Καλύτερο nu-metal συγκρότημα

το εχω ψιλοακουσει το cd και η αρχικη μου εντυπωση ηταν αυτη στα bold. ειπα να ρωτησω γιαμια δευτερη γνωμη μπας και ασχοληθω περαιτερω. θενκς ε λοτ. :slight_smile:

συνεχιζουμε εδω αν θελετε:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4858&page=11

Κοίτα,οκ,συμφωνώ μέχρι ενός σημείου και ο μέσος αμερικάνος προέρχεται απο ένα δείγμα 270.000(το λιγότερο) και ειδικά η συγκεκριμένη χώρα είναι τρομερά ποικιλόμορφη.

Όπως και να έχει αυτό είναι οφ τόπικ,για αυτό έδωσα και εκείνη την απάντηση.

Ον τόπικ,ένα nu-metal συγκρότημα εκτός αμερικής,απ’ την Ιαπωνία συγκεκριμένα,οι The Gazette.Δημοθργηθήκανε το 2002 και από τότε παίζουν ένα μείγμα του είδους(στη πιο ελαφριά του μορφή) με την pop μουσική της Ιαπωνίας.Αν υπάρχει ένα ιδιαίτερο στα συγκροτήματα αυτής της χώρας είναι αυτά τα πολύ ‘γλυκά’ αλά άνιμε φωνιτικά που έχουνε και που λειτουργούν είτε θετικά είτε αρνητικά,ανάλογα το γούστο.

Εγώ προσωπικός γουστάρω πολύ και για αυτό τους προτείνω σε όποιον αρέσει το είδος…

για ρίξε μια ματιά στο τελευταίο χάμμερ.

ειναι και τα 2 μουσικη.θες αλλο??:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ειμαι 24 και γουσταρω πολυ να ακουω slipknot!!τους θεωρω και γ…ω τις μπαντες ειδικα στα live τους!!!

Ούτε εγώ είπα οτι ξύπνησαν μια μέρα καυλομένοι να προσφέρουν στο metal και δεν νομίζω να το είπε κανείς. Όμως όταν κάνεις τόσες καινοτομίες στην τεχνική οι οποίες επηρεάζουν προς το καλύτερο, τότε συνεισφέρεις.
Και η σύγκριση είναι επειδή η καινοτομία του nu είναι να φύγει από τα κλασσικά μουσικομπουκομένα standart του metal και να χρησιμοποιήσει άλλα όργανα και ακούσματα για έναν τελείως διαφορετικό ήχο, όμως αυτό δεν έχει να προσφέρει κάτι στο παραδοσιακό metal το οποίο ασχολείτε κυρίως με το μουσικό μέρος και την πολυπλοκότητα στα όργανα. Είναι απλό νομίζω. Το speed και το power είχαν πιο γρηγορο drumming το οποίο υιοθέτησαν τα thrash συγκροτήματα και δούλεψαν πάνω σε αυτό. Μπορεί ο πρώτος speed drummer να μην είχε σκοπό να δώσει στηριγμα σε άλλα είδη metal αλλά το έκανε και με το παραπάνω. Ο Gilbert, ο Malmsteen, ο Becker και άλλοι μπορεί να μην είχαν σκοπό να περάσουν νεοκλασσικά στοιχεία στους κιθαρίστες της Death Metal σκηνής αλλά το έκαναν με την μορφή επιρροής. Aν όμως κανείς δεν έιχε ασχοληθεί με τους κλασσικούς του 1700 ίσως να μην υπήρχαν πολλά είδη metal που υπάρχουν τώρα, όπως πχ όλο το neoclassical power scene που είναι αρκετά μεγάλο ή ένα μεγάλο μέρος του technical death.

προφανως εχεις ακουσει μοναχα 2-3 μπαντες απο nu.και απο αυτες 2 - 3 κομματια!!
ελεος δηλαδη!
καθεσαι και γραφεις την γνωμη σου,χωρις να γνωριζεις!!!
απο κει φαινεται οτι γραφεις καθαρα απο κομπλεξ!
οτι και να λες πλεον ειναι περιττα!

Signal εχω αρχισει και σε ερωτευομαι.
Εχεις αρχισει και παιρνεις τα πανω σου και χωνεις αβερτα και γουσταρω τρελά :stuck_out_tongue:
Αντε να σε δουμε και με κανα μπινελικι να γουσταρουμε :lol: :lol:

Ε,όταν βλέπει κάτι τέτοια ο άνθρωπος,αρχίζει και τα χάνει…

Εσυ τωρα τελευτεα δεν χωνεις και αυτο εχει ξενερωσει πολυ κοσμο . Αν ειναι δυνατον ρε τολλκι . Σε ειχα για leader του teasing …

Οπως βλεπεις κι εσυ δεν χωνω για τους δικους μου λογους.
Το ειπες μια το ειπες δυο.
Αν το συνεχισεις σε κοβω με καμια χριστοπαναγια για κολαρο

Ρε παιδιά,έλεος,το τόπικ είναι για το nu-metal,και ζήτημα είναι αν έχουμε μιλίσει ή προτείνει συγκροτήματα για το είδος στα μισά ποστς του τόπικ.Υπάρχει και κόσμος που γουστάρει το είδος και θα 'θελε να μάθει κάποια καινούργια μπάντα που δεν έχει ξανακούσει.Πλζ,απλά αν γίνεται τα επόμενα ποσρς να’ναι πάνω στο θέμα.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα να μην παραδεχτώ ότι δεν έχω ψαχτεί και ιδιαίτερα στο nu, έχω ακούσει όλα όσα έιναι στο poll (και οι S.O.A.D. δεν είναι nu, αλλά ξέρω, είμαι κομπλεξικός με το nu). Αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις πια nu συγκροτήματα είναι τεχνικά και έχουν κάνει καινοτομίες όσον αφορά τα στοιχεία που έχει το παραδοσιακό μέταλ; Και φρόντισε να είσαι πειστικός ^^ . Μήπως μπορείς να αναφέρεις ένα τουλάχιστον metal συγκρότημα που να είχε επηρεαστεί από το nu και να έχει βγάλει metal album και να μου αναλύσεις και που ακριβώς είναι τα στοιχεία; Πρόσεξε, όχι mallcore (δηλαδή nu, metalcore, rapcore κτλ), αλλά μέταλ. Thrash, Power, Heavy, Death, Black, Viking, Gore, οτιδήπωτε. Άντε, γιατί βαρέθηκα να γράφω εκθέσεις και αντί να παίρνω απάντηση στα σημεία τα οποία θίγω, παίρνω ένα “είσαι κομπλεξικός”.

Και το πιο αστείο απ’όλα είναι ότι μου λες πως δεν έχω ιδέα ενώ απέδειξα πως οι πρωτοπόροι του nu δεν θεωρούν καν ότι παίζουν μέταλ και επιμένεις ότι το nu είναι metal.

Άντε, δώσε στα μέμπερς λόγο να σε ερωτευτούν περισσότερο. Λες και εγώ δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αν με δουλέψουν σε ένα forum.

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να υπενθυμήσω πως ποτέ δεν είπα ότι το ένα είδος είναι ανώτερο από το άλλο.

Θα σου πω εγω:

Judas Priest - Demolition
Slayer - God Hates Us All
In Flames/Soilwork - ολα τα τελευταια τους
Mastodon

Ευχαριστημενος?

Και που σαι? Μεσα σε 20 ποστ μονο κραζεις ρε φιλε. Εχεις κραξει Slipknot, Hammet, Dimebag, Anselmo, ειπες cheesy το Vulgar Display Of Power. Ενταξει καταλαβαμε οτι θες να τραβηξεις την προσοχη. Γραψε τωρα και για κατι που να σου αρεσει…

και να μου αναλύσεις και που ακριβώς είναι τα στοιχεία;

Για τους 2 πρώτους και τον τελευταίο

Πρόσεξε, όχι mallcore (δηλαδή nu, metalcore, rapcore κτλ), αλλά μέταλ.

Για τους 3ους. Το κτλ σημαίνει και Industrial καλώς ή κακώς.

Επίσης από που και ως που κάναμε το groove metal στοιχείο του nu, για την ακρίβεια το nu βγήκε (και) από το groove metal.

Για το vulgar display δεν είμαι ο μόνος καλώς ή κακώς, είμαι κολημένος που είπα ότι οι θεοί που πίνουμε κρασί στο όνομα τους έφτιαξαν μουσική πολύ κάτω από τα standart τους (εσύ δεν είχες πει ότι δεν είναι καν μέταλ; Μπορεί να κάνω και λάθος το πρόσωπο, σε ένα ποστ που είχε σχέση με fear factory).

Όσο για κάτι που μου αρέσει, έγραψα, Shadows Fall και Korn ^^ ε θέλει κιάλλο; Το να γράψεις κάτι που σου αρέσει δεν δίνει λόγο για διάλογο.

τεχνικο συγκροτημα απο Nu ειναι οι mudvayne!!!
ο μπασιστας τους ιδιαιτερα εχει jazz εκπαιδευση και μαζι με τον ντραμμερ επιλεχθηκαν απο τον james murphy για το tribute που ετοιμαζει στους death!!!

μεταλ συγκροτημα που επηρεαστηκε απο το nu
εκτος απο αυτα που πε ο chrisp
βαλε και τους hypocrisy στο catch 22!!!

Σωστα. Το μιλας για κατι που σου αρεσει δεν τραβαει την προσοχη πολλων. Σε καταλαβαινω…

χωρίς να παίρνω τη θέση κανενός στο συγκεκριμένο θέμα… εφόσον, όπως λες, το groove metal (?) επηρέασε τo nu, είναι επόμενο πως το nu έχει metal στοιχεία. πώς κρίνουμε σε ποιο σημείο το nu σταματάει να είναι nu metal και είναι nu rap ξέρω 'γω; τι ποσοστό groove metal πρέπει να έχει για να είναι metal, έστω και nu;

Μάλλον οι προσευχές όσων εκληπαρούν το τόπικ να αφορά προτάσεις για σχήματα του είδους,μιας και δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο τόπικ πέφτουν στο απόλυτο κενό…

Του αρεσουν οι Manowar . Μου κανει εντυπωση πως δεν τοχες προσεξει απο το αντιστοιχο τοπικ …