του, απλά με το Once έκαναν το μπαμ τους εμπορικά. Πάντως για`μενα ότι είναι εμπορικό δεν είναι απαραίτητα και κακό.

Φυσικα και το “εμπορικο” απο μονο του δεν ειναι απαραιτητα κακο… Κακο ειναι να παραμεριζεις το ιδιαιτερο στυλ που εχεις ως μπαντα για να ακολουθησεις καποιο ρευμα που πιθανα να σου προσφερει καλυτερες πωλησεις…

Η πλακα ειναι οτι ο Holopainen στις συνεντευξεις του λεει κιολας οτι στο Angels Fall First ηταν ακομα ανωριμοι και οτι η τωρινη ειναι η κατευθυνση που εκφραζει την μπαντα… Ασε μας ρε φιλε…

Δε ξέρω να κρίνω τη μουσική βάσει μέτρων και σταθμών. Ό,τι φθάνει στο αυτί μου με ενδιαφέρει. Αν αυτό που φθάνει λοιπόν με εκστασιάζει, μου είναι αρκετό.
Το νέο τραγούδι λοιπόν είναι ονειρικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Η φωνή της δε μοιάζει με της Tarja, πράγμα εξαιρετικό γιατί αλλιώς θα κινδύνευε να πέσει σε συγκρίσεις.
Ελπίζω η συνέχεια να’ναι ακόμα καλύτερη.

Nightwish’s upcoming album will be called “Dark Passion Play”. It will be released by Nuclear Blast on September 28th, by Spinefarm Records / Universal on September 26th and by Roadrunner Records on September 28th.

The tracklist reads as follows:

1. The Poet And The Pendulum
  2. Bye Bye Beautiful
  3. Amaranth
  4. Cadence Of Her Last Breath
  5. Master Passion Greed
  6. Eva
  7. Sahara
  8. Whoever Brings The Night
  9. For The Heart I Once Had
  10. The Islander
  11. Last Of The Wilds
  12. 7 Days To The Wolves
  13. Meadows Of Heaven

You can take a look at the cover artwork here.

Even before that date, on August 24th (Nuclear Blast) and on August 22nd (Spinefarm/Universal), the single “Amaranth” will be released. It will come in different versions, their tracklists will be announced later.

To see the cover artwork, click here.

Πηγη: Nightwish.com