Εγω απλα ενα θα πω…
[SIZE=“7”]Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ…[/SIZE]
διαστημικος ηχος… χαζεψα… δε θα σταθω σε αποδοσεις κλπ, αυτα ηταν αναμενομενα…
εγω εκει εμεινα μαλακας…στον ηχο…
Εγω απλα ενα θα πω…
[SIZE=“7”]Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ…[/SIZE]
διαστημικος ηχος… χαζεψα… δε θα σταθω σε αποδοσεις κλπ, αυτα ηταν αναμενομενα…
εγω εκει εμεινα μαλακας…στον ηχο…
Αυτή είναι μπάντα.
Α, και The Becoming !
πειτε με υπερβολικο αλλα το μονο που με απογοητευσε χτες ηταν η εμφανιση του Alec Empire…!!!
oυτε καν ενα κομματι με φωνητικα???ελπιζω να εχουμε την ευκαιρια να τον ξαναδουμε σε ολοκληρωμενο σετ!!!NIN ΑΠΛΑ ΘΕΟΙ!!!μετα το χθεσινο θα κανω καιρο να ξαναχτυπηθω σε λαιβ…
και εννοειται στηριζουμε τον υπεραπιστευτο θεοθεο ηχοληπτη/τεχνικο φωτισμου/γουατεβα που σε ολη τη διαρκεια του λαιβ κοπανιοταν σα να’ταν μελος των slipknot! RESPECT!!!
O Αlec empire νομίζω θα είχε ζεστάνει καλύτερα τον κόσμο, αν δεν είχε παραγεμίσει τον ήχο του με μπάσα. Δεν ήταν άσχημο ορεκτικό πάντως.
Οι Jane’ addiction εμένα συνολικά μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Στακάτο ροκ με πολύ δεμένη rhythm section.Ο Νavarro πραγματικά ορισμένες στιγμές ζωγράφιζε στην κιθάρα, πραγματικά έμεινα χαζός και κατάλαβα γιατί αποτέλεσε μέρος των RHCP (btw πολύ υποτιμημένη η δουλειά του στο το Οne Hot Minute αλλά και όλη η δουλειά του σαν κιθαρίστας). Ο Φάρελ έχανε λίγο στα φωνητικά, αλλά πολύ καλός περφόρμερ, ενσαρκώνοντας πλήρως το πνεύμα του ροκ σταρ.
Εντάξει, ΝΙΝ τι να πούμε? Πραγματικά ο καλώς εννοούμενος επαγγαλματισμός σε όλο του το μεγαλείο. Τέτοιο ήχο, όπως λέγαμε και με τον Ισις, είχαμε πάρα πολύ καιρό να ακούσουμε σε συναυλία. Ακούγονταν τα πάντα στις σωστές εντάσεις, χωρίς να κουράζει ούτε δευτερόλεπτο. Και το light show μίλια μπροστά να συμπληρώνει το παζλ. Κανένα μέλος δεν υστέρησε, όλοι έδωσαν το 100%, και μόνο το προσωπικό όχημα του Ρέζνορ δεν έδειχναν. Το σετλιστ δεν εντυπωσίασε, αλλά ακούσαμε απ’ όλα με ικανοποιητική διάρκεια, και στην τελική το μόνο που έλλειψε ίσως ήταν κάποια συγκεκριμένα χιτ.
[Παρεμπιπτόντως, επειδή με το μπλίντιν είδαμε Die Krupps συμφωνώ με αυτό που είπε, χωρίς απαραίτητα να συγκρίνω, πιστεύω ότι υπήρχε αυτό το μικρό κλικ παραπάνω. Και ρε γμτ το παράπονό μου είναι: ο μισός από το χθεσινό κόσμο που ήταν τότε?]
Κι εγώ άκουσα αυτό για τον ηχολήπτη. Καλά πόσο μπροστά ήταν για να έχει φτιάξει τέτοιο Wall of sound και να χτυπιέται κι από πάνω??
Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη σωστή σε γενικές γραμμές διοργάνωση συμβάλλουν σε αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε: μια ακόμα από τις κορυφαίες συναυλίες της χρονιάς.
Το φόρουμ έδωσε βροντερό παρών ε. Cheerz σ’ όλα τα καλόπαιδα:D
[SIZE=“5”]We were there!!![/SIZE]
[SIZE=“4”] Απίστευτη εμπειρία![/SIZE]
Ναι, περιμέναμε να παίξουν κανά μισάωρο παραπάνω. Ναι, θέλαμε και τα χιτάκια.
Αλλά οι NIN είναι ειδική περίπτωση συγκροτήματος, με άποψη σε αυτό που κάνει.
Και έπαιξαν αυτό που ήθελαν, όπως το ήθελαν.
Άψογες εκτελέσεις. Κρυστάλλινος ήχος. Ψόφιος κόσμος.
Χαιρετίσματα στην παλιοπαρέα και στο θεό τον ηχολήπτη! Ρισπέκτ!
Τον πρόσεξα κι εγώ, απίστευτος :D!!
Το σετλιστ πάντως για έναν οπαδό ΝΙΝ είναι φανταστικό.
Ακόμα και κομμάτι από το φοβερό “Still” παίξανε ρε οι τύποι. Και 2 bsides.
Θα μπορούσε να χωρέσει ένα “Closer” βέβαια ή ένα “Heresy” ακόμα, αλλά ντάξει. Έπαιξαν La Mer και Non-Enity.
![]()
Alec Empire:Πολυ καλος για το ειδος του,με πολυ μπασο οπως ειπαν πιο πανω.Σε club σιγουρα θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον αλλα και παλι δε μας χαλασε.
Jane’s Addiction:Γαματη εμφανιση μ’εναν Navarro να ξεσκιζει τη κιθαρα του και εναν Farell να εχει ξεσαλωσει(οι ατακες του με κουρασαν εμενα προσωπικα μετα απο ενα σημειο).Κορυφαια στιγμη για μενα το Mountain song.
Nine Inch Nails:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Χτες ενα live ονειρο πραγματοποιηθηκε.Οι NIN τα δωσαν ολα και μας προσεφεραν ενα αξεχαστο show.I’m afraid of Americans,Terrible lie,the hand that feeds οπως και το αθανατο Hurt(που διασκεασε ο μεγας Johnny Cash)παιγμενα live ειναι μια μοναδικη εμπειρια.
Ενταξει κι εγω περιμενα να παιζαν λιγο περισσοτερο,αλλα αν εξαιρεσουμε αυτο ειχαμε ενα πολυ καλο event(και με αψογο ηχο).
Μετα απ’αυτο μπορω να ελπιζω σε Rammstein του χρονου αραγε?
φιχ’δ! 8)
Α στα διαλα ρε.
Προτιμω Rammstein.
Να και τα βίντεο που ανέβασα. Σόρρυ για τον ήχο (δεν ανταποκρίνεται καθόλου δυστυχώς στην τελειότητα του ήχου του λάιβ), αλλά με μια απλή ψηφιακή καλύτερη απόδοση ήχου δε γινόταν. 
Hope & Terrible Lie http://www.youtube.com/watch?v=1nGKCmd7110
The Fragile http://www.youtube.com/watch?v=hfPSDTZ79u4
The Hand That Feeds & Head Like A Hole http://www.youtube.com/watch?v=n9NDfAuHxHE
Είχα σκοπό να γράψω αρκετά, αλλά με κάλυψε το πολυ ωραιο review του rocking, οπότε θα αρκεστώ στο 'Ευχαριστούμε κε Reznor για ένα από τα καλύτερα live επι ελληνικου εδαφους :respect:
Και ναι, παιξανε και [SIZE=“4”]Mr Selfdestruct[/SIZE] :vibrate::vibrate::yahoo::yahoo:!!
A, και Fragile και Hurt, ισως οι 2 καλυτερες στιγμες χθες…
Ο Navarro απλά ζωγράφιζε, φανταστικός. Σαν εκτελεστές οι Jane’s Addiction είναι φανταστικοί, δεν έχουν όμως το πολύ καλό υλικό.
Θα μπορούσαν να σαρώσουν αλλά με το δικό τους κοινό που θα είχε άλλο “κεφάλι” στην συναυλία. Για την Ελλάδα κομμάτι δύσκολο αυτό. Στην Αμερική έκλειναν το σώου αλλά εδώ δεν τραβάει… όλοι είχαν έρθει για τους ΝΙΝ.
Εγώ δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά στην ήχο από άλλες πρόσφατες συναυλίες καθότι ήμουν μπροστά και χτυπιόμουνα. Αυτά που λέτε για το κοινό ότι ήταν κρύο και γι’ αυτό χαμπάρι δεν πήρα, εμείς μπροστά ήμασταν στον κόσμο μας μάλλον.
Παίχτηκαν όλα τα δυνατά κομμάτια που περιμέναμε, απλώς θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη η συναυλία για να μείνουμε πλήρως ικανοποιημένοι.
Κάπως επαγγελματίες μου φάνηκαν στο τέλος. Μόλις έφτασε η ώρα, μπαμ … άντε γεια σας… και ένα ακόμη κομμάτι για encore θα ήταν αρκετό. Τεσπα.
:(
τι την ηθελα γαμτ την δουλεια?? τα εχω χασει φετος ολα…
αποψη μου και δεν ξερω ποσο συμφωνειτε, ο συγκεκριμενος χωρος για live τυπου nin-ja και fnm είναι υπερακυρος…σαν να παρακολουθουσαμε μικρογραφια ενος κανονικου live των nin μου φανηκε
κ με αυτο δεν εννοω πως η διοργανωτρια εταιρεια εκανε λαθος που τους εβαλε εκει (μιας κ πολυ σωστα υπολογισαν ποσος κοσμος θα μαζευτει - σε κανα λυκαβητο θα ειχαν μπει απειρα μεσα) απλα εγω στο μυαλο μου εχω ενα live των nin να γινεται σε χωρους μεγεθους terra vibe με 10.000 ατομα απο κατω να τρελαινονται. μου φαινεται υπερβολικα τραγικο να ερχονται για μια και μοναδικη φορα 3 μπαντες-θρυλοι (nin-ja-fnm) και το συνολο των ατομων που θα τους δουν να ειναι το 1/3 απο αυτους που ειδαν placebo που ερχονται σχεδον καθε χρονο. τεσπα με επιασε η μουρμουρα πρωινιατικα, ο καφες θα φταιει
…Επομένως δεν είναι υπεράκυρος ο χώρος για τα ελληνικά δεδομένα, αντίθετα, είναι ο ενδεικτικός. Είναι γεγονός πως δεν είμαστε η κατεξοχήν “μουσικόχωρα”…
Ακόμα να ξεχάσω τον εφιάλτη των Manic Street Preachers στο Terravibe, που παίζαμε ποδόσφαιρο (τρόπος του λέγειν) την ώρα του λάιβ απο την τόση άπλα που είχε…
ναι δεν τα χωνω για τον χωρο προφανως αλλα γι αυτη την κατασταση με τον ανυπαρκτο κοσμο…
Ο συγκεκριμένος χώρος έχει για πλάκα (για πλάκα όμως) τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ήχο από κάθε άλλο (ανοιχτό και μη) χώρο στην Ελλάδα. Χίλιες φορές live με 2000 άτομα και φανταστικό ήχο όπου ακούγονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ παρά το κωλοχώραφο με 20000 και ανύπαρκτο μπάσο και φωνή.
Στα του live, η κούραση με κράτησε σπίτι αρκετά ώστε να προλάβω τα τελευταία 4-5 κομμάτια των JA οι οποίοι απλά έσπερναν επί σκηνής.
Όσο για τους NIN, είναι βαρύ αυτό που θα πω, έχοντας δει σχεδόν όλα τα “μεγάλα” ονόματα του σκληρού ήχου αλλά έδωσαν μάλλον το καλύτερο live που έχω παραστεί! Τα λόγια είναι περιττά…
Αν δεν υπήρχαν οι FNM θα έλεγα “μετά από αυτό, τι?”…