Η χειρότερη διασκευή στους nirvana είναι ελληνική!

Worst Cover of Nirvana Ever! (Lithium - Κόρε Ύδρο)
Διασκευή στα ελληνικά με …Google Translate!
Οι Κόρε Ύδρο διασκευάζουν “Nirvana” (Lithium) στο “Six D.o.g.s” (15-1-2014)

:naughty::naughty:

γιατι επρεπε να ανοιξεις καιουργιο τοπικ για αυτο?

Πισσα και πουπουλα μονο… κι οπως εγραψε ενα αλλο μουσικο μεσο επι του θεματος

"Σε αυτό το video η θλίψη δεν έρχεται από την διασκευή του Lithium των Nirvana, ο τραγουδιστής των Κορε Υδρο είναι τόσο κακός (τουλάχιστον εδώ) που νομίζω θα κατέστρεφε οτιδήποτε τραγουδούσε. Η θλίψη έρχεται από το κοινό που χοροπηδάει και χορεύει από κάτω. Στην Αγγλία σε τέτοιες περιπτώσεις πετάνε ποτήρια μπύρας, κάνουν κωλοδάχτυλα και βρίζουν μέχρι η μπάντα να σηκωθεί να φύγει από τη σκηνή.

Ίσως για αυτό και να έχουν σκηνή. "

Οπως εδω?

Δεν θα άνοιγα θέμα για αυτούς, αν δεν έβλεπα κάθε 3ς και λίγο διάφορα αφιερώματα τους σε sites (από Lifo.gr, avopolis.gr έως Oneman.gr κτλ κτλ) να τους χαρακτιρίζουν τη μία “συνεχιστές του Χατζιδάκι” την άλλη “συνεχιστές των Stereo Nova” και γενικά κριτικές λες και είναι οι Pink Foyd.

Oneman lol

1ον - οι “Πίσσα και Πούπουλα” (το συγκρότημα) γαμάνε ασάλιωτα! Ξέρω ότι είναι άσχετο με το θέμα, αλλά αυτούς παραπάνω δεν τους γνωρίζω. Γενικότερα παρατηρώ ότι υπάρχει μία τάση να υπερεκτιμούν καλλιτέχνες και να τους προωθούν, και μετά πλήθος κόσμου που τους ακούει να θεωρεί τον εαυτό του “ψαγμένο”. Καλά χέστηκα στην τελική, αλλά πλέον η υπερπροβολή καλλιτεχνών, όπως: η Ζουγανέλη, η Μποφίλιου, αυτοί και άλλοι πολλοί, έχει κουράσει. Υπάρχουν και καλύτεροι που δεν προωθούνται τόσο πολύ. Ήθελα να το πω γιατί πλέον τα βιντεάκια των άνωθεν τραγουδοποιών έχουν κατακλύσει το facebook αφ’ ένος και αφ’ ετέρου όλη αυτή η νοοτροπία έχει καταντήσει βαρετή, όποιος θέλει να το παίξει “ψαγμένος” ακούει αυτούς, αυτός και όλος ο υπόλοιπος ντουνιάς. Εντάξει δεν το βρίσκω κακό, αλλά μου έχει κάνει εντύπωση.

2ον - Θεωρείς ότι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού γνωρίζει άλλα τραγούδια τους πέραν από το πολυπαιγμένο “Smells Like Teen Spirits”? Το οποίο παρεμπιπτόντως έχει διασκευαστεί 12345 φορές από εγχώριους και μη καλλιτέχνες γιατί είναι ‘ιν’. Και επίσης, ο κάθε ένας που θέλει να το παίξει “ροκάς” και “σκληροπυρηνικός τύπος” είναι το πρώτο τραγούδι που θα σκεφτεί, μαζί με τα “Paranoid” των Sabbath και “Nothing Else Matters” των Metalllica - άντε, και το “Fear of the Dark” των Iron Maiden.

3ον - Γιατί να μην έχουν σκηνή; Ο κάθε ‘πικραμένος’ που πιάνει μικρόφωνο στα χέρια του έχει δική του σκηνή. Μέχρι και εγώ και εσύ μπορούμε να έχουμε. :stuck_out_tongue:

Και τέλος, όποιος σύγκρινε τον Χατζιδάκι με αυτό που αναρτήθηκε πιο πάνω μάλλον θα πρέπει να πάει να κοιτάξει τα αυτιά του [B]Ή[/B] να παρατήσει το ‘άθλημα’… πόσο fail !

[SPOILER]Ξεχειλίζω από καλοσύνη πάλι… :p[/SPOILER]