Nine Inch Nails / Jane's Addiction live

Το αποκορύφωμα ήταν η Johnny Cash εκτέλεση του Hurt στο τέλος.Ψιλοαπογοήτευση ήταν ο σχετικά λίγος κόσμος που μαζέψανε, αφού οι Γερμανοί γέμισαν τη διπλανή σκηνή για τους ανεκδιήγητους Die Arzte.

ξέρει κανείς πώς τα’χει πάει ως τώρα η προπώληση?

Eχουν εξαντληθει τα 1000 πρωτα σιγουρα των 40 ευρω… χθες αγορασα ενα για μια γνωστη μου και ηταν των 45 ευρω με νουμερο 236. Ε φανταζομαι γυρω στα 2000 (?) να εχουν πουλησει…

Στο online παντως ακομα “πρασινη” ειναι πωληση, δλδ υπαρχουν αρκετα διαθεσιμα

Ωραία, απλά φοβόμουν μην είχαμε τίποτε καρδιακά λόγω χαμηλής προπώλησης, αλλά μάλλον νο γουόρις… :slight_smile:

Την αλλη Τεταρτη θα ειμαι Αθηνα, ελπιζω να βρω ακομα των 45. Θα μου πεις σιγα την διαφορα με τα 50αρια. Αν εχει βγει και FNM εφυγε το 100 στο νερο.

Listening to: Funkadelic - Into You
via FoxyTunes

ειμαι ο μοναδικος που μου φαινεται οτι 2000 εισιτηρια για το μεγεθος και των δυο ονοματων ειναι ελαχιστα?

ναι λιγα ειναι

οπως και ο κοσμος που μαζεψαν οι kiss

γενικα καποιες μπαντες στην ελλαδα δεν κανανε μεγαλη αισθηση
δυστυχως

βαλε και το γεγονος οτι οσο να ναι οι janes addiction απο το reunion που κανανε και το αλμπουμ που κυκλοφορησανε δεν κανανε και μεγαλο ντορο

βαλε και το γεγονος οτι οι nin τα τελευταια χρονια εχουν γινει πιο “underground” μπαντα

anyway
ελπιζω να πανε ολα καλα και να γινει μια φοβερη συναυλια

Eίναι ελάχιστα τα είσιτήρια. Θα γίνουμε ρεζίλι. Αλλά εδώ είν’ελλάδα. Δε λαντ οφ δε γκοντζ. Και θα τα κάνουμε ρουσλάνα όλα εμείς οι ελάχιστοι που θα πάμε! 8)

re! δεν πα να 'μαστε και 1000! θα το κάνουμε θερινό… ωχ, θερινό είναι το Βράχων ε! αν και μέχρι τότε καμια 3000 θα πουλήσει… μην νομίζετε ότι εκτός φεστιβάλ μαζεύουν και πάρα πολλούς… άιντε! :wink:

Ρε μύλο θα το κάνουμε το Βράχων!
Αλεύρι Ντέηβ Ναβάρο Μύλων Βύρωνα θα παρασκευάσουμε! …(:?)

Το Βράχων είναι κάπως μικρό πάντως, και λίγοι να είμαστε θα είναι ώραια ατμόσφαιρα - δεν θα φαίνεται άδειο.

εννοουνται ολα αυτα, απλα τοσα χρονια γκαριζουν ολοι οτι ερχονται μονο οι placebo και οι maiden και με το που σκανε 3 super ονοματα (nin-ja-fnm) δεν μαζευομαστε ουτε 3000?

τεσπα, απλα σκεψεις κανω

για αναρωτησου…ποτε ακουσες ΝΙΝ στο ελληνικο ραδιοφωνο?? Δεν λεω για FNM ή JA, γιατι αντε πες ηταν μια δεκαετια ανενεργοι. Απο την αλλη για αναρωτησου ποσες φορες ακουσες Placebo στο ραδιοφωνο.

Ειναι απλο το μουσικο κοινο στην Ελλαδα τρωει κυριως οτι του προσφερουν τα ΜΜΕ.

πραγματικα… αντι να παιξουν συγκροτημα της προκοπης βαζουν φλωρους emo με αθλιες φωνες… τελος παντων… γνωριζει κανεις αν εχουν απομεινει εισητηρια? γ**** πολλες συναυλιες φετος κ πουθενα λεφτα… :frowning:

Πολύ σύμφωνος :wink:

re! γμτ μόνο εγώ θυμάμαι το 94 με το Downward Spiral καλύτερο δίσκο απο τις 4 στις 5 του Πετρίδη! ώρε μεγάλωσα… 8O

Καλός ο χαμός για τους Faith No More, αλλά έρχονται και οι Nine Inch Nails ρε 20 μέρες νωρίτερα!

Άντε, άντε, δυο βδομάδες έμειναν!

kai kyriws nomizw oti afti tha nai i teleftea periodeia twn NIN… Spefsate!!!

Υπάρχουν επίσης και αυτοί οι ε-λά-χι-στοι (προφανώς συμπεριλαμβάνομαι) που μετράνε μέρες μέχρι να δούνε τους? Jane?s Addiction!!!..:vibrate:

Ναβάρο θεέ πάρε την ΠΑΕ! (άσχετο)8)

perimenoume ypomonetika farrell kai navarro!!!

Ελπίζω ο καραγκιόζης που λέγεται εργοδότης μου να με πληρώσει πριν τις 20 διαφορετικά δεν ξέρω που θα βρω λεφτά για το εισητήριο… :x