Καλύτερο nu-metal συγκρότημα

S.O.A.D και σε απόσταση βολής Distyrbed

System Of A Down

@Pargalatsos Φίλε μιας και ξεθάβεις τόπικ, ξέθαψα κι εγώ ένα αντί για σένα! Θέλω τη γνώμη σου για το καλύτερο Nu Metal συγκρότημα λοιπόν. 'Η έστω τα 2-3 καλύτερα.

1 Like

Χαχα γεια σου συνάδελφε στο ξεθαψιμο!

είμαι λίγο άσχετος με το ιδίωμα. Μου αρέσουν πολύ οι slipknot και οι soad, αλλά δεν ξέρω αν εντάσσονται στο nu ή όχι. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν από τους δύο θα διάλεγα soad.

Linking και limp δεν τους συμπαθώ από τα λίγα που έχω ακουσει. Οι deftones , οι disturbed και οι korn μου αρέσουν λίγο περισσότερο, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με κανένα από αυτά τα τελευταία 5 groups. Αν έχεις κάποιον δισκο που θεωρείς αξιόλογο από αυτους τους 5, ή κάποιο άλλο γκρούπ πέραν από slipknot και soad που τα έχω ακούσει όλα, πες μου να ρίξω καμιά αυτιά!

1 Like

Εντάξει κατάλαβα που κινείσαι περίπου!

Μάλλον θα σου πρότεινα σε πρώτη φάση να ακούσεις το White Pony των Deftones.

2 Likes

Σου προτεινω το St.Anger απο Metallica. Τιμιο εφταρι :stuck_out_tongue:!

EDIT: πολυ καλη προταση το White Pony

2 Likes

Καλησπέρα και καλή βραδιά.

Συγκεκριμένα για δίσκο, εκτός των κλασικών 90ς-00ς: (γελάνε οι πέτρες με ταμπέλα νου, αλλά μπαίνει με Swerve City, οπότε)

4 Likes

Ένα από τα κρυφά διαμαντακια του είδους…

Τωρα επί του ερωτήματος νομίζω πως τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στους korn. Μπάντες όπως οι Deftones οι Soad και οι Slipknot ειναι πολύ μεγάλες για να χωρέσουν σε ένα υποείδος (εκτός από κάποιες τους στιγμές) ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν τον αρχηγό…

Στα πιο αντιπροσωπευτικά άλμπουμ και το…

Coal_Chamber-Chamber_Music

2 Likes

Φιλαράκι thanks για το λινκ που έβαλες, δεν το είχα πάρει πρέφα καθόλου! :orange_heart:

Καταπληκτικό αφιέρωμα από το rocking στο οποίο δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβλεπα μέσα το Νο 3 !!!

Between Here And Lost από τους Love and Death με έτος κυκλοφορίας το 2013, μιλάμε για απίθανη δισκάρα!

Νόμιζα ότι μόνο εγώ άκουγα αυτό το δίσκο!

1 Like

Απίστευτο το ότι είχα γράψει εδώ πριν 11(!!!) χρόνια

πάντα ήθελα να ποστάρω αυτό το κομμάτι , για τα φουκαριαρικα τα σολο όχι τίποτε άλλο , να μια καλή ευκαιρία μιας και οι POD είναι / ήταν nu μπάντα

από το Σαμαν του Σαντανα

2 Likes

Οι περισσότερες “μεγάλες” μπάντες του thread είναι από καθόλου έως ελάχιστα nu metal {μίξη μεταλ/ραπ/αλτ εννοώ εγώ όταν λέω nu}.

Γι αυτό βγάζω απ την κουβέντα SOAD, Disturbed, Linkin Park {Τα πρώτα 2 είναι ο ορισμός του nu αλλά τα υπόλοιπα καμία σχέση}, Slipknot και Deftones. Αυτές οι μπάντες είτε έχουν λίγα στοιχεία είτε 1-2 άλμπουμ αλλά δεν είναι καθαρές nu metal μπάντες.

Κορυφαία καθαρά Nu Metal μπάντα για μένα είναι οι πατέρες του είδους KoЯn με την όλη σκοτεινή αισθητική τους κλπ.

Και επειδή το είδος έχει φάει πολύ θάψιμο να αναφέρω πως υπάρχουν μπάντες λιγότερο γνωστές από limp bizkit κλπ που έχουν ψωμί και αξίζουν ακρόασης όπως οι POD που αναφέρθηκαν παραπάνω.

1 Like

έναν δίσκο έχουν βγάλει μόνο αυτοί εδώ, και ένα live, πέθανε ο τραγουδιστής και το διέλυσαν. Εδώ παίζει ντραμς και ο τωρινός ντραμμερ των Bad Religion btw

Τραγουδάρα το από πάνω. Οι NOFX και οι Lagwagon γράψανε και οι δύο κομμάτια για το Lynn όταν πέθανε (τραγουδάρες και τα δύο).

Τελικά είχαν βγάλει και δεύτερο δίσκο το 2000 (με άλλους τραγουδιστές), έκαναν και κάποιες προσπάθειες αργότερα αλλά τίποτα σοβαρό.

Πράγματι πολύ καλό το white pony το έχω στο ριπιτ όλη μέρα σήμερα. Και φωνάρα ο τυπος

2 Likes