Βρείτε μου το επόμενο θρεντ μεγάλης συναυλίας που δε θα τσακωνόμαστε και σας κερνάω κρουασάν (τσάμπιον με πραλίνα. ΕΣ στάιλ).
Ον τόπι, ξέχασα να πάρω φράγκα μαζί μου ο ηλίθιος!
Αύριο τα τίκετς.
Βρείτε μου το επόμενο θρεντ μεγάλης συναυλίας που δε θα τσακωνόμαστε και σας κερνάω κρουασάν (τσάμπιον με πραλίνα. ΕΣ στάιλ).
Ον τόπι, ξέχασα να πάρω φράγκα μαζί μου ο ηλίθιος!
Αύριο τα τίκετς.
Μπορει ναι, μποει οχι! Αλλα πρωτον, δεν ξερω αν θελω να δωσω τοσα για μια συναυλια, δευτερον δεν αφαιρει οτι ειναι αρκετα μεγαλο νουμερο (καλο σε σχεση με τα γελοια 80αρια για metallica, acdc, αλλα παλυ αρκετα χρηματα) και δεν ειναι θεμα “τσιγκουνιας” αν καποιος δεν τα μαζεψει, οπως χαρακτηρισε καποιος. Εξαλλου ανακοινωθηκε πολυ προσφατα, ενω καποιοι μπορει να χουν ηδη διαθεσει ενα σεβαστο ποσο για διακοπες.
Κ γενικοτερα το θετω ως τιμη, οχι αν καταφερω να τα βρω εγω ή εσυ προσωπικα να σιχτιριζουμε αλλους “κακομοιρηδες” που δεν τα βρηκαν.
εγω παντως δεν υπηρχε περιπτωση να χασω faith no more λογω τιμης εισιτηριου!!
βασικα οσοι ειναι fans δεν προκειται να τα σκεφτουν καν αυτα τα λεφτα!
'Η α μπει κιολλας ετσι… 
Κ εγω φαν ειμαι, αλλα πραγματικα το σκεφτομαι ακομα…
Δεν έχω παρέα να πάω, ενδιαφέρεται κανείς ; 
Ειναι κανεις γυρω στα 35?
η ο μεγαλύτερος είναι 28?
που ειναι οι παλιοι οπαδοί τω ΦΝΜ ?
Εγώ! Και δεν το χάνω το live με τπτ. 8)
Ειμαι 30 και ακουω απο το 89 μεχρι τωρα fnm… καλο ειναι που ακουνε και οι νεοτεροι, εγω 8α παω με φιλο που ειναι 24 και του αρεσουν πολυ
άκυρο
plz delete
Χα χα χα! Τι έγινε, τώρα ψάχνουμε τις παλιόγριες που θα πάνε στο live?
Σίγουρα είμαστε 5-6 από δω μέσα που γράφουμε και ανελιπώς για το live!
E, 15 χρόνια το περιμέναμε!
Σχετικά με την τιμή, τα 45? μου φαίνονται λίγα σε σύγκριση με τα [εισητίριο/αεροπορικά/διαμονή/κλπ] που θα έδινα για να αμολήσω και να τους δω Ευρώπη.
Λογικά είμαι από τους φαν που το ποσό της τιμής ήταν απλά κάτι …τυπικό.
Και όχι, δεν μου περισσεύουν, καθόλου, αλλά για FNM (ειδικά και μόνο*) δεν θα παζάρευα τίποτα.
Μόνο “χτυπαξύλο” θα σταθεί εμπόδιο για να μην πάω!
*Και για RATM επειδή δεν είχα πάει το 99’ στην Πετρούπολη.
Και μόνο!
που τα πουλανε τελικα ρε παιδια τα εισιτηρια στην Αθηνα?
#23 :vibrate:
thanks!
Προσθεστε κι εμενα μεσα, εστω κι αν ποτε δεν με τρελαναν. Τα Epic και σια ειναι μερος της εφηβικης μου ηλικιας και κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθω εκει για τη διασκεδαση του καλοκαιριου και το feeling των '90s (ο,τι εμεινε απο δαυτο τελος παντων), αλλα μην περιμενετε να χοροπηδαω κιολας ε; Πονανε και τα παΐδια μου :p8)
Στα γρήγορα…είμαι 31…ακούς απο το 92 Faith no more και όχι, για τα δεδομένα που επικρατούν εδώ δεν μου φαίνοντai πολλά τα 45…θα έδινα αρκετά ακόμα για να δω FNM
Ήμουν Θέατρο Βράχων σήμερα στο Schoolwave.
Απίστευτος ήχος ακόμα και στα μαθητικά γκρουπάκια.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!
Το τελευταίο post πριν τα νανάκια θα’ναι wishlist
Λοιπόν αν υποθέσουμε ότι θα παίξουν καμιά 18άρα - 20 κομμάτια και εξαιρέσουμε Reunited και 1-2 διασκευές που θα υπάρχουν λογικά (αν παίξουν ελπίζω σε I Started a Joke & This Guy’s In Love With You), εγώ θέλω:
Land of Sunshine
Epic
The Real Thing
Surprise! You’re Dead!
Woodpecker From Mars
Chinese Arithmetic
Ashes To Ashes
Last Cup of Sorrow
Ricochet
The Gentle Art of Making Enemies
Evidence
Cuckoo For Caca
Caffeine
Mildlife Crisis
Malpractice
Be Agressive
We Care a Lot!
Και αν δεν παίξουν διασκευές (καλύτερα!) να χώσουν Pristina & Digging The Grave στο encore!
Δεν έχεις το Zombie Eaters.
poios tha ferei tis stoles mazoretas pou tha forame oloi sto be aggressive???