Μόλις ειδα ολα τα σχετικα στο site των nightwish.Ακουσα τα samples, κατεβασα το Eva(ναι, ναι, δεν το αγορασα ντροπη μου), ειδα κ τις photos.Εμφανισιακα μια χαρα ειναι - αν κ εμενα μου αρεσει περισσοτερο η Tarja - η φωνη της καλη ειναι-μου θυμιζει αρκετα τη φωνη της Sharon.Νομιζω οτι η προφορα της ειναι καλυτερη απο της Ταrja. Το καινουριο τραγουδι επισης μου αρεσε αλλα ειναι διαφορετικο απο οτι εχω συνηθισει.Η αληθεια παντως ειναι οτι θα μου λειψουν τα οπερατικα φωνητικα, για αυτο ψιλοστεστενοχωρηθηκα
P.S.Μεγαλο βασανο να γραφω με ελληνικους χαρακτηρες παντως, γραφω κ πιο αργα κ κουραζω περισσοτερο το χερι μου.Καταραμενα greeklish, τι μου κανατε!
Που ειναι τα νταπα ντουπα που εγραφε ο Tuomas???:-s :-s :-s
Sto Album…
Molis vgei 8a deite pws 8a ksexastei k i Tarja
Ωραίο βιντεάκι…πιο πολύ μου άρεσε το heartagram στον τοίχο!
#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Λογικα θα υπαρχουν και πιο heavy κομματια στο album κ σε καποια θα τραγουδαει μονο ο Marco. Παντως το Eva οσο πιο πολυ το ακουω, τοσο πιο πολυ μου αρεσει but still…θελω οπερατικα φωνητικα στους nightwish…
#-o #-o Tι είχες Νεφέλη,τι είχα παντα…:lol: :lol:
Kάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ…
H κοπελα εκτος απο μπαζολα ειναι και αθλια στη φωνη.Να δειτε που ο Κωλοποναινεν θα λυφει τα φρυδια της Γουρουνεν για να γυρισει μολις πατωσει το δισκακι
Γιατί τέτοια αντιπάθεια΄?:-k
Γιατι εσενα σου αρεσει αυτη περισσοτερο απο την πρωην?
Την αντιπαθεια αυτη ο Κωστας την βγαζει σε ολες τις μπαντες…:lol: :lol:
Εκτος απο τους HIM…
Aντιπαθεια για τους Nightwish που εχω παει Γερμανια να τους δω??Χλωμο το κοβω
Το είπα για την παράφραση των ονομάτων του Holopainen και της Turunen!
Η καινουρια εχει πολλη κοινη φωνη κ τπτ το ιδιαιτερο
Καθίστε ρε να ακούσετε όλο το δίσκο πρώτα και μετά την κρίνετε. Για να τη διάλεξαν μέσα από κάτι χιλιάδες υποψηφίους, κάθε άλλο παρά τυχαία θα είναι.
Μπορει να ηταν η πιο ομορφη…:lol: :lol:
Φαντάσου πως ήταν οι άλλες!!:lol: