disturbed, slipknot,
korn
Ουάου, τι πρωτότυπο, άλλο ένα θρεντ τενεκές. Έχουν αναφερθεί και ορισμένα σωστά πράγματα, αλλά γενικά ο κακός χαμός.
Από το πολ θα πω τους (υποτιμημένους) Ντέφτονς. Αν και τα γουστάρω όλα πλην Πάπα-ρότσα.
Έστω και αν ξεκίνησαν σα nu, oι περισσότερες μπάντες του πολ έγιναν μέταλ, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Εδιτ: oι Σοαντ είναι εκτός συναγωνισμού φυσικά…
Δεν ξερω τι ακριβως υποστηριζει το nu metal, αλλα απο τα παραπανω groups ψηφισα με ανεση disturbed. Τους βαζουν ολους κατω για την πλακα τους πιστευω. Βγαινει και λιγο το fanboy απο μεσα μου, αλλα περα απο αυτο, και μονο για τα υπερκολλητικα ρεφρεν τους, οι Disturbed υπερτερουν στο πολλ!
Ψηφισα Linkin Park!!! Μετα απο LP, SOAD!!! ΑΛΛΑ. Πλεον οι LP δεν ειναι nu-metal band. Οι LP ειναι alternative rock-metal. Τους System, nu-metal τους χαρακτηριζα, αλλα θεωρω πως και αυτοι προς το altenative metal ειναι.
Disturbed με μεγάλη ευκολία
SOAD!
POD Κανεις?
A ναι ρε συ! Ξεχασανε τους POD. Καλη παρατηρηση!
SOAD γιατι παντα ειχα και θα εχω κολλημα μαζι τους. βεβαια δεν ειμαι σιγουρη αν εντασσονται σε αυτη τη κατηγορια:roll:
μετα disturbed (εχουν πολυ δυνατα κομματια…)
και οι slipknot πιστευω θα ταιριαζαν εδω.
SOAD πολύ χαλαρά και εύκολα! Μετά Disturbed, φοβερή μπάντα! Ε, μετά το χάος…
Χωρίς να είμαι είδικος στο είδος (αλλά έχοντας ακούσει όλες αυτές τις μπάντες του πολ) ψηφίζω deftones γιατί τους θεωρώ πολύ καλούς μουσικούς…
soad δεν συνυπολογίζω γιατί δεν τους θεώρω και πολύ Nu
Linkin Park μ΄άρεσαν πάρα πολύ μέχρι μετέορα και θεώρω ότι μέχρι και εκείνο το αλμπουμ τους αξιζαν 100% την φήμη που απέκτησαν…Ωστόσο από μετέορα και μετά πιστεύω πως διαφημίστηκαν πάρα πολύ (βλέπε κάτι τρανσφορμερς κλπ) χωρίς να χουν κάνει και την θεική δουλειά…
Ακουστε και τους Pillar
emmm oi limp bizkit lene ontws poluu liga pragmata…
alla oi LP a3izoun nomizw… pshfizw linkin park gt exoun tragoudakia pou metrane k oi stixoi lene… ayta!!!
Καλά ε, έχω διαβάσει ατάκες και ατάκες μέσα στο φόρουμ αλλά το γέλιο που έριξα με αυτό το thread δεν λέγεται! 20+ σελίδες off topic για το αν η power γαμάει και αν η nu είναι μαλακία η σούπερ μαλακία και χίλια δυό! Εύγε guys
On topic τώρα δεν θα ψηφίσω διότι :
Korn - Αξίζουν ψήφο μόνο και μόνο επειδή είναι οι πρωτεργάτες του όλου κινήματος
Deftones - Συγκριτικα με όλους τους υπόλοιπους είναι πολύ πιο μπροστά…Το συναίσθημα που βγάζει η μουσική τους και οι εξαιρετικά εμπνευσμένοι και αλληγορικοί πολλές φορές στίχοι τους είναι το κάτι άλλο…
Linkin Park/Limp Bizkit - Λυκειακά κολλήματα, δηλαδή ακόμα τους γουστάρω αλλά αμα έδινα ψήφο θα ήταν καθαρά υποκειμενικός ο λόγος (είπαμε αντικειμενικά deftones > all)
System of A Down - Toxicity…τα λέει όλα…
Τώρα οι Disturbed ενταξ από τον πρώτο του δίσκο (τον nu δλδ) μόνο με 2-3 songs έχω κόλλημα οπότε για μένα έρχονται αρκετά πίσω (ενταξ σε TFIT και Indestructible γράψανε αλλά αυτοί οι δίσκοι είναι heavy και ποτέ γενικά δεν μου έκανε το uber click η μπάντα.)
Από Papa Roach ο πρώτος δίσκος καλός μετα απο κει ενταξ…για το κέφι καλοί είναι αλλα ως εκει…
Εντιτ : Έχω χεστεί στο να ξεθάβω παλιά τόπικς
Ποτέ δεν μου άρεσε το νου μεταλ ούτε και οι μπάντες του πολλ, άντε λίγο οι κορν μόνο, οπότε δεν έχει και νόημα να ψηφίσω. Είναι πολύ κρίμα όμως να μπαίνουν οι σοαντ στο ίδιο καζάνι με τους υπόλοιπους γιατί και δεν είναι νου σε καμία περίπτωση και είναι έτη φωτός μπροστά τους.
Συμφωνω και εγω, δεν θεωρω οτι οι System Of A Down ειναι Nu Metal μπαντα. Και θα μου πεις τι ειναι? Ειναι unclassifiable θα ελεγα, δεν μπορεις να τους βαλεις με τιποτα μια ταμπελα, εχουν στοιχεια απο τοσα διαφορετικα ειδη του metal, του ροκ, της παραδοσιακης αρμενικης μουσικης, και πολλα αλλα…
Linkin Park απλα για τον λογο οτι μ’αρεσει ο τροπος που χουνε παντρεψει αυτα τα hip hop πραγματα με heavy κιθαρες.(τιγκα στην παραμορφωση βεβαια αλλα εστω κι ετσι ακουγονται).Το soundtrack New Devide απο το Transformers ειναι ενα δειγμα οτι αν το ριχνανε καπως στο πιο ροκ ισως και να ειχανε λιγο πιο μεγαλη απηχηση.
Disturbed!Απλα και ομορφα!
Disturbed και όνειρο να τους δω κάποια στιγμή και live.
Ποοοο…τι βάζετε τους SOAD μεσα ρε;;; Δεν ειναι Νu το συγκροτημα! Γι αυτο και δεν τους φηφισα, αν και…το αβαταρ μου τα λεει όλα!!
Ψήφισα με Korn δεύτερη επιλογή Papa Roach!!!
Αλλά βέβαια όλες οι μπάντες που έχει τα σπάνε!!!