Nine Inch Nails / Jane's Addiction live

να κανω λιγο τον χαζο εγω τωρα και να ρωτησω κατι προφανες…

ακυρωνουν τελικα οι JA…στην τιμη του εισιτηριου προφανως ενα κομματι πηγαινε στους JA (και μονο αμελητεο δεν θα ταν ε)… Κανονικα λεω εγω, δε θα επρεπε να επιστραφουν καποια χρηματα σε οσους πανε η ολοκληρο το ποσο σε οσους θελανε να πανε για JA, και τελικα δε θελησουν να πανε??

[SIZE=“5”]ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΡΕ!!![/SIZE]

Ρε σεις μην απογοητευεστε (ακομα…) Οπως ανεφερα παραπανω, η εμφανιση των Jane’s Addiction ισχυει ακομα με βαση το site τους

το επισημο site των Janes Addiction γραφει κανονικα για 20 Ιουλιου…μην προτρεχετε…
ολα θα πανε μια χαρα…και θα δουμε λαιβαρα…θα ηθελα βεβαια να βγουν να παιξουν με αυτη την σειρα
Alec Empire-Janes Addiction και κλεισιμο με NIN δεν θα την παλευα καπακια απο Alec Empire NIN…χαχαχαχα

Τα παιδία στο crackhitler.com όμως είναι… μία έτσι, μια γιουβέτσι…

Παίζουν με τα νεύρα μας. Την μία “ακυρώνονται οι Jane’s”, την άλλη “μάλλον απλώς προστείθεται και Alex Starxidiamas”…

Τι …“μάλλον;” :-({|=

Επί του θέματος, αν ακυρώσουν οι Jane’s έγω (είμαι από αύτους τους λίγους και…) θέλω τα λεφτά μου πίσω.

Νομιζω ειχα δει banner για το live στο avopolis πριν καμια βδομαδα που ελεγε Janes, NIN + opening act.Ισως απλα προστεθηκε ο alec empire.Επισης το tour περιλαμβανει morelo γενικα, αρα 3 μπαντες εξω.Απο την αλλη τα 40 μου φανηκαν λιγα εξαρχης για τις μπαντες,τωρα να προστεθει και ο alec σε αυτην την τιμη, ε αυτο ξεχυλιζει καλοσυνη με δεδομενο τις συνηθισμενες ταριφες στο Ελλαντα.Βλεπουμε…

Τελικά ρε παιδιά τι παίχτηκε; Ακυρώθηκαν οι Jane’s Addiction ή όχι; Κάνα επίσημο link για την συναυλία υπάρχει;;

Ολα καλα ρε παιδια, μεχρι στιγμης τουλαχιστον.

Ειτε στo site της διοργανωτριας εταιριας μπειτε ( www.showhat.gr ), ειτε στων JA ( http://www.janesaddiction.com/upcoming ) η εμφανιση τους υπαρχει κανονικα χωρις να αναφερονται οι NIN. Στων NIN λεει Alec Empire ως support και δεν αναφερει Jane’s Addiction… αλλα ισως αυτο να οφειλεται στο οτι στην Ευρωπη δεν ερχονται πακετο ακριβως οι NIN/JA οπως στην Αμερικη, οποτε το καθε συγκροτημα την αναφερει ως μεμονωμενη συναυλια στο site του.

Μακάρι, αλλα εσυ αυτό θα το έλεγες “όλα καλα?”

Ντάξ , στο site τα λέει καλά και κανονικά, και NIN και Jane’s Addiction (το so what το site)

εχει μονο nin και alec empire

μαλλον δε βλεπουμε ja

Προς όλους τους κακομοίρηδες και ειδικά προς τα ζωάδια του crackhitler.com:

Στα πλαίσια της επίσημης διαβεβαίωσης για την εμφάνιση των Jane’s Addiction…

…έχετε έναν άριστο λόγο να πάτε μπρος στον καθρέφτη και να πείτε:

Μήπως είμαι λίγο μαλάκας;;;…

Μέχρι τις 20 του άλλου που θα βγαίνει και ο Ναβάρος στην σκήνη, ευλπιστώ να έχουν ηρεμήσει και τα νεύρα μου - εμένα, και όποιου άλλου αγάρασε εισιτήριο για να δει τους Jane’s Addiction.

εκδοθηκε δελτιο τυπου απο την διοργανωτρια εταιρια

οι τζεινς ερχονται κανονικα με τους νιν

οποτε αγοραστε το εισητηριο σας για να μην φαμε κανα ακυρο λογω χαμηλης προπωλησης

αιντε.

ρε καθομαι και βλεπω βιντεακια street sweeper και κλαιω. Alec Empire και κυανοι φαλλοι!

ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΟΡΕΛΛΟ!

Οι NIN απλά τα ΕΣΠΑΣΑΝ στο Hurricane… Να μην τους χάσει κανείς εδώ!

Κάτσε ρε φίλε…

Είδες και FNM και NIN ? Και φαντάζομαι πόσους άλλους ακόμα…

Κάνε μια ανταπόκριση να γουστάρουμε!

Από αύριο αναλυτικά… Αλλά on topic, ο Reznor απίστευτη ενέργεια επί σκηνής, αν δεν είχα ήδη δει Mars Volta και FNM θα παραμιλούσα.

__AΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!

__Τι ήταν αυτό?!! ΤΑ ΣΠΑΝΕ, και όσο για Μορέλλο… δεν χορταίνεις να τον βλέπεις και να τον ακους -θα τους ψάξω κι άλλο τους SSSC (χαχα, τέλειο το πανό με το getto blaster που έχει ημιδραλια στα ηχεία! :D). 8)

εχουμε παρει ηδη εισητηρια για ΝΙΝ :slight_smile:

και περιμενουμε και για ΦΝΜ :slight_smile:

και 8 ιουλιου 2,5 ωρες μαρς βολτα στο αμστερνταμ για να καουμε τελειως 8O

αυτα ειναι τα καλυτερα φετος !!! :smiley: :smiley: :smiley:

mars volta στο αμστερνταμ? φοβερος συνδυασμος:D