Nine Inch Nails / Jane's Addiction live

http://www.youtube.com/watch?v=yOmhp-N0UoY

:!:

Χειρότερη ημερομηνία για μένα δε θα μπορούσε να τύχει. Μετά από FNM αντίο και NIN. Όλα τα καλά live φέτος έπρεπε να γίνουν γαμώ?

Αξιζει να παω NIN αν και δεν ειμαι και κανενας μεγαλος φαν τους,απλα και μονο για την φαση αλλα και επειδη ειναι η τελευταια τους περιοδια?Θα ηθελα να τους δω ζωντανα για την ιστορια που εχουν αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος.Ας με διαφωτισει καποιος με μερικα επιχειρηματα:p

Πρώτο post εδώ… καλώς σας βρήκα!

Οι ΝΙΝ είναι η μεγάλη μου αγάπη και ακόμα δεν το πιστεύω ότι θα τους δω. Ακόμα και αν κάποιος δεν είναι μεγάλος θαυμαστής της μπάντας, στιγμές σαν αυτές παρακάτω νομίζω δίνουν την απάντηση για το αν θα πρέπει να έρθουν τη Δευτέρα!

Ψήθηκα…ψήθηκα ΚΑΙ ΕΓΩ :D:D:D

έτσι να μαζευόμαστε ωρέ!

Αχ ωραία! Θα μαστε πολλές!

πιο γραφικός κι απ’τους Ιάπωνες τουρίστες το δεκαπενταύγουστο στο ημεροβίγλι… :stuck_out_tongue:

όλα έτοιμα… κι είπαμε Ρώμη μετά… αχ θα ξεπληρώνω όλο το χειμώνα!#-o

Tο ημεροβίγλι είναι πιιο γραφικό κι απ’τους Ιάπωνες τουρίστες το δεκαπενταύγουστο στο ημεροβίγλι.

:cold:

NIN και τα μυαλά στά κάγκελα!

:lol::lol:

Ακόμα πιο γραφικό και από Ιάπωνες τουρίστες στο Ημεροβίγλι, να πίνουν MYTHOS και να ακούνε Κυριαζή - Στο Ημεροβίγλι!

Ενισχύοντας την on topic συζήτηση, ξέρετε ότι ο Κυριαζής έχει για κύρια απασχόληση …το εμπόριο επίπλων;
Word!8)

http://www.rocking.gr/review2485.php

Μontecristo για ένα δεύτερο, βλέποντας το ότι έχεις λινκάρει κάτι φρίκαρα νομίζοντας πως είναι το review της συναυλίας και πως έχω μπερδευτεί με τις ημερομηνίες και έχω χάσει το live…

Σε κλάσματα δευτερολέπτου αυτά, ε… :stuck_out_tongue:

εγώ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ νομίζοντας πως θα’ναι καμιά ανακοίνωση για ακύρωση!
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΡΕ!

Τελικα πειρα και εγω εισητιριο σημερα,καθως το The Frail and The Wretched σε συνδιασμο με την ιστορια τους σαν μπαντα με εκαναν να σκεφτω πως θα ειναι ενα γαματο live.Ελπιζω για το καλυτερο δυνατο:)

να παρω το ρισκο της προσπαθειας να περασω την dslr μηχανη μου μεσα ή και που το σκεφτομαι ειμαι για γελια??

δεν είναι καθόλου για γέλια… open taping policy υπάρχει … αλλά μην το παρακάνεις και την κρατάς σαν τσαντάκι… το συγκρότημα δεν ενδιαφέρεται πια… οι έλληνες νομίζω ότι χέστηκαν (με εξαίρεση τους παπάρες στο Principal στη Σαλονίκη που γουστάρουν να μας χουφτώνουν!!!) ναι! να το κάνεις… δες πόσα βίντεο κυκλοφορούν παντού από NINJA!!! 8O (κι εγώ θα χω το H2-ZOOM μου)