Epic και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε!
Αλλά ο πόθος είναι ένας:
Zombie Eaters!!!
Epic και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε!
Αλλά ο πόθος είναι ένας:
Zombie Eaters!!!
εγω θελω το falling to pieces γιατι ξερω ολους τους στιχους και θα το τραγουδάω…:–
Φανταστειτε ο Mike να μην τραγουδησει Lionel Richie!!! μαυρο φιδι που τον εφαγε!!!:lol::lol::lol:
Tουλαχιστον στο Download που το ειδα με απογοητευσε η ερμηνεια[-X
Το φαντάζομαι και δε με πειράζει καθόλου… 
καλοκαιρι '95, ο 13χρονος ισις γυρνα απο το θαλασσινο του μπανιο σπιτι, ανοιγει την τηλεροραση στο MTV και πετυχαινει μια -αγνωστη γιαυτον- μπαντα με ενα παρλιακο να σκουζει στο μικροφωνο. Faith no more & Digging the Grave. Οταν μαλιστα τα ακουσματα του στον σκληρο ηχο ειχαν μολις ξεκινησει, με maiden εννοειται, φανταστειτε ποσο ακραιο του φανηκε το εν λογω κομματι.
14 χρονια μετα ο ισις περιμενει να το ακουσει ζωντανα, οχι γιατι ειναι κανα ιδιαιτερο κομματι, οντως ενα απο τα πιο μετρια τους, αλλα απλα για να κλεισει ο κυκλος οπως αρχισε.
παιξτε οτι γουσταρετε,αλλα πιξτε κ το falling λεμε!!!
ξερει κανεις αν εχει αλλα εισητηρια στο ticket house?
Πάω κι εγώ αύριο για εισητήρια …:)
Εγώ πάντως περιμένω το σημείο Its not over yet,You dont remember i wont let u forget στο Surprise u are dead!! Bay Area Έπος!!
λογικα θα εχει,δε νομιζω να ξεπουληθηκαν ολα!!
Metropolis Χαλανδρίου που πήγα εγώ σήμερα είχε αρκετά ακόμα, απ’όσο είδα.
#2093, τα λέμε εκεί.
Εγώ πάντως θέλω ‘Everything’s Ruined’ , ‘Jizzlobber’ και ‘A Small Victory’.Πάντως όπως τους είδα στη Γερμανία το κομμάτι που γουστάρουν να παίζουν περισσότερο και εκεί που όλη η μπάντα τα δίνει όλα και γίνεται χαμός είναι μάλλον το ‘Be Aggressive’.
Γιατί κανείς ακόμα δεν έχει αναφερθεί στις κομματάρες Last Cup Of Sorrow και Ashes To Ashes?
αυτο μονο να κανει τελος (στο 0:30)!!!
αντεεε 3 και σημεραααα :D:D
celebrities joining our forum:D:D:D
HEY, HO, κοιτάξτε τι ψάρεψα…tour poster που μάλλον θα έχουν τη Δευτέρα στη συναυλία
Εντάξει, King for a day fool for a lifetime μυρίζομαι.
[SIZE=5]WHAT IS IT? IT’S IT. WHAT IS IT?[/SIZE]
έχει comment λιγο ποιό κάτω : "did he died? " :lol::lol:
κλασικο failblogικο
Για αυτόν και άλλους παρόμοιους λόγους, τρέμουν τα πόδια μου όσο πλησιάζει η Μεγάλη Δευτέρα.
[Δενμπορωναπεριμενω!]
Δείτε το ολόκληρο