Nihilist στο An club 9 Μαΐου

Καποιος απο εδω μεσα θα παθει εγκεφαλικο μολις το δει:lol: :stuck_out_tongue: :smiley:

http://www.pop-rock.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=55&NEWS_DATA_ID=69378

Οι καλιφορνέζοι thrashάδες Nihilist θα βρεθούν στην Ευρώπη και θα παίξουν αποκλειστικά στην Αθήνα, στο An Club στις 9 Μαΐου στα πλαίσια του 1ου Volcom Stone Party στην Ελλάδα! Old skool thrash metal ήχοι από τους Loren Tipton (vocals, bass), Joe Walker (lead guitar), Sean Elg (Drums).

Δελτίο Τύπου

T Volcom Stone Presents
?Pantheon of Pandemonium?

An Club, 9 Μαΐου 2008

Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Call Down the Thunder» κυκλοφόρησε το 2007 στην Αμερική. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.nihilistmetal.com

Headliners: Nihilist (California- Thrash metal)

Opening bands:
· Censored Sound (Athens- hard core)
· Beyond Exorcism (Athens- Thrash metal)

Doors open: 21:00
Free Entrance!!!
Lots of freebies?

Ωχ! Παιζει live o Nihilist; Καλο παιδι ειναι, να τον στηριξουμε, ε; :!:

Βασικα το ονομα το εχει παρει απ τους Σουηδους και οχι τους Αμερικανους.

Παντως μιας κι ειναι τσαμπα… οχι απλα καλη… ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η ολη φαση…

Μα τον έχουμε δει τον nihilist! Μπράβο του πάντως, άντε και σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους του εξωτερικού!

:stuck_out_tongue:

Μην με δουλεύετε ρε! Παλιοχαρακτήρες! :stuck_out_tongue:
Όσο για αυτούς εδώ τους Αμερικανούς θα πάω στο live μόνο και μόνο για να τους πείσω να αλλάξουν όνομα!
Mόνο μία μπάντα μ αυτό το όνομα υπήρχε.

Και πως ακριβως σχεδιαζεις το ολο ‘‘να τους πίσω’’ θεμα; :cold:

Περαν πλακας ψηθειτε να παμε ρε. Θα χει φαση.

ρε ο φιλλιπας κανει Live! :lol: :lol:
ρε με πουλησες! ειχαμε πει οτι θα κανουμε προτζεκτ με Blues κ καφριλες φωνιτικα…:lol: :lol:

Ντάξει μωρέ λαθάκι, πριν λίγο ξύπνησα και δεν έχω πιει και καφέ. Πως κάνεις έτσι? :stuck_out_tongue:

Δλδ τους παλιούς Entombed λέμε?

Ε ναι!Οι πρωιμοι Entombed :bow:
Θα ανεβω λογικα για Nightstalker την επομενη.Αν ανεβω νωριτερα
ψηνομαι να παω στο λαιβ.

Φιλιππα (καθαρα απο περιεργεια) οταν ειδες τον τιτλο του thread επαθες κανα μικρο τραμπακουλο; Εδω εγω σκαλωσα για μια στιγμη. Ελεγα ‘‘Τι σταδιαλα, κανουν special εμφανισεις; Ειπαμε το γυρισαν σε πιo death, αλλα οχι κι ετσι’’.

Ξέρω για το live εδώ και μερικές μέρες.

Το οποιο περασε γενικα στο ντουκου.Και εφαγε και κραξιμο.
Τι στο διαολο αλλο αλμπουμ ακουω εγω ?

Μα ακόμα και όταν μου παν για το live (ο potofgold την προηγούμενη βδομάδα) δεν πίστεψα ποτέ ότι πρόκειται για τους Entombed. Απλά απόρησα για το ποιοι χρησιμοποιούν αυτό το όνομα και δεν το ξερα.
Deathster για το τελευταίο Entombed διάβασε την κριτική στο Rocking και πες γνώμη.

Πολυ ωραιο ριβιου και σωστα τα λες κατα την γνωμη μου.

Πάντως, δεν ξέρω τι λέτε εσείς για αυτούς εδώ τους Nihilist, αλλά εγώ άκουσα κάτι κομμάτια τους στο myspace και είναι πολύ ωραίοι. Κάτι σαν οι Judas Priest (των 80’ς) να παίζουν θρας. Μου θύμισαν λίγο Sentinel Beast. Είναι πρώτης τάξης η ευκαιρία του live να τους μάθουμε καλύτερα τους συγκεκριμένους κυρίους. Αν είναι να το κανονίσουμε.

edit: και απ’ ό,τι είδα τα σπάει και η αφισα:

Η αισθητικη ειναι ΘΡΑΣ. Κιε γαμω δηλαδη. Παναγιωτη, το ψηνεις;

Edit: Εν τω μεταξυ στις 9 εχουμε τουτο και στις 11 τους Suicidal Angels για τους οποιους επισης ψηνομαι. Προμηνυεται Thrash Π/Σ/Κ.

Angmar, εγώ είμαι μέσα. Θα τα πούμε όταν επιστρέψω! Μάζεψε κ κανέναν άλλον σύγκαφρο και φύγαμε! ΘΡΑΣ ρε!

ειδα τον τιτλο του τοπικ και πηγα να παθω τραλαλα.

οπως και να χει, αγαπαμε το καλοθρασ, γι αυτο και ισως παω.