Niptuck

Ποιος τ βλεπει???

Εγω φυσικα:) ! Γαμαει. Αν ηταν και λιγο πιο νωρις. Εκεινη την ωρα που το βαζει ειναι καταληλη για stargazering:wink:

αξιζει πολλα:roll:

Tο χθεσινό επεισόδιο μεγαλη μουφα. Ούτε τριγωνάκια, ούτε λεσβιακά, ούτε τραβέλια, ούτε παρτούζες, τίποτα. Ελπίζω να επιστρέψει στα γνωστά επίπεδα…

Μην ανησυχεις, απο οτι μου εχουν πει φαν της σειρας μεχρι να φτασει στην 4η σεζον θα εχουν παρθει ολοι με ολους…:stuck_out_tongue:
Εγω εχω δει μερικα σκορπια επεισοδια, πλακα εχει.

¶ τέτοιο είναι? Με 4 κύκλους και τέτοια? Αν είναι να μην τα βλέπω ετσι σκόρπια αλλά να τα κατεβάσω…

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Κι εγώ πέτυχα μερικά επεισόδια. Καλούτσικο μου φάνηκε, είχε κάτι περίεργα :stuck_out_tongue:

Tσοντα ειναι.
Υπαρχει και ενα αλλο καταπληκτικο αμερικανικο τσοντοσηριαλ.Με λεσβιες.Θεικο.

L Word λεγεται.

Ελα ρε, δεν ειναι μινο τσοντα. Καλη ειναι η υποθεσουλα του…

L word rulezzz !!!

απλα τα εχει ολα … και για του λογου το αληθες …

μετα τα 5μιση λεπτα λεει:p

Πλακα εκανα.Μονο ενα επεισοδιο εχω δει εξαλλου.
Αλλα οσοι το βλεπουν μου λενε οτι εχει τσοντα.

Δυστυχως ομως δε δειχνει και πολλα πραγματα… Ξερεις.Κρυβουν τα …κρυφα σημεια του σωματος:(

to nip/tac αποτέλεσε τρομερή συντροφιά τα βαρετά βράδυα στο χωριό… τον 3ο κύκλο π δείχνει τώρα το σταρ το’χω χάσει λίγο αλλά να’ναι καλά το ίντερνετ θα τη σώσουμε την κατάσταση… κάποια επεισόδια είναι απλά κορυφαία αλλά έχουν παιχτεί και μερικά ασ τα να πάνε…

Κι εγώ από τα λίγα που έχω δει τσόντα μου φαίνεται!σιχαίνομαι και τις εγχειρήσεις και τα αίματα οπότε απορρίπτεται!:smiley:

Ελα που σε χαλαει να βλεπεις τσοντες!!!:smiley: :smiley:

Αν δεν τα εκρυβαν δεν θα ηταν κρυφα. Απλο.

Δεν νομίζτε ότι είναι ολίγον τι υπερβολικό κ ψεύτικο???
Κάτι ποιο φυσιολογικό δεν μπορούσαν να βρουν ή έτσι παρουσιάζουν την κοινωνία όλα τα αμερικάνικα?
:-k

Η αληθεια ειναι πως το εχουν παρατραβηξει καπως, αλλα σε αυτο το γεγονος οφειλεται η επιτυχια του

Το βλέπο πολύ πλάκα έχει :P:P:P:P:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: