Niptuck

Χμμ κι εγώ το βλέπω.Πιο σωστά είχα ήδη δει σε dvd τις 3 πρώτες seasons και τώρα λόγω τηλεόρασης βγήκε και η 4η.Μου αρέσει αν και δε νομίζω ότι είναι και το καλύτερο πράγμα να παρουσιάζεις όλο τον κόσμο ως plastic surgery junkie…είναι καπως ανησυχητικό,δε νομίζετε???

Νταξει επανήρθε χθες το βράδυ στα καλα!
Τον ένα γιατρό τον φυστίκωσε ένας ασθενής του πεζοναύτης ή κατι τέτοιο, του αλλου ο γιος πηδαει ενα φασιστάκι, και ο τρίτος ο καλύτερος έγινε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό καθήκι όλων των εποχών με μια γκόμενα πρώην θεόμπαζο, που κάπως την σουλούπωσε και πήγε να πηδηχτούνε για το ευχαριστώ.

Διασκευή διαλόγου:

Αυτός : Βάλε κάτι πιο άνετο…
Αυτή : Δεν έχω φέρει τίποτα…
Αυτός : Το φαντάστηκα γιαυτό πήγα για ψώνια. Πήγαινε, είναι πάνω στο κρεβάτι…

Πάει ενθουσιασμένη η γκόμενα και βλέπει πάνω στο κρεβάτι μόνο μια χαρτοσακούλα…

Αυτή : Δεν έχει τίποτα παρα μόνο μια σακούλα. Δεν είπες ότι πήγες για ψώνια?
Αυτός : Βέβαιώς πήγα στο μπακάλικο, τακτοποίησα τα πράγματα και κράτησα τη σακούλα. Φόρεσε την γιατι δεν αντέχω να βλέπω το αξιολύπητο προσωπό σου!!! Αυτή είναι η μοναδική σου ευκαιρία για μια γκόμενα σαν εσένα να κάνει σεξ με ένα άντρα σαν εμένα…

Η ταλαίπωρη όχι μόνο του έκατσε, αλλά είχε λέει και για πρώτη φορα οργασμό…

#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

:papas: :papas: :papas: :papas: :papas:
Αυτά αγαπήσαμε :P:P

Καλά το χτεσινό ήταν πολύ κουφό επεισόδιο λέμε! και το χειρότερο είναι ότι πήγε η τύπισσα στο γραφείο του και του λέει , δεν με εξευτέλισες , μου άρεσε κιολας… του δίνει το τηλ της και κανονίζουν να βρεθούν το βράδυ , ενώ αυτός κλαιει… Ντοοοοοοοοοοοοοοοοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννν

Άη χάσου εσύ!!!:stuck_out_tongue:

Τι έγινε με αυτό, ξανάρχισε απο την αρχή? Ξέρει κανείς?

δε μου αρέσει
[-X

Το εχουν βαλει στις 1:00 νομιζω

Για ποιο λες; Επειδή έλειπα, δε θυμάμαι πότε το είδα, αλλά μάλλον για το ίδιο λέμε :stuck_out_tongue:
Έπαθα σοκ με την φωτογραφία!!! 8O 8O 8O

Ναι , οι χαζοβιόλιδες το έβαλαν από την αρχή!

@Aloe: καπου την περασμένη εβδομάδα , δεν θυμάμαι ποιο επεισόδιο ήταν! :?

Και όντως ένα έλεος με την ώρα, όχι ότι με παιρνει ο ύπνος χχαχααχχαχα , αλλά βαριέμαι να περιμένω μεχρι τις 01:10!:-s

και το emo - φλοράκι δει εχει κάνει το ναζί κούρεμα …:lol: :lol: :lol:

“Αναγκαστηκα” να δω ενα επεισοδια κι εχω να πω οτι ειναι απο τις πιο μαλακισμενες/αθλιες σειρες εβερ…