Nine Eleven/Fire At Will @ ΒLOCK33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 01/11

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 @ BLOCK 33
(26ης Οκτωβρίου 33, 54627, Θεσσαλονίκη)

Η Self Preservation Society παρουσιάζει live:
NINE ELEVEN / FIRE AT WILL
(Punk Rock/Hardcore, FRANCE)
Opening Acts: Funky Monkey & Overpain
Warm-Up & After-Show DJset by Como Esta Loco DJs

Ένταση, γρήγοροι ρυθμοί και απίστευτη ενέργεια επί σκηνής θα κατακλύσουν το Block33 στην πρώτη συναυλία του Νοέμβρη. Οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της Γαλλικής punkrock/hardcore σκηνής θα κάνουν μια στάση με το van τους στην πόλη μας για να μας δώσουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Ταχύτητα και το καλύτερο έναυσμα για ατέλειωτο χτύπημα…
Κυριακή 1 Νοέμβρη φτάνει στη Θεσσαλονίκη λοιπόν ενα βαν φορτωμένο με κιθάρες, ενισχυτές, τρομπέτες και 9 θεότρελους γάλλους, τους Nine Eleven και τους Fire At will. Ξεκίνησαν το ταξίδι τους πριν πολλούς μήνες απο τη Γαλλία (άλλωστε συνηθίζουν να περνάνε τουλάχιστον το μισό τους χρόνο περιοδεύοντας) και σε λίγες μέρες θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Block33 για να μας ξεσηκώσουν όλους όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Με νέο δίσκο (City of Quartz) που μόλις κυκλοφόρησε και πολλά split και EPs στις αποσκευές τους και την φήμη για εκρηκτικά live να τους ακολουθεί (άλλωστε έχουν μοιραστεί τη σκηνή με NOFX, Catch22, Anti Flag, Streetlight Manifesto, Rise Against και πολλούς άλλους), οι Nine Eleven έρχονται να ξεδιπλώσουν τις punkrock μελωδιές τους και να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο χορό. Μαζί τους οι Fire At Will, αχώριστος σύντροφος σε αυτήν την εξαντλητική περιοδεία που αριθμεί πάνω από 50 συναυλίες μέσα σε 2 μήνες έτοιμοι να μας παρουσιάσουν αυτήν την ξεχωριστή μίξη ανάμεσα σε Verse και Dynamite Kid προλειάνοντας το χώρο με underground χιτάκια όπως το ?Today is Mine?.

Aυτήν την punkrock / hardcore xtravaganza θα ανόιξουν με τον καλύτερο τρόπο οι Overpain ενώ θα ακολουθήσουν αυτά τα τρελοκομεία που ακούν στο όνομα Funky Monkey, για να μαγέψουν για μια ακόμα φορά με την εκρηκτική γεμάτη ενέργεια αλλά και χιούμορ παρουσία τους. Αν για κάτι λοιπόν μπορεί να είμαστε σίγουροι είναι ότι εκείνο το κυριακόβραδο (sic!) κανείς δεν θα μπορεί να μείνει νηφάλιος και ακίνητος.

Η βραδιά θα ανοίξει και θα κλείσει ιδανικά στο club του Block33 με warm-up & after-show party από τους Como Esta Loco DJs.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET: 5?
(περιορισμένα εισιτήρια στο http://911faw.eventbrite.com)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10?
TAMEIO: 15?

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
METROPOLIS: Τσιμισκή 33
MUSICLAND / TICKET HOUSE: Μητροπόλεως 102
BLOCK 33 BOX OFFICE: 26ης Οκτωβρίου 33

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ
'Εναρξη 21:30 μμ

LINKS:



www.spsp.gr
www.block33.gr

Funky Monkey support είπαμε?