Θέλω την γνώμη σας. Έχω μια DSLR της Nikon D3200 από το 2015, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά λόγω βάρους, και θέλω να την πουλήσω.
Τα χαρακτηριστικά της είναι:
Ανάλυση Megapixel
24,2 MP
Ενσωματωμένο Flash Ναι
Autofocus (AF) Ναι
Προστασία
Βάρος
505 gr
Οθόνη & Viewfinder
Viewfinder (Σκόπευτρο) Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Όχι
Αισθητήρας
Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
23.2 x 15.4 mm
Επιλογές ISO
100 - 6400
Video
FPS
30 fps
Συνδεσιμότητα
HDMI Ναι
USB 2.0 Ναι
USB 3.0
Όχι
WiFi
Όχι
PictBridge Ναι
Διαστάσεις
Πλάτος
125 mm
Ύψος
96 mm
Βάθος
76,5 mm
Ο φακός είναι 24 - 120VR (με επιφύλαξη, γιατί δεν την έχω μπροστά μου)
Θα μπορούσα να την πουλήσω; Πόσο θα την εκτιμούσατε;
Υ.Γ. Το τοπικ δεν είναι αγγελία. Αν την πουλήσω, θα την ανεβάσω στο σκρουτζ και θα την ποστάρω και εδώ για να την προωθήσετε και εσείς σε γνωστούς σας, αν ενδιαφέρονται.
με ενδιαφέρει γιατι τα έπαιξε η backup που είχα. ε μέχρι 200 πάνε μεταχειρισμένες. αν είναι όντως με λίγα κλίκ, τα δίνω, με τέτοιο φακό και αν είναι καθαρή.
Δύο φορές έχει βγει από το κουτί. Μόνο η μπαταρία δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, γιατί είναι καιρό σε αχρησία. Θα την φορτίσω και θα την βγάλω φωτογραφία. Απλά επειδή είναι μια διαδικασία που δεν μπορώ να κάνω μόνη μου, θα σου στείλω και μεσοβδόμαδα περισσότερες λεπτομέρειες αν ενδιαφέρεσαι. Είσαι οκ μ’ αυτό;
Θα το ήθελα πολύ, δυστυχώς όμως μένω στο Κιάτο. Τα έξοδα αποστολής κλπ, αν αποφασίσεις ότι σου κάνει, μην σε απασχολούν. Τέλος πάντων, σου στέλνω info και μου λες.
οκ. κοιτά. θέλω να ξέρω ακριβώς πόσες λήψεις έχει, και ποιος είναι ο φακός.
αν γίνεται πάρε μια φωτο του φακού απο γωνία, οτι δεν έχει χτυπήματα και μια φωτο με την κάμερα. οτι λειτουργεί και οτι δεν έχει κάποιο χτύπημα (που να εμφανιζεται στην φωτό). και απο τα metadata, βγάζει και τo shutter count οπότε το βλέπω απο εκει. . αν ναι. οκ. εμπιστεύομαι. ελπίζω να χεις και φορτιστές, παρασολειλ κτλ. αυτά.