ε τα κανονισα και βρηκα απο αλλου :lol:
Σε 10-20 μερες??Δηλαδη αμα περισσεψει κατι απο Αθηνα θα μας το στειλουν?Θα τους γαμησω.
Θα παω οποτε μπορεσω να ρωτησω κι εγω,τι μαλακιες ειναι τωρα αυτες.
βασικα κι εμενα την περασμενη παρασκευη μου ειχαν πει “μεσα στις επομενες εβδομαδες”
το οποιο ομως δεν εβγαζε νοημα γιατι 3 μερες πριν μου ελεγαν για αρχες επομενης! (αυτης…)
ειναι να μην πεσεις σε στοκο!
βασικα μου ειπε οταν αποφασισει η εταιρεια να τα στειλει θα τα παρουν (χαιρω πολυ)
και οταν εφευγα μου ειπε ‘υπολογισε σε 10-20 μερες’…
τωρα πηγαινε ρωτα και συ μια απο αυτες τις μερες μπας και τους φερουν τα εισιτηρια…(που το θεωρω αρκετα πιθανον)
πες τα ρε ανθρωπε
πανε και δινουν 50αρια για σαπιες μπαντες του ροκγουειβ και κανουν τσιπιες για τους φνμ
τεσπα ο κακομοιρης με την κακομοιρια του
εμεις παντως επειδη προτιμαμε να τα δωσουμε στον μιχαλακη παρα σε νπυρες στα σαπια μαγαζια της αθηνας μας πηραμε 4 εισητηρια και αναμενουμε διχως αγχος
τα λεμε στις 10 αυγουστου
Για τα 45 γιούρα γκρινιάζετε ωρέ; Θα δείτε ένα απ’τα 2-3 σημαντικότερα σχήματα των 90s σε χώρο “εμείς κι εμείς” όπου θα γίνει ΧΑΜΟΣ, τι να λέμε τώρα …
Άντε να βρω παρέα και πάω για εισιτηριάκι.
Υ.Γ. Πόσο έχουν οι Linkin Park, είπαμε; :roll:
αυριο θα παω κ γω να παρω το εισητηριακι μου κ ειμαστε κομπλε!!!
αντε το τσακωσαμε κ μεις το εισιτηριακι…τσακωσαμε και για ΝΙΝ…και ειμαστε σε αναμονη για τις 2 πιο ενδιαφερουσες συναυλιες του καλοκαιριου…
Και εγω πριν κανα διωρο τσιμπησα εισιτηριο για FNM. Δεν χρειαζονται πολυ σκεψη καποια πραγματα, ειναι απο τις περιπτωσεις που τα λεφτα βγαινουν αυτοματα απο την τσεπη\:D/
σωστος ο κυριος :thumbup:
εγώ απο δευτέρα πάω να πάρω πίσω τα λεφτά για τις δύο ημερες ροκγουειβ και πάω να πάρω εισητήριο:)
απο σημερα και στο ticket house θεσσαλονικης
Λέω ότι δεν πρόκειται να εξαντληθούν καν…
δυστυχως… ε οταν δε στο προτεινει ο “rock” fm ή ο red fm…
Listening to: Mulatu Astatke - Yekermo sew
via FoxyTunes
Σωστό.
Αλλα μην ξεχνάμε κι ότι οι Faith No More αφενός ποτέ δεν έτυχαν στην Ελλάδα της αναγνώρισης που είχαν άλλες alternative rock μπάντες των 90’ς, αφετέρου έλειψαν πάνω από μια δεκαετία από τα μουσικά δρώμενα.
Bρε κακομοιρε αντι-μεταλλα και αντι-τσιπη, δωσε μου 45 ευρα που δεν τα τσιγκουνευεσαι και φαινεται τα χεις απλετως και ερχομαι ευχαριστως στο Live!!!
( και κερασε με και μια νπυρα απο περιπτερο οχι απο σαπιο μαγαζι, ουτε εγω τα συμπαθω!)
Σοβαρα τωρα ομως,περιμενατε κατω απο 35-40 ευρω εισιτηριο?Για Faith No More?Seriously?
δεν ετυχαν ποτε σοβαρης αναγνωρισης αλλα ξερεις, η μουρμουρα του Ελληνα για ελευση ονοματων παραμενει. αμα δεν γεμισουμε ενα χωρο που δεν χωραει ουτε 3000 ατομα, τοτε καλα κανουν κ ερχονται οι Placebo καθε χρονο
απο την στιγμη που θελεις να ερθεις δεν μπορεις να μαζεψεις 45 ευρω μεσα σε ενα μηνα?
Μην με παρεξηγείς, το πιστεύω ότι θα γεμίσει, απλά η πρόβλεψή μου είναι ότι εισιτήρια θα υπάρχουν και τις τελευταίες μέρες.
Οποιος δεν θελει να πληρωσει, ας καθισει απεξω, ακουγεται πολυ καλα, απλα θα χασει το τζερτζελο με Πατον και λοιπους σεσημασμενους… Στην McKennitt ετυχε να ακουσω το soundcheck της απο εξω και ηταν ΟΚ.
Παντως γενικα εχει καλο ηχο ο Βυρωνας, εχω δει εκει McKennitt και …
… Χατζηγιαννη… Εσεις δλδ δεν ειχατε ποτε γκομενα που να ακουει Χατζηγιαννη και αναγκαστηκατε να την πατε σε συναυλια του?:bleh::lol: