+1(The message you have entered is too short. Please lengthen your message by at least 5 characters)
Kataramenh grafeiokrateia!
σκιιιιιίσιμο…(στο καλσόν:p )
Και οχι μονο…
Εγκρινετε η αντικαταστατρια!!!
fantastiko kritirio - mousiko… einai mpazo i oxi … ETSI akoume me ta matia !
thn exoun mazepsei, an thn eblepes stous alysson avenue…
parepiptontws …an akouseis alyson avenue tha diapistwseis oti EXEI FWNH ! epishs, den nomizw oti tha pernane pote gkomena pou den tha mporouse na pei to 90 % tou katalogou tous. Apla, nomizw oti pane gia full pop katastaseis kai poly ligo metalle i symphonic…
Εγω στα samples που ακουσα νεροβραστη μου φανηκε αλλα ισως να φταινε τα κομματια.Ενταξει “φωνη” και η tarja ειχε αλλα…
εμενα παλι μου άρεσε αυτη!
Εδω σου αρεσουν οι PoS…
The new NIGHTWISH single EVA is currently under investigation by finnish Teosto.
The chorus of the song is claimed to be very much similar to a song “Whirlpool” by Jukka Reinvuo, a relatively unknown finnish artist. In fact the chorus sounds so similar that it is accused of being plagiarized.
Tuomas Holopainen of NIGHTWISH denies the accusations saying that he has just heard about this today and that he has never heard neither the song nor the artist. Tuomas Holopainen would be interested of hearing the song before saying anything else about the matter.
EVA-single was released last week. All the profits from the single will be given to charity. Finnish salesprofits are sent to two familyhomes in Kitee: Perhekoti Viliina and Perhekoti Tiaisen Pesä.
Source : http://www.metalfromfinland.com
Nightwish χωρίς Tarja δεν υφίσταται. Καμία δε πρόκειται να πει το Sleeping Sun έτσι όπως το λέει αυτή.
(Και πολλά άλλα εννοείται)
Οι Nightwish δεν υφίστανται γενικώς…
:lol:
Συμφωνώ σε αυτό…Καμιά δε θα πει καλύτερα το ghost love score.Αλλά εντάξει,ας μην είμαστε κολλημένοι με την Τarja…κι αυτή θα πει άλλα τραγούδια εξίσου ωραία!(ας ελπίσουμε!)
:lol: :lol: :lol:
Εμενα η Tarja ποτε δεν με αρεσε οποτε τωρα ισως αρχισω να ακουω Nightwish.
Σκασιλα μας… Nightwish ειναι ο Holopainen (η καπως ετσι, μα τι ονοματα ειναι αυτα? )!!!
καλα κοιταξτε, εκανε οπερετικα φωνητικα και ηταν κομπλε, οκ, αλλα δεν ειναι αναντικαταστατη. δεν ειχε καμια σουπερ ιδιαιτερη χροια για μενα.
η αννεκε εχει πιστευω 100000% πιο χαρακτηριστική φωνη. αλλη φαση βεβαια, η μεν συμφωνικό, η δε ατμοσφαιρικο, αλλα και παλι, το βλεπεις πως η αννεκε ‘παιζει’ με τη φωνη της. η ταργια ποτε δεν το εκανε αυτο. δεν ηταν δα και εξωγηινα τα φωνητικα της. θα ακουγονται σιγουρα διαφορετικα τα κομματια με τη νέα, αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο…
σαν την tarja μπορουν να τραγουδησουν αλλες 100 και καλυτερα μην τρελαθουμε τωρα απλα ετυχε να την ξερουν και την πηραν
Δεν έχεις κι άδικο. Απλώς πριν καμιά δεκαριά χρόνια ήταν κάτι το καινοτομο τέτοια φωνητικά.
Η Τarja έδινε ένα ύφος στο group.
Και όσες και να περασουν δεν το ξαναφέρνουν αυτο.
Αυτο που μου αρεσε ηταν τα οπερετικα φωνητικα… Ελπιζω να τα εχει και η καινουργια…
ναι και δεν εκατσε και ασχημα, τα 3 πρωτα τους ηταν αρκετα καλα για το στυλ