Nightwish

Ανέβηκε. Καλή ακρόαση σε όλους

6 Likes

Τα σχολια δικα σας θα το δίσκο.

Η κρητική του rocking.gr είναι παρακάτω

1 Like

Για την anette,θα πω οτι και δυσκολο εργο ειχε οταν ανελαβε,διοτι δεν ειχε η φωνη της το οπερατικο στοιχειο,ειχε ποπ χροια,τωρα που εχει βγαλει καποια τραγουδια με τον Jani Liimatainen,2 album,δειχνει αναγεννημενη.

Οσο για τον νεο δισκο,ειναι διαφορετικος,πιο ακουστικος,λιγοτερη ταχυτητα,καποιες μεγαλες εισαγωγες σε ορισμενα τραγουδια,ισως θελει περισσοτερο χρονο για να εκτιμηθει.

Με τον FU Greece, manager/booker πόσο του δίνεις να περνούσαν. Μόνο αν τα λεφτά ήταν χαζά.
Μουσικά, μ’αρεσε πιότερο η πρώτη περίοδος. Η δεύτερη, επαρκής, τώρα ψιλοβαριέμαι, αλλά το σώζει οτι η Floor, είναι δύναμη.

Εντελώς ΜΗΔΕΝ η όλη φάση για το θέμα λάηβ εδώ πέρα, όποιος δει τελευταία ερώτηση στην συνέντευξη στο χάμερ καταλαβαίνει.

1 Like

για πες αν μπορείς

1 Like

Ρώτησε ο συντάκτης τι παίζει με το όλο θέμα και πιθανή “εμπάθεια” για Ελλάδα κλπ και έκανε ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ο μάνατζερ που να του κάνουν παρέμβαση στον κώλο με μπατπλαγκ να πει ότι οκ το κόστος ενός σόου Nightwish όλο και αυξάνεται και γιαυτό είναι δύσκολο και να΄χαμε να λέγαμε και να’χαμε να πούμε με τον αυγολέμονο.

ΓΤΠ το ότι δεν απάντησαν οι ίδιοι και έπρεπε να παρέμβει ο μάνατζερ, ΓΤΠ και η “απάντηση”. Μη σώσουν και έρθουν ποτέ, ας βάλουν και βέτο να μην πωλούνται οι δίσκοι τους εδώ αν δεν γουστάρουν τόσο πολύ.

(αν γίνεται ας έρθουν Βουλγαρία όμως γιατί δεν τους έχω δει)

4 Likes

Δεν έχω διαβάσει τη συνέντευξη, πραγματικά δεν έχω ιδέα πώς τέθηκε ή πώς έγινε η φάση και χώθηκε μάνατζερ.

Απ’ ότι έχω καταλάβει πάντως πρέπει να έχουν παίξει επικές αποτυχημένες απόπειρες για δω, μετά από κείνο το φεστιβάλ-εμπειρία ζωής. Το μπάτζετ τους είναι όντως ψηλά, κι έχουμε δει αρκετές διοργανώσεις της κακιάς ώρας για να μη θέλω να φανταστώ σκηνικά.

Πριν δυο-τρία χρόνια το σχόλιο της Floor (και ο τόνος της) σε αντίστοιχη ερώτηση ήταν τελείως “αν βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος να μας φέρει”. Και τα ίδια είχε πει κι ο Marco περίπου άλλο τόσο παραπίσω.

Αν δεν ακυρωθει λογο κορονοιου εδω Τσεχια θα τους δω Ιουλιο σε ενα φεστιβαλ με priest,amon amarth , testament, anthrax , amorphis και καμια 40 αρια γκρουπ ακομα…Το αλμπουμ θελει ακουσματα και μεχρι στιγμης μου αρεσει οσο το ακουω

Αν υπάρξει διοργανωτής που θα δώσει τα λεφτά θα έρθουν δεν θα πουν οχι . Αλλά το budget είναι υψηλό και είναι ρίσκο. Έχουν παιξει οι nightwish Ελλάδα απλώς στραβωσε η φάση το καλοκαίρι με τα capital controls όπου ο μάνατζερ εκραζε την Ελλάδα και οι nightwish είπαν ότι δεν συμφωνούν με την άποψη του. Η floor έχει πει ότι θέλει να παίξει σε έλληνικο κοινό αλλά όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ποιος θα δώσει τα λεφτά .

Λοιπόν όπως είπε ο Θωμάς μέχρι τον Ιούνιο δεν θα γίνει καμια συναυλία οπότε είτε θα ακυρωθούν είτε θα αναβληθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία και επίσης μέχρι να περάσει η φάση με τον ιό δεν κανονιζουν τίποτα καινούργιο.

Μάλλον το κόβω για χειμώνα στην αγαπημένη μου Βιέννη να τους δω. Θα ψηνομουν μια για Ουκρανία Λευκορωσία Ρωσία αλλά δύσκολο το κόβω να πάω καλοκαίρι κάπου με πολύ κόσμο λόγω της κατάστασης

Ο τριμάλακας αυτός έβρισε μια κοπέλα, επειδή αυτός σορταρε στο χρηματιστήριο και τα έχασε. Και της είπε να γαμ… η Ελλάδα και οι Ελληνές να μείνει άστεγη και να κάνει τσιμπού@ια σε μετανάστες. Αυτά. Τώρα τι φταίμε εμείς για το τζογάρισμα του, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και κρίμα που συνεργάζονται με τέτοια ελεεινά υποκείμενα.

1 Like

Ο λόγος που έγινε η ερώτηση από το χάμμερ και έχει βγει αυτή η φήμη τόσο καιρό δεν είναι ότι οι Έλληνες διοργανωτές δίνουν λιγότερα αλλά ότι οι Nightwish (λέει τώρα ο Φράγκος) δεν δέχονταν καν να ακούσουν για πρόταση εφόσον ερχόταν από Ελλάδα γιατί έχουν απωθημένα από το μαρτς μέταλ ντέη.

Όταν λοιπόν σε ρωτάνε για αυτό το θέμα, αν θες να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου δεν αφήνεις κανέναν μάνατζερ να παρέμβει, λες τα πράγματα ως έχουν. Αν ισχύει αυτή η παπαρολογία για βέτο σε Ελλάδα ας το έκαναν και στους δίσκους ξαναλέω. Αν δεν ισχύει, δεν είναι δύσκολο να το πουν, “λολ ρε μλκες τι εμπάθειες λέτε, αν τα σκάσει σοβαρός διοργανωτής προφανώς πάμε παντού”.

Οπότε, γνώμη μου, η στάση τους στο συγκεκριμένο παραμένει γτπ.

Συνεχίζω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά δύο φορές που έχω μιλήσει με Floor ακριβώς αυτό μου έχει πει (τη μία είχε πετάξει και σπόντα ότι είχαν προτάσεις που δεν ήταν σοβαρές), το ίδιο και ο Marco παλιότερα εδώ.

Γι’ αυτό λέω ότι πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε στη συγκεκριμένη συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται κάπως.

απο συνεντευξη της Floor στο rocking πριν 2 χρονια

Tέλειο! Αυτό ήταν, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου, σου εύχομαι όλα τα καλύτερα για την περιοδεία κι ελπίζω να τα πούμε σύντομα!*

Τέλεια, κι εγώ σε ευχαριστώ για αυτή την όμορφη κουβέντα! Ξέρω ότι η Ελλάδα μένει πάντα εκτός περιοδείας, το λέω μονίμως αυτό, και δεν είναι μια κενή υπόσχεση, αλλά πραγματικά ελπίζω να έρθουμε κάποια στιγμή. Μέχρι τότε, ελπίζω η Ελλάδα να μπορεί να έρθει σ’ εμάς και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

ok αυτό όχι μόνο δεν απαντάει στις απορίες μου αλλά τις αυξάνει, τι να γίνει, oh well και τα σχετικά.

Δεν έγραψα τίποτα για τον δίσκο που είναι ο καλύτερος της χρονιάς (μου) μέχρι στιγμής και δεν θα γράψω, απλά αφήνω αυτο:

μαλλον εχεις μια εμμονη οτι οι Nightwish και καλα μισουν την Ελλαδα και δεν θελουν να παιξουν. Βεβαια πηρες και ενα μερος απο το αποσπασμα της συνεντευξης το οποιο ενα αλλο αποσπασμα που δειχνει οτι θελουν καποια στιγμη να παιξουν ειναι το παρακατω

αλλά πραγματικά ελπίζω να έρθουμε κάποια στιγμή.

anyway δεκτη η γνωμη σου και φιλικα παντα. :slight_smile:

^^ Αν κρατήσεις μόνο το πρώτο σκέλος μοιάζει παράξενο, αν σου στείλω το ηχητικό και ακούσεις την πρόταση όπως την είπε νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι δεν εννοεί αυτό που εννοείς.

Επίσης, ένα χρόνο νωρίτερα:

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε, αλλά ό,τι υπήρξε ήταν αδύνατο για εμάς να δεχθούμε· δυστυχώς.

3 Likes

Αν πεφτουν τα φραγκα κανεις δεν θα πει οχι σε ενα πολυ καλο μεροκαματο. :slight_smile:

Σιγά μην έχω “εμμονή” :sweat_smile:

Η ιστορία είναι πιο παλιά από την Floor, ο Σάκης ο Φράγκος έχει γράψει πολλές φορές για το θέμα και ότι είδε με τα μάτια του (λέει) mail που ο μάνατζέρ τους έγραφε ότι λάηβ στην Ελλάδα είναι “out of question”, προφανώς δεν ξέρω τι ισχύει και τι σκέφτεται ο Tuomas αλλά οκ, εξώφυλλο και συνέντευξη σε ελληνικό περιοδικό και στην προφανή ερώτηση κάνει παρέμβαση ο μάνατζερ, εμένα μου φάνηκε αστείο.

εντιτ,

Αυτό ναι οκ, δεκτό (και ανακουφίστηκε ο Tuomas που το δέχτηκα και δεν του κρατάω μούτρα τώρα =Ρ )

1 Like

Αν ηταν ετσι δεν θα κανανε συνεντευξη και σε Ελληνες δημοσιογραφους γιατι καποια στιγμη θα πεσει αυτη η ερωτηση. οποτε ακυρο μου φαινεται αυτο.