Οι καλιφορνέζοι thrashάδες Nihilist θα βρεθούν στην Ευρώπη και θα παίξουν αποκλειστικά στην Αθήνα, στο An Club στις 9 Μαΐου στα πλαίσια του 1ου Volcom Stone Party στην Ελλάδα! Old skool thrash metal ήχοι από τους Loren Tipton (vocals, bass), Joe Walker (lead guitar), Sean Elg (Drums).
Δελτίο Τύπου
T Volcom Stone Presents
?Pantheon of Pandemonium?
An Club, 9 Μαΐου 2008
Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Call Down the Thunder» κυκλοφόρησε το 2007 στην Αμερική. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.nihilistmetal.com
Headliners: Nihilist (California- Thrash metal)
Opening bands:
· Censored Sound (Athens- hard core)
· Beyond Exorcism (Athens- Thrash metal)
Doors open: 21:00 Free Entrance!!!
Lots of freebies?
Μην με δουλεύετε ρε! Παλιοχαρακτήρες!
Όσο για αυτούς εδώ τους Αμερικανούς θα πάω στο live μόνο και μόνο για να τους πείσω να αλλάξουν όνομα!
Mόνο μία μπάντα μ αυτό το όνομα υπήρχε.
Φιλιππα (καθαρα απο περιεργεια) οταν ειδες τον τιτλο του thread επαθες κανα μικρο τραμπακουλο; Εδω εγω σκαλωσα για μια στιγμη. Ελεγα ‘‘Τι σταδιαλα, κανουν special εμφανισεις; Ειπαμε το γυρισαν σε πιo death, αλλα οχι κι ετσι’’.
Μα ακόμα και όταν μου παν για το live (ο potofgold την προηγούμενη βδομάδα) δεν πίστεψα ποτέ ότι πρόκειται για τους Entombed. Απλά απόρησα για το ποιοι χρησιμοποιούν αυτό το όνομα και δεν το ξερα.
Deathster για το τελευταίο Entombed διάβασε την κριτική στο Rocking και πες γνώμη.
Πάντως, δεν ξέρω τι λέτε εσείς για αυτούς εδώ τους Nihilist, αλλά εγώ άκουσα κάτι κομμάτια τους στο myspace και είναι πολύ ωραίοι. Κάτι σαν οι Judas Priest (των 80’ς) να παίζουν θρας. Μου θύμισαν λίγο Sentinel Beast. Είναι πρώτης τάξης η ευκαιρία του live να τους μάθουμε καλύτερα τους συγκεκριμένους κυρίους. Αν είναι να το κανονίσουμε.