45 ευρώ.
Πώς μπαίνουμε τσάμπα στο Θέατρο Βράχων είπαμε;
45 ευρώ.
Πώς μπαίνουμε τσάμπα στο Θέατρο Βράχων είπαμε;
Φτου σου ρε! Ήθελα κι εγώ να είμαι στην 5άδα!
Τουλάχιστον είμαι στους NIN 
βασικα, αν δεν τα ειχαν αποψε…θα ξαναπηγαινα τη Δευτερα…
οποτε ηταν θεμα τυχης…καθαρα!
Ναι μωρέ…
Το ζήτημα είναι να πάρουμε!
Κι εμένα κάπως έτσι έτυχε με τους NIN (ναι το 0004 έχω)
+10000000000000000
Οκ 45 ειναι λογικη τιμη.
Μια που αναφερθηκε, στο Βελγιο εχει 75 αλλα πανε πακετο με Offspring, Cavalera Conspiracy, Opeth, Deftones κ.α. Εκτος απ το οτι το τριημερο εχει 135.
Επισης θα παιξουν και στο Παρισι με 45Ε με Offspring κ.α.
http://www.rockenseine.com/2009/tickets.php
Αρα πιστευω οτι και στην Ελλαδα θα μπορουσαν να φερουν και αλλο ενα καλο συγκροτημα μαζι τους…
45 ευρω.
Το ερωτημα πώς μπαινεις τζαμπα γενναται αυτοματα!
θελετε να ναυλωσουμε ελικοπτερο,πιο φτηνα θα μας παει κ να πεσουμε με σκηνια μεσα στο θεατρο?
:lol::lol::lol::lol:

:roll::roll::roll:
Και ναι…
…ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ [SIZE=“4”]ΧΕΣΤΕΙ[/SIZE] ΑΠ’ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!

ειχα σχεδον πιστεψει οτι τα ειχαν παρει ατομα “απο μεσα”!!
κομπλε!
ψαχνουμε το Νο1 δηλαδη?:-k
:lol:
kai egw pistevw oti ine logiki timi ap tin stigmi pou italia to pira me 55 evrw kai ixe back up mono limp bizkit apo megales bantes…
κατσε ρε παιδια οχι και λογικη τιμη μην τρελαθουμε τωρα…κατι τετοια ακουνε οι διοργανωτες και τρωμε φαπες 40-50-60 ευρώ.
οχι και λογικη
καλοπροαίρετα παντα
Kοίτα να δεις χαμός για τα πρώτα εισιτήρια, ε? Καλά μου έλεγε ένας κολλητός ότι οι οπαδοί των FNM είναι περίεργοι.
Άντε με το καλό να πάρουμε όλοι. Την τιμή την θεωρώ λογική σε σχέση με αυτό που βλέπουμε συνήθως εδώ (δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητα να τους δούμε με λιγότερα). Μάλλον δε θα τους ξαναδούμε, οπότε σπεύσατε!
Μιλάμε να ωρύομαι (καλοπροαίρεται) στην υπαλληλο του Ticket House …“πες μου ποίος πήρε το νουουούμερρρροο εεεένα!!!” :p:p
ποσο περιμενατε να κανει ρε παιδια…νορμαλ τιμη ειναι τα 45
Οποιος ξερει αν εχουν βγει και Θεσσαλονικη να το γραψει,καιγομαστε.
Aντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτούς. Τουλάχιστον θα έχουμε να περιμένουμε κάτι όσοι μείνουμε Αθήνα τον Αυγουστο…
πηγα σημερα tickethouse και μου ειπε σε 10-20 μερες :?
πηγαινε ρωτα και συ καλου κακου, αλλα…
και δεν τους το εκαψες το τσαρδι?
[-X