Ωραίος! και γαμώ τις μπάντες. Έχω ολοκληρωμένη δισκογραφία (τα πρώτα δεν μπορω να βρω σε cd κάπου ρε γμτ). Προσωπικό αγαπημένο το The Knowing επειδη με αυτο τους έμαθα και κόλλησα.
Φοβερο doom/death με πολυ μελαγχολιά και κλάμα στα πρώτα albums (μεχρι και το To Welcome the Fade δλδ). Τα 2 τελευταία έχουν λιγο πιο up-tempo ύφος αλλά τη μαυρίλα τους τη βγάζουν και είναι και δισκάρες.
Οσοι αρέσκονται σε My Dying Bride (κυριως), Αnathema (Silent Enigma, Pentecost III era),Saturnus (άλλη μπαντάρα και αυτή), Mourning Beloveth, Opeth ας ρίξουν μια αυτιά ξεκινώντας με The Pale Haunt Departure, To Welcome the fade και The Novella Reservoir.
Αξιοπρεπεστατοι,
Α! και ο τραγουδιστής κοντράρει στα ισα τον Akerfeldt τόσο στα brutal όσο και στα καθαρά.
Akis…φαντάσου τους N.D. να ανοίγουν για τους Bride (ΟΚ! σου αρέσουν περισσότερο, αλλά οι Bride είναι οι βασιλιάδες του ήχου…είναι θέμα ιεραρχίας:) )… κόλαση…και κατάθλιψη
πολυ καλοι. ο ulver βασικα τους εχει δει λαιβ στο βερολινο μαζι με agalloch (τον μισω που εχει δει αγκαλοχ, ναι) και 10 ευρω εισιτηριο. μου πε παντως οτι δε παιξαν ιδιαιτερα καλα…
τους ανακάλυψα πρόσφατα τυχαίως και τώρα λέω ευτυχώς που το έκανα ! Έχω προλάβει να ακούσω μόνο το “The Novella Reservoir” (το χω λιώσει ) και το “Into Night’s Requiem Infernal”… Ντάξει τι να πει κανείς για την μπαλάντα Twilight Innocence (τι στίχοι , τι ατμόσφαιρα) λες και έχουν βγεί οι στίχοι σαν σκέψεις από το μυαλό του καθενός και έχουν μπει στο τραγούδι! Θα ακούσω όλους τους δίσκους και μετά θα ξαναγράψω για πιο ολοκληρωμένη άποψη!