Άντεεεεε…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ:D:D
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Άντεεεεε…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ:D:D
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
I wanna fuck you like an animal
I wanna feel you from the inside…
I wanna fuck you like an animal
you get me closer to god!!!
:D:drunk:
[SIZE=“6”]NIИ[/SIZE] …και αεί :papas: 
Φυγαμέεεεε…!!!
Σε λιγακι φευγω κι εγω.
See You there.
Ναι, θα πάμε…μέσα!!! Βαθιά!
Το μονο που εχω να πω ειναι πως εκανα βλακεια που αναρωτηθηκα εστω και για λιγο το αν θα περασω καλα στους NIN.Ενα απο τα καλυτερα live που εχω παει,αν και δεν HΜΟΥΝ απο τους φανατικοτερους οπαδους τους.Με την σημερινη εμφανιση κερδησαν ακομα ενα στους χιλιαδες φανς τους.
θα συμφωνησω με τον απο πανω!!!υπεροχο το live!!!απο ολες τις αποψεισ!!!ακομα να συνελθω απο το σοκ!~!~~~τρεντ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!8)
ΟΙ NIN ήταν φοβεροί,φοβερός ήχος,στήσιμο,παίξιμο κλπ…
Ο reznor απίστευτος,(το hurt live είναι εμπειρία ζωής…)
Ωραίο LIGHT SHOW
ΑΛΛΑ…
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
επαιζαν κομμάτια όπως το ΗΕΑD LIKE A HOLE και το WISH και δεν κουνιόταν φύλλο!Στις κερκίδες όλοι καθιστοί,αρκετοί έφυγαν πρίν τελειώσει
Εν τω μεταξύ δεν ήταν γεμάτος ο χώρος,γύρω στις 3000 πρέπει να είχε.
Ντροπή!
ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ άνθρωπος…:!::!:
Πολύ όμορφη εμπειρία…:!:
Ααααα…και επίσης χάρηκα που γνώρισα κάποια παιδιά από το φόρουμ…
Απο wikipedia:
He is considered by the Los Angeles Times to be one of the most acclaimed creative figures of his generation of music.
In 1997, Reznor appeared in Time magazine’s list of the year’s most influential Americans, and Spin magazine described him as “the most vital artist in music.”
Σημερα μαθαμε το γιατι.-
Απιστευτο live!!
Ο καλυτερος ηχος που εχω ακουσει σε συναυλια, μπορουσες να ξεχωρισεις ολα τα οργανα ολα τα φωνητικα! Τρεντ θεος, τρομερη ενεργεια και ορεξη! Πολυ καλος και ο Robin Finck που τον ειχαμε δει και με τους Guns N Roses το 2006! Τρομερο light show επισης. Παιξανε αρκετα αν και θα μπορουσαν 2 με 3 τραγουδια ακομα. Ο κοσμος οντος χωρις πολυ ενεργεια.
Και οι janes addiction ηταν φανταστικοι Farrell kai Navarro αξιζε να τους χαζευεις!!
Ραντεβου Faith no More
alec empire δεν πρόλαβα.
Jane’s addiction σούργελα (με την καλή έννοια) αλλά δε με κέρδισαν.
ΝΙΝ δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου industrial σχήμα (ούτε καν στα 10 πρώτα δλδ) αλλά νταξει είναι πολύ μεγάλη μπάντα. Λάιβ είναι φαντασμαγορικοί, τα σπάνε όλα, το λάιτς σόου είναι ό,τι καλύτερο παίζει σήμερα μαζί με tool, αντι-εμπορική τίμια κίνηση ν’αφήσουν όξω πολλά χιτς, ΑΛΛΑ εμένα μου έλλειψε αυτό το “κάτι” (της Γαρμπή) που ξεχωρίζει μια ωραία συναυλία από μια συγκλονιστική συναυλία. Για να το κάνω λιανά, παρακολούθησα με ενδιαφέρον, αλλά ΜΟΝΟ στο Fragile ένιωσα ν’ανατριχιάζω.
Παρατήρηση 1.
Σ’ ΑΥΤΟ το χώρο, στους ΦΝΜ θα’χουμε θύματα.
Παρατήρηση 2.
Το 11 είναι η πιο δυσκοίλια συγκοινωνία του Λεκανοπεδίου. Πιο δυσκοίλια κι από θαμώνα του Κάβουρα.
Παρατήρηση 3.
Το επόμενο φορουμίτιν πρέπει να οργανωθεί σε τρεντοκαφετέρια του Βύρωνα. Γιατί κρύβεστε κορίτσια?
,ψυχοτρονικες εμπειριες…ξεκιναω…Alec Empire πολυ καλος.ειχε και τον δυσκολο ρολο και τα αρχιδια συναμα…να βγει μονος του με νταλα ηλιο…επαιξε κατι σαν DJ set…κομματια πειραματικα που κοβουν…μαλλον απο το destroyer και το generation star wars…respect…αλλα ειναι η φαση για κλειστο χωρο…καθοτι ειναι μουσικες για δωματειο με τα αναλογα συνοδευτικα μακαρι να ερθει τον χειμωνα…Janes Addiction μορφες αλλα περιμενα το κατι παραπανο…farrer τρελοκομειο…μεγαλος καραγκιοζης αυτος που πεταξε το ποτηρι…και κοπηκε το κομματι…απο το mountain song ανεβηκε ο κοσμος…ωραιες στιγμες…Ted Just ADmit it…Summeritime Rolls…και ΝΙΝ…οπως τους περιμενα…οδοστρωτηρες…οταν θελανε…καψιμεικοι εκει που επρεπε…και ψυχοβγαλτικοι…ο ηχος απιστευτος…ερμηνεια σκηνικη παρουσια…και μετριοφροσυνη…θεικες στιγμες Mr Selfdestruct…Becoming …Reptile…εσκαβε το κομματι…δεν εχω παραπονο…απλα για οσους δεν πηγαν χασαν πολυ υψιλα standards live…προσωπικα ξεγραφτηκαν πολλα live που εχω παρεβρεθει…
Εγώ το χάρηκα πολύ. Δεν είχα μπορέσει να δω τους ΝΙΝ στο νόβαροκ και θα μου έμενε ένα απωθημένο αν δε τους έβλεπα ούτε τώρα.
Μεγάλο live, κα-τα-πλη-κτι-κός, κρυστάλλινος ήχος, εξαιρετικοί μουσικοί, φοβερή ατμόσφαιρα. Το Θέατρο Βράχων ιδανικό. Reznor, μορφή. To setlist πολύ καλό, με ποικιλία και εναλλαγές στο mood, πάντα θα θέλαμε και μερικά επιπλέον τραγούδια φυσικά, αλλά και αυτό που είδαμε δε μας έπεσε καθόλου λίγο. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο τη συναυλία.
Αυτό το “κάτι” που λέει ο Βλεεδιν δε ξέρω τι θα μπορούσε να ναι. Πάρτυ και ξεσήκωμα του κόσμου (στυλ AC/DC) προφανώς δε θα περιμέναμε απο τους ΝΙΝ. Ο ίδιος έχει μεγαλύτερη εμπειρία απο live industrial συγκροτημάτων για να ξέρει ποιό είναι το αυτό το κάτι τελικά… Λιγότερος “επαγγελματισμός” ίσως, κάποια έκπληξη στο σετλιστ?
Το μόνο μείον για μένα ήταν όντως ο κόσμος που φάνηκε κάπως (υπερβολικά) χαλαρός σε σημεία. Φαίνεται δεν ήταν μόνο δική μου εντύπωση τελικά.
Και μια που τράβηξα ουκ ολίγα βίντεο για ανέβασμα (των καλύτερων) στο τιουμπ, επιβεβαιώστε κάποιος το κάτω σετλιστ (απο λάιβ λίγων ημερών πριν) αν μπορείτε, οτι ήταν το ίδιο και εδώ:
1. Now I’m Nothing
2. Terrible Lie
3. 1,000,000
4. Heresy
5. March of the Pigs
6. Reptile
7. The Becoming
8. I’m Afraid Of Americans (David Bowie cover)
9. Burn
10. Gave Up
11. La Mer
12. The Fragile
13. Non-Entity
14. The Big Come Down
15. The Downward Spiral
16. Wish
17. Survivalism
18. Down In It
19. Metal (w/ Gary Numan)
20. Cars (w/ Gary Numan)
21. The Hand That Feeds
22. Head Like A Hole
23. Encore: Hurt
Όσο αφορά τους Janes Addiction, φάνηκαν ενδιαφέροντες, ενεργητικός φροντμαν με κάτι απο glam rock πάνω του, αλλά εκεί σταματάνε οι γνώσεις μου μια που δε τους έχω ψάξει ποτέ ως μπάντα.
Χάρηκα που είδα τους φορουμίτες. Γαμώ ήταν!
οχι το setlist ηταν τελειως διαφορετικο εδω…
πραγματικα ο καλυτερος ηχος που ειχαμε ακουσει σε live τα τελευταια χρονια, οι ΝΙΝ 10/10, αν και μερικοι ισως να ξυνησαν που αφησαν απεξω γνωστα κομματια (closer) για πιο αντιεμπορικα
εκτελεστικα μιλαμε οτι οι τυποι ηταν σαν να ακους cd…
janes addiction επισης γαμω κ perry παγκοσμια μορφη απο τις λιγες
ψιλοτραγικη η κατασταση με το 1 stand για μπυρες, εκτος κ αν υπηρχε κ δευτερο που δεν ανακαλυψα οποτε sorry
πολυ ωραιο λα’ι’β ομολογουμενως…δεν προλαβα jane’s addiction(δε μ αρεσουν ουτως η αλλως οποτε χου κεαρς)αφου μπηκα στο 2ο-3ο τραγουδι nin περιμενοντας μαζι με αλλους τζαμπατζηδες σαν κ εμενα:lol:
αλλα ναι το φχαριστηθηκα κ γω:D
υπήρχε “ελιτίστικο” σταντ για λίγους που έπαιρνες μπύρα σε κουτάκι χωρίς ουρά. ο κολλητός μου ξηγήθηκε κατάσταση.8)
Πες και κάνα ευχαριστώ σε μένα ρεεεεεεεεεεεεε…
που ήπιες τη μια μπύρα μου…γιατί βαρέθηκα να την κρατάω:p
Απο τα καλυτερα live που εχω δει. Ειμαστε τυχεροι που στο παρα πεντε απολαυσαμε αυτην την μπανταρα (για NIN μιλαω)