Nine Inch Nails / Jane's Addiction live

http://www.postwave.gr/content/view/1453/8/

NOTICE: Κατά την είσοδό σας στο χώρο της συναυλίας θα γίνεται αυστηρός έλεγχος από την ομάδα ασφαλείας των Nine Inch Nails, καθώς δεν επιτρέπονται τα παρακάτω: Συσκευασίες από γυαλί και αλουμίνιο Πλαστικά μπουκάλια Πυροτεχνήματα Αλκοόλ [SIZE=“2”]Σακίδια πλάτης Τσαντάκια “μπανάνες” Πορτοφόλια με αλυσίδα [/SIZE]Laser pens Φωτογραφικές μηχανές Video κάμερα

να ειμαστε ντυμενοι επιτρεπεται?

εντιτ : μπορει να μας πληροφρησει καποιος που αγορασε τις τελευταιες μερες εισιτηριο ποσα εδωσε??

Εγω το πειρα χθες το εισητηριο μου και εδωσα 45 ευρα.Αρα μαλλον η δευτερη παρτιδα των 1000 εισητηριων δεν εχει εξαντληθει ακομα.

μπραβο ελληνα “μουσικοφιλε”…

nin/ja και δε μπορουν να μαζεψουν πανω απο 2000 ατομα…

ξεφτιλα…

αντε και του χρονου με placebo & james παλι…

Καλα αδιανοητο που μιλαμε για τοσο λιγο κοσμο για ΝΙΝ.Mπαντα που απο το 98 που τους ακουσα δεν περιμενα με τιποτα να δω Live εδω.Εν καιρω θα λειτουργησει το “στερνη μου γνωση να σ’ ειχα πρωτα” βεβαια, αλλα οκ.Ολος ο κοσμος ξερει τι σημενει reznor, εδω θελουν τραγουδιστα refren …

(Εφόσον αποφεύγεται η ακύρωση…)
…λίγοι και καλοί, λίγοι και καλοί…8)

καλα η εταιρια εχει μπει στανταρ μεσα… με ουτε 90.000 ευρω εσοδα απο εισιτηρια… και φανταζομαι οι nin/ja θα έχουν ενα εναβασμενο κασε… δε ξερω απο χορηγους τι παιζει μονο… μηπως σωθηκε απο εκει η κατασταση…

Κατι που σκεφτηκα σημερα το πρωι,το εισητηριο που πειρα προχθες εχει νουμερο 487,αρα μιλαμε για περιπου 1500 ατομα στο live.Για ακομη μια φορα διξαμε ποσο ευρωπαϊκο κοινο ειμαστε.Καλα να περασουμε.

Τι σας νοιάζει πόσο κόσμο θα χει?

Αρκεί που θα τους δούμε…

Μπορει να μαζευτει κοσμος τελευταια στιγμη.Ελλαδα ειμαστε αλλωστε.

Kαι νομίζω ότι μιλάμε για μια συναυλία που και καλό εισιτήριο έχει από τιμή, και έχει διαφημιστεί σωστά και και… Μέχρι και στο τελευταίο σημείο της πόλης έχει χαρτονένιες αφίσες. Τι να πω, κρίμα. Δε με νοιάζει να γίνει σολντ άουτ, με νοιάζει να δει κόσμος κάτι που αξίζει.

Οι NIN - JA και ο Αλεκ δεν είναι πουλ μουρ κατάσταση. Γι’ αυτό και δεν έχει τον κόσμο που όλοι θα ήθελαν.

NOTICE: Κατά την είσοδό σας στο χώρο της συναυλίας θα γίνεται αυστηρός έλεγχος από την ομάδα ασφαλείας των Nine Inch Nails, καθώς δεν επιτρέπονται τα παρακάτω: Συσκευασίες από γυαλί και αλουμίνιο Πλαστικά μπουκάλια Πυροτεχνήματα Αλκοόλ Σακίδια πλάτης Τσαντάκια “μπανάνες” Πορτοφόλια με αλυσίδα Laser pens Φωτογραφικές μηχανές Video κάμερα

Tι λένε ρε οι καραγκιόζηδες?

Yπό άλλες συνθήκες θα ήταν σπίθα. Και μπορεί να είναι.

Όσον αφορά στον κόσμο πάντως, 2000 άτομα θα είναι μια χαρά.
Εκτός αν εσείς έχετε δει να προβάλλονται κάπου κάπως στην Ελλάδα οι ΝΙΝ (πόσω μάλλον οι JA) κι εμένα μου έχει διαφύγει…

για οσους το σκεφτοντε ακομη αν θα πανε…http://www.youtube.com/watch?v=wdhCchK1RV8
αρχη της συναυλιας και ο Trent κανει μπαχαλα…ονειρικη εισαγωγη…
2 μερες ακομη…

Αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά για να πάω.Αλλά βαριέμαι να πηγαίνω από Περιστέρι στο Βύρωνα με τη ζέστη που θα κάνει.Επιπλέον σκέφτομαι τα 45 ? , αν έχουν μείνει εισιτήρια των 45 ?.

Η γιαγιά μου έλεγε όποιος βαριέται πολλά πράγματα χάνει.
Θα κατεβώ από Σαλόνικα και ας δουλεύω την άλλη μέρα. Ούτε φανατικός θα έλεγα καθώς τον έχω ¨χάσει", αλλά ο Trent έχει αποδείξει ότι σέβεται το κοινό του πάνω και κάτω από την σκηνή.
Για μια φορά ακόμη: θα είναι από τις τελευταίες συναυλίες για τους NIN για αρκετό καιρό σύμφωνα με τα λεγόμενα του Trent.

Καλά για εξηγήστε μου δια ποιον λόγον κλείνουν τις συναυλίες οι JA ; Ως headliners ;:lol:
Αν κρατήσουν τον κόσμο μέχρι το τέλος θα είναι μάγκες αλλά δεν το βλέπω…

Τα λέμε στην συναυλία. “Ι’d rather die to give you control”

headliners θα ειναι οι ΝΙΝ…

ρε ρεμαλια θα κανονισουμε να τα πουμε εντος αρενας???

ατειλειωτη μοιαζει η σημερινη μερααααα!!!NIN!NIN!NIN!NIN!:smiley:

Στα tour dates του site της περιοδίας αναφέρει

Doors: 6:00 pm
SSSC: 7:00 pm
NIN: 7:45 pm
Jane’s: 9:30 pm

Αυτα για Αμερική, τι διάολο θα γίνεται στο ευρωπαικό σκέλος ρε παίδες ;