Εμενα μου κανει εντυπωση που το προσεξες εσυ. Δεν εχει ποσταρει τιποτα στο αντιστοιχο τοπικ…
Ψηφίζω System of a down γιατί σ όποια κατηγορία ψηφοφορίας κ αν ήταν αυτούς θα ψήφιζα αλλά δεν νομίζω πως ταιριάζουν σ αυτή την κατηγορία.Γενικά δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να τους κατατάξει κάπου με σιγουριά!
Συμφωνώ…
Φυσικά και deftones!
Τι δουλειά έχουν οι SOAD σε αυτό το poll?
Γιατί και οι Deftones τι δουλειά έχουν;:roll:
Γιατί και οι Disturbed?
Ή οι “¶λλο”?
Βασικά αυτό ακριβώς το είδος παίζουν.Αν δεν σου αρέσει ο όρος αλλά σου αρέσει η μπάντα δεν σημαίνει ότι μπορείς να αλλάξεις τη ταμπέλα.
Αν και για να είμαι ειλικρινής και αυτή μια παλιοταμπέλα είναι,αυτό που πραγματικά μετράει είναι η μουσική.
δεν ψηφιζω γιατι μου αρεσουν σχεδον ολα αλλα μπορω να πω οτι τρεφω μια μεγαλυτερη συμπαθεια στους soad
Οι deftones είναι ακριβώς αυτό το είδος.
Οι SOAD δε νομίζω ούτε καν πως κοιτάνε προς τα εκεί.
μια δηλωση που χε ακουστει
οτι ειχαν πει οι deftones οτι ειμαστε οι fates warning του Nu,
ισχυει??
Νομίζω ναι,και ενοούσανε ότι είναι πολύ εσωτερική η μουσική τους σε σχέση με τις άλλες nu μπάντες…τι να πείς,θεοί…
Ξέρουνε τους Fates?? :-k :-k
Γιατί όχι,εδώ οι Disturbed πήρανε για περιοδία τους Nevermore:wink:
Mαλακίες του Καραολίδη στην κριτική του White Pony…(σε ενα τευχος του 2000)
:lol:
Δεν ειχε πολυ αδικο ε!
Ok,ναι,απλά πιστεύω δεν του βγήκε σωστά αυτό που πηγε να πει και να περιγραψει…Αυτό…
Korn,Deftones.
Οι System Of A Down αν συνεχίσουν, και αν και έχουν ξεφύγει εντελώς από το nu:!:
οχι ρε φιλε!!γτ να μην ειμαι μελος 2 χρονια πριν???γτ???εχασα μεγαλες συζητησεις…
τεσπα…ψηφιζω λπ.(περιεργο ε?)
μετα βαζω σλιονοτ-παπα ροατς και σοαντ στο ιδιο τσουβαλι.ολες μαρεσουν το ιδιο!!
μια χαρα τους θεωρω ολους nu εγω…