Ακούω γνώμη για αυτό το cover με elize ryd,διασκεδαστικό είναι,οκ.![]()
![]()
Βλεπω Elize Ryd, παταω καρδουλα και μελιτζανα αυτοματα.
Η σκηνοθεσια αισχρη στην καλυτερη παντως ![]()
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δε μπλέχτηκε στην όλη φασούλα ο @ManosOrff λες και είμαστε τίποτα χτεσινοί. (Ακούστε Night Verses.)
Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς
Μόνος μου στις σκιές: Χνιεχ χνιεχ, μετά από Arcitc Monkeys και Leprous, τώρα η δεύτερη φάση του σχεδίου παίρνει μορφή! Και πού να δείτε τι έχω ετοιμάσει για την τρίτη, χνιεχ χνιεχ
To Yesterwynde πρεπει να ειναι το πιο μετριο και αδυναμο δισκακι τους,μετα απο καιρο εβαλα λιγο να το ακουσω αλλη μια,περα απο 3 ισως κομματια,ο υπολοιπος δισκος δεν ειχε κατι αξιολογο να μας πει.
![]()
Το Endless Forms Most Beautiful ειχε και ενα Greatest Show On Earth.Bεβαια εμενα ουτε το Human II μου ειχε αρεσει τοσο.
Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση. Αn ocean και Antikythera μου θυμίζουν Nightwish εποχές που ήταν και αρκετά power metal και δεν ήταν κυρίως symphonic. Από το Human Nature είναι σίγουρα καλύτερο.
Επίσης Spider Silk, Hireath και The Weave είναι απίστευτα ωραία τριπλέτα δίπλα δίπλα.
Το μόνο που με χαλάει ακόμα είναι ότι η Floor είναι τόσο χαμηλά στο mix. Αν και όσοι έχουν την Atmos έκδοση και 5.1 ηχοσύστημα λένε ότι είναι πολύ καλύτερα η κατάσταση.
Το “Endless Forms Most Beautiful” εννοείς
Η αλήθεια είναι ότι ο δίσκος με άφησε παγερά αδιάφορο, και με έβαλε και σε μία δεκαετή σχεδόν κακή σχέση με το συγκρότημα - κακή όχι επειδή δεν τους γούσταρα, αλλά επειδή με έκαναν να αδιαφορώ πλήρως. Ειδικά το “Greatest Show…” το βρίσκω αρκετά βαρετό, συγκριτικά με άλλα έπη που έχουν γράψει. Θυμάμαι να το ακούω το άλμπουμ και να μου φαίνεται τρομακτικά αδύναμο, με μία Floor ανεκμετάλλευτη.
Το ίδιο αδιάφορο μου φάνηκε και το “Human :: Nature”, που δεν πρέπει να το έχω ακούσει ποτέ ολόκληρο σε μία καθισιά.
Απ’ την άλλη, το “Yesterwynde” θεωρώ ότι είναι γεμάτο ωραίες, μεστές ιδέες, χωρίς πολλή φλυαρία, και με αρκετά πιο metal διάθεση - όχι ότι αυτό είναι το ζητούμενο, αλλά μιλάμε για καλά κομμάτια. Τουλάχιστον, θύμιζε παραδοσιακά καλούς Nightwish. Για μένα πάει δεύτερο καλύτερο άλμπουμ μετά την φυγή της Tarja, με πρώτο να είναι μακράν το “Imaginarium”
Τι να σου πω δεν ξέρω,δεν είναι από τα άλμπουμ που θα βάλω να ακούω στο repeat,αντίθετα θα κάνω και σκιπ κομμάτια,καλά είναι και αυτά που ανέφερες,κάτι λείπει δυστυχώς.Το Human 2 και αν είναι βαρετό και αδιάφορο.
Περισσότερο θα ακούσω το υλικό με την anette παρά τα 2 τελευταία τους.Οκ μέσα στο πρόγραμμα είναι και 1-2 μέτριοι δίσκοι.