like the echoes of your childhood laughter, ever after
like the first time love urged you to take it’s guidance, in silence
like your heartbeat when you realize you’re dying, but you 're trying
like the way you cry for a happy ending, ending…
άμα διαβάσει κάποιος τα posts λίγο προσεκτικά θα καταλάβει τη μαγεία και το μέγεθος αυτού του συγκροτήματος…
ο καθένας περιμένει να ακούσει ως υπέρτατη κομματάρα και συναυλιακή αποκορύφωση και άλλο κομμάτι:wink: και από όλους τους δίσκους τους… σε άλλα συγκροτήματα τα χιτάκια είναι ψιλοστάνταρτ αλλά εδώ χάνει το παιδί τον Patton και ο Puff την μάνα
ας σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ας με αξιώσει να δω τον θεό Gould να παίζει την ριφάρα του The Morning After και τον Patton να τραγουδά
Is this my blood dried upon my face?
Or is it the love of someone else?
It tastes so sweet, just like you used to
So rescue me my love, splice us together
Έτσι ακριβώς είναι maggotbrain…ο καθένας περιμένει και απο ένα διαφορετικό -ψιλοάγνωστο- αλλα αγαπημένο διαμαντάκι…:D:D:D
Πάντως να πω και το παράπονό μου…
Δεν είναι δυνατόν να έρχονται γρουπ σαν τους FNM και πολλά μέσα ενημέρωσης να μην έχουν ούτε μια αναφορά!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Και αναφέρομαι ως επι το πλέιστον(σχεδόν αποκλειστικά δλδ) στον παραδοσιακό γραπτό τύπο εφημερίδες κ. περιοδικά. Διαβάζεις τα ένθετα περι τεχνών ,τα ημερολόγια απο events της εβδομάδας και ούτε μια νύξη. Γράφουν για κάθε Απίστευτο Απιστευτόπουλο που παίζει και στις 10/8 κενό…Ας είναι καλά το web και σε αυτόν τον τομέα λοιπόν που βλέπουμε-ακούμε για ένα απο τα πιο σημαντικά reunions των τελευταίων ετών γιατί αμα περιμέναμε απο τους οπαδούς του έντεχνου που γράφουν σε κάθε εφημερίδα…
__Θα είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος με αυτό το Playlist που έπαιξαν χθες -και δε δεδομένου φυσικά πως ΔΕΝ μπορούμε να τα έχουμε όλα -άντε ίσως να βγει το intrumental (να το βάλουν να παίξει μετά που θ’ ανοίξουν τα φώτα απ’ τα μεγάφωνο για καλό κατευόδιο) και να μπει ένα άλλο στη θέση του και θα είμαστε τέλεια.
__Ρε πστη μου απίστευτο, για το Midnight Cowboy, ήμουν έτοιμος να γράψω χθες "τι ωραία που θα ήταν μόλις τελειώσει το live (μετά απ’ το uncore και αφού ανάψουν τα φώτα, να βάλουν αυτό να παίζει απ’ τα μεγάφωνα (ή να το παίζουν μόνο ως instrumental όλοι εκτός του mike -κάτι που στην ουσία κάνουν, δηλαδή 2ο ανκόρ με αυτό και μετά, ε, πάρτε ακόμα ένα στη μάπα, έτσι για να μη ξεχνιώμαστε) 8). Πίσω Πυθία και σ’ έφαγα! :lol:
ακουσε κανεις τιποτα για [SIZE=“4”]soldout [/SIZE]
για πειτε να ξερουμε αν και εμεις εισητηριο εχουμε παρει απο την 1η εβδομαδα
το χθεσινο σετλιστ ειναι πανομοιοτυπο με αυτα του 1ου ‘leg’ αλλα μη ξεχναμε οτι παιζανε σε φεστιβαλ αρα λογικα σε εμας ισως παιξουν πιο πολλα/πιο αγνωστα
προσωπικα το βρισκω safe και προβλεψιμο :-k
βαλτε ενα rv :!:
βαλτε ενα edge of the world:!:
βαλτε ενα zombie eaters
βαλτε ενα real thing
βγαλτε το epic (η χαρα του no-fan ειναι αυτο το τραγουδι,μεχρι και στο privilege παιζει να το ακουσεις) [-X
βγαλτε το surprise!you’re dead!
βγαλτε το be aggressive
βγαλτε το evidence (ελεος με αυτο το κομματι…) [-X
To Real thing είναι πιθανό αφού το έχουν παίξει στις περισσοτερες εμφανίσεις τους.Αντίθετα το digging the grave όσο και αν το θέλω είναι από χλωμό ώς διαφανές.Δεν το έχουν παίξει πουθενά φέτος.