Παιδες παιζει να βρω εισιτηριο στο Θεατρο Βραχων??
Aυτά νομίζω ότι είναι standards στο setlist
Ξέρει κανείς τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες; Γιατί 21:30 δεν μου φαίνεται ότι είναι αυτή η ώρα αλλά η ώρα που βγαίνουν.
παιδια εισητηρια πρεπει να εχει,μην αγχωνεστε!!!
Πρεπει να’χει δει τον Χατζηγιαννη και τον αντιγραφει χιλιες φορες καλυτερα!!!:lol::lol::lol:
Ρε, τι λέτε για το ‘‘Digging the grave’’; Δεν έχω ιδέα αν θεωρείται hit- άκι ή όχι, αλλά ξέρω ότι μουσική- στίχοι συγκλονίζουν και θα το παίξουν λέμε.
Σωστός ο παίκτης.
αν κ δεν ακουω το ειδος…ειδα κατι βιντεακια αυτες τις μερες κ ψηθηκα…κ πιστευω πως αξιζει…θα ειμαι εκει!!
Θα πληρώσεις 10 ευρώ παραπάνω στην είσοδο.
http://www.rocking.gr/livedates-info3415.php
Οπότε πάρε εισητήριο νωρίτερα!
Σήμερα το βράδυ επιστρέφω Αθήνα! :bounce::bounce:
Cuckoo For Caca & Ugly In The Morning οι ευσεβείς πόθοι.
Αλλά η Δευτέρα θα είναι…
[SIZE=“6”]What A Day!!![/SIZE]
Φευγω αυριο το πρωι:(
Καλη διασκεδαση (σιγουρο ειναι) σε οσους πατε και βγαλτε και κανα video ε!
Αναμονη κανα μισαωρο και βαλε στην κωλο τικετχαουζ…
Ετσι γινεται παντα;
Λίγω ποιο κάτω στα metropolis έκανα 20 δευτερόλεπτα … (και άλλα τόσα και για το cd που πήρα …)
BTW τελικά καλά έκανα που έβαλα να φύγω διακοπές 11 κι ας μην είχα αποφασήσει 100% να έρθω …
Γεια χαρά!
Η αγαπημένη μου μπαντάρα EVER έρχεται Ελλάδα κι εγώ δεν θα μαι παρών…:evil::evil::evil:
Μετα απο 12 χρόνια δεν ήξερα τι θα δω και πως θα ακούγονται. Τον Μιke λίγο πολύ τον παρακολουθούσα.Οι άλλοι ψιλοχαμένοι. Με αγωνία άνοιξα τα videakia απο το download. Η πρώτη εντύπωση …λίγο σάστισμα. Ρε συ ψιλογεράσανε! Re-united…κλασικό FNM opening σε μεταλ festival…
Έπειτα…απλα respect!Οι τύποι απλά τα σπάνε!Και χαίρομαι που το παραδέχονται και μη fan! Σαν να μην πέρασε μια μέρα…Εν αντιθέσει με πρώην γκρούπ και συναυλίες απο performer για λύπηση που σου ρχεται να τραγουδας μαζί τους για σιγοντάρισμα, ακούς τον μέγιστο Mike Patton , ton Bordin να χτυπάει αργά αλλα με το γνώριμο ρυθμό τα drums, το θηρίο Gould έναν απο τους πιο underatted μπασίστες ever, τα πλήκτρα του Βottum…τι να πω…δεν περιγράφω άλλο…απίστευτη μπάντα…
Καλά να περάσετε μάγκες. Ανεβάστε υλικό ε;

Υ.Γ. Αγαπημένο σε 2 εκτελέσεις. Δυναμίτης…
Τηλεφωνικα εννοω.:roll:
παιζει να πουλησω οτ δικο μου μιας κ το ψιλομετανιωσα που το πηρα.
ειχα παντα κατι με τα reunion και δε μου παει η καρδια να παρευρεθω… πες μου!
δινω το δικο μου εισητηριο αν ενδιαφερεσαι.
Teaser:

και-στους-φεηθνομοοοορ, θα-γι-νει-της-πουτααα-νααααςςςς…
χμμμ βαρακια?
Εγω αυριο κατεβαινω αθηνα.Αντε μια και σημερα.
Περιμενω αυτο:
Hey look at me lady
I’m just a little baby
You’re lucky to have me
I’m cute and sweet as candy
As charming as a fable
I’m innocent and disabled
So hug me and kiss me
Then wipe my butt and piss me
I hope you never leave
Cuz who would hear me scream?
Nobody understands