Εκτός Nightwish η Tarja

Πολύ σκυλομούρα η αντικαταστάτρια… μ’ αρέσει, απ το μπαντζούρι την Tarja καλύτερη είναι. :smiley:

Εννοείται! :stuck_out_tongue: :lol:

Αναβαθμίστηκαν και οι Nightwish, πάνε για νέα μεγαλεία. Τι να την κάνεις την καλή φωνή αν έχεις ωραία frontwoman για να ξερογλύφονται τα στερημένα παιδάκια? :stuck_out_tongue:
Άντε να παίρνουν σειρά και οι Eva-αποτέτοιοι. Να διώξουν τη χοντρή μπας και μεγαλώσει το fan base τους.

ωραίο γκομενάκι, μπράβο, καλή επιλογή

Τς τς, τι ρατσισμός είναι αυτός προς εμάς τους όμορφους ανθρώπους[-X Δηλαδή εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στη μουσική??

:stuck_out_tongue: :lol:

Εμ! Έτσι είναι ναουμ! Είμαστε και ρατσιστές. Αν είσαι πιο όμορφος/η από την Βασιλειάδου απαγορεύεται να συμμετάσχεις σε μπάντα.

Αν βάλω μάσκα ή αν βαφτώ για να κρύψω την ομορφιά μου???:stuck_out_tongue: :lol:

Αν μοιάζεις κάπως έτσι πάει και έρχεται:

Eξωτερικά καλύτερη είναι η Tarja.Αλλά εντάξει δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αυτό!Άντε να βγει το single να ακούσουμε και τη φωνή της…έρχονται και στο Λυκαβηττό!!!8O

Ελα ντε!!

Γιατί εμείς οι κοπέλες συμφωνούμε; :stuck_out_tongue: Κι εγώ προτιμώ την Tarja εμφανισιακά!
Πάντως, μπορώ να πω προς το παρόν ότι είμαι ελαφρώς απογοητευμένη, τόσο από την φωνή, όσο κι απ’τη φωτο! Περιμένουμε και το αλμπουμ βέβαια…

Αυτό με το Λυκαβηττό πρέπει να είναι εκείνη η “πλακίτσα” που είχε προαναφερθεί. Δεν είναι στο site των Nightwish…

Γιατί κοιτάτε τις γυναίκες πολύ επιφανειακά!!!8) :smiley:
Εμείς μπορούμε να δούμε και άλλα πράγματα!

Σαν τι είδες, δηλαδή, ρε Μάνο; :stuck_out_tongue:
Με μια πρώτη γρήγορη ματιά, το μαλλί είναι χάλια, τα χείλια της μοιάζουν με της Tarja και η μύτη της είναι σαν του Michael Jackson! :lol:
Γούστα είναι αυτά…!

Ζηλεια παιδι μου…[-X [-X [-X

Μη δουνε μια ωραια γυναικα, αμεσως να σχολιασουνε…

Γυναίκες… Δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τον εσωτερικό τους κόσμο…#-o

Ούτε η Τάρια ούτε η καινούρια μου αρέσουν… :stuck_out_tongue: :lol:

Ουτε εμενα μου αρεσει…:frowning:

Φερτε την Laureen ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε:p

Θα με παραξένευε αν δε συμφωνούσαμε!!! Αλλά τα έχουμε πει αυτά!!:stuck_out_tongue: :smiley:

Εμεις οι 2 πρεπει να ειμαστε αδερφια…:lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: Pires eishthrio???:lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: