November's Doom

Εχει κανεις ακουσει αυτην την σπουδαια μπαντα?
Προσωπικα τους γουσταρω παρα πολυ!Συνδυαζουν Death/Doom στοιχεια…ομως εχουν και αρκετα γρηγορα σημεια!!

Το The Pale Haunt Departure ειναι ο καλυτερος τους δισκος κατ εμε αλλα και το νεο αλμπουμ The Novella Reservoir μετρησε πολυ!!

Για τα παλιοτερα δεν γραφω γιατι με αυτα τα 2 ακουστηκαν πιο πολυ…τα αλλα ηταν καπως πρωιμα και με καποιες μετριες στιγμες!

Οποιος εχει ακουσει ας καταθεσει αποψη!!

Παροτι δεν ειναι στα γουστα μου σαν ειδος, ετυχε και “βρηκα” πριν λιγο καιρο το The Novella Reservoir και το ακουσα. Πολυ καλο:)

Ωραίος! και γαμώ τις μπάντες. Έχω ολοκληρωμένη δισκογραφία (τα πρώτα δεν μπορω να βρω σε cd κάπου ρε γμτ). Προσωπικό αγαπημένο το The Knowing επειδη με αυτο τους έμαθα και κόλλησα.
Φοβερο doom/death με πολυ μελαγχολιά και κλάμα στα πρώτα albums (μεχρι και το To Welcome the Fade δλδ). Τα 2 τελευταία έχουν λιγο πιο up-tempo ύφος αλλά τη μαυρίλα τους τη βγάζουν και είναι και δισκάρες.
Οσοι αρέσκονται σε My Dying Bride (κυριως), Αnathema (Silent Enigma, Pentecost III era),Saturnus (άλλη μπαντάρα και αυτή), Mourning Beloveth, Opeth ας ρίξουν μια αυτιά ξεκινώντας με The Pale Haunt Departure, To Welcome the fade και The Novella Reservoir.
Αξιοπρεπεστατοι,
Α! και ο τραγουδιστής κοντράρει στα ισα τον Akerfeldt τόσο στα brutal όσο και στα καθαρά.

Aσε ρε γαμωτο!!Και εγω τα 2 πρωτα δεν εχω αυθεντικα!!Δεν μπορω να τα βρω με τιποτα!!

Μακαρι να ακουστουν παραπανω,το αξιζουν…και μου αρεσουν πιο πολυ απο Bride!

Ευτυχώς πού προειδοποίησες! :slight_smile:

Πάντως αυτή τη νουβέλα θα τη τσεκάρω, για να αρεσε στη sofi-k πού δεν είναι αυτού του ύφους μπορεί να αρέσει και σ’εμένα :roll:

Akis…φαντάσου τους N.D. να ανοίγουν για τους Bride (ΟΚ! σου αρέσουν περισσότερο, αλλά οι Bride είναι οι βασιλιάδες του ήχου…είναι θέμα ιεραρχίας:) )… κόλαση…και κατάθλιψη :smiley:

Aστα…αλλα δυστηχως δεν βλεπω να δουμε εδω ποτε τους Ν.D.

Με τέτοια καλά λόγια που ακούν τα αυτάκια μου θα τους τσεκάρω όπωσδηποτε.

πολυ καλοι. ο ulver βασικα τους εχει δει λαιβ στο βερολινο μαζι με agalloch (τον μισω που εχει δει αγκαλοχ, ναι) και 10 ευρω εισιτηριο. μου πε παντως οτι δε παιξαν ιδιαιτερα καλα…

Eιχα τσεκαρει παλιοτερα το the pale haunt departure και γουσταρα αρκετα μπορω να πω…

Εγώ αντίθετα δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο σε αυτούς.

ειναι πολυ καλη μπαντα
με πολυ ωραια τραγουδια
και οι δισκοι τους ακουγωνται πολυ ομορφα

αλλα προσωπικα δεν μου κανουν το κλικ να αφιερωσω παραπανω ωρες οπως κανω σε αλλα συγκροτηματα

εχω αυθεντικο το the knowning το οποιο ειναι παρα πολυ καλο

το ντεμπουτο τους ειναι πιο oldschool
περα απο 2-3 κομματια δεν ξεχωρησα κατι αλλο

το δευτερο τους of sculptured ivy and stone flowers δεν το χω ακουσει

το ep for every leaf that falls ειναι πολυ καλο

και ολα τα υπολοιπα κινουνται σε ενα σταθερο επιπεδο

by the way
φετος βγαζουν και καινουργιο

Με λίγη τύχη μπορείτε να ta βρείτε στο ebay, αλλιώς τις επανακυκλοφορίες στο No Remorse.

πολυ καλοι ειδικα στα the pale haunt departure και novella reservoir

bump!

τους ανακάλυψα πρόσφατα τυχαίως και τώρα λέω ευτυχώς που το έκανα ! Έχω προλάβει να ακούσω μόνο το “The Novella Reservoir” (το χω λιώσει ) και το “Into Night’s Requiem Infernal”… Ντάξει τι να πει κανείς για την μπαλάντα Twilight Innocence (τι στίχοι , τι ατμόσφαιρα) λες και έχουν βγεί οι στίχοι σαν σκέψεις από το μυαλό του καθενός και έχουν μπει στο τραγούδι! Θα ακούσω όλους τους δίσκους και μετά θα ξαναγράψω για πιο ολοκληρωμένη άποψη!