να κανω λιγο τον χαζο εγω τωρα και να ρωτησω κατι προφανες…
ακυρωνουν τελικα οι JA…στην τιμη του εισιτηριου προφανως ενα κομματι πηγαινε στους JA (και μονο αμελητεο δεν θα ταν ε)… Κανονικα λεω εγω, δε θα επρεπε να επιστραφουν καποια χρηματα σε οσους πανε η ολοκληρο το ποσο σε οσους θελανε να πανε για JA, και τελικα δε θελησουν να πανε??
το επισημο site των Janes Addiction γραφει κανονικα για 20 Ιουλιου…μην προτρεχετε…
ολα θα πανε μια χαρα…και θα δουμε λαιβαρα…θα ηθελα βεβαια να βγουν να παιξουν με αυτη την σειρα
Alec Empire-Janes Addiction και κλεισιμο με NIN δεν θα την παλευα καπακια απο Alec Empire NIN…χαχαχαχα
Νομιζω ειχα δει banner για το live στο avopolis πριν καμια βδομαδα που ελεγε Janes, NIN + opening act.Ισως απλα προστεθηκε ο alec empire.Επισης το tour περιλαμβανει morelo γενικα, αρα 3 μπαντες εξω.Απο την αλλη τα 40 μου φανηκαν λιγα εξαρχης για τις μπαντες,τωρα να προστεθει και ο alec σε αυτην την τιμη, ε αυτο ξεχυλιζει καλοσυνη με δεδομενο τις συνηθισμενες ταριφες στο Ελλαντα.Βλεπουμε…
Ειτε στo site της διοργανωτριας εταιριας μπειτε ( www.showhat.gr ), ειτε στων JA ( http://www.janesaddiction.com/upcoming ) η εμφανιση τους υπαρχει κανονικα χωρις να αναφερονται οι NIN. Στων NIN λεει Alec Empire ως support και δεν αναφερει Jane’s Addiction… αλλα ισως αυτο να οφειλεται στο οτι στην Ευρωπη δεν ερχονται πακετο ακριβως οι NIN/JA οπως στην Αμερικη, οποτε το καθε συγκροτημα την αναφερει ως μεμονωμενη συναυλια στο site του.
Προς όλους τους κακομοίρηδες και ειδικά προς τα ζωάδια του crackhitler.com:
Στα πλαίσια της επίσημης διαβεβαίωσης για την εμφάνιση των Jane’s Addiction…
…έχετε έναν άριστο λόγο να πάτε μπρος στον καθρέφτη και να πείτε:
Μήπως είμαι λίγο μαλάκας;;;…
Μέχρι τις 20 του άλλου που θα βγαίνει και ο Ναβάρος στην σκήνη, ευλπιστώ να έχουν ηρεμήσει και τα νεύρα μου - εμένα, και όποιου άλλου αγάρασε εισιτήριο για να δει τους Jane’s Addiction.
__Τι ήταν αυτό?!! ΤΑ ΣΠΑΝΕ, και όσο για Μορέλλο… δεν χορταίνεις να τον βλέπεις και να τον ακους -θα τους ψάξω κι άλλο τους SSSC (χαχα, τέλειο το πανό με το getto blaster που έχει ημιδραλια στα ηχεία! :D). 8)