Νταξ μωρέ, συμπαθητικά ήταν…
:lol:
Νταξ μωρέ, συμπαθητικά ήταν…
:lol:
Στα γρήγορα…Μόλις γύρισα…μέχρι να τελειώσουν και να ΜΗΝ παίξουν to We Care a Lot είμουνα εκστασιασμένος…ξενέρωσα τρελά…Κορυφαία μπάντα πάντως και απίστευτος τραγουδιστής ο Patton…
Τέλος, που να παίξουν και το We Care a Lot…με τι κέφι…πιο ξενέρωτο κοινό απο το ελληνικό πλέον δύσκολα παίζει…στο τέλος οι μπάντες θα παρακαλάνε οι ίδιες για να παίζουν encore…κάτι ψόφια we want more από δω και απο κει…κανα παλαμάκι…λιγοστό τραγούδι και παιχνίδι με την μπάντα…τι έχετε πάθει ωρεεεε…βαρεθήκατε???
Στην αρχή έλεγα να κάτσω κερκίδα αλλά μόλις είδα οτι ούτε καν χειροκροτάνε που αρχίζει η μπάντα έτρεξα μπροστά που ευτυχώς ήταν αισθητά καλύτερα, αλλά και πάλι καμία σχέση με προ 2000 εποχές που ο κόσμος ήταν πεινασμένος…ξυπνάτεεεεε!!!
Tους αρεσε και ο κοσμος αλλα και το μερος,φανηκε.Καλο για αυτους αλλα κυριως για εμας.
Ισως για αυτο επαιξαν και στο τελος το digging the grave αφου φετος το εχουν παιξει το πολυ αλλες δυο φορες.
Το we care a lot μου ελειψε μετα το cowboy αλλα… who cares a lot ? 
Ο Πατον φανηκε να ξενερωνει στην αρχη με το κοινο στο evidence αλλα μετα ρεφαραμε με την μπυροκατασταση και τα δυο “παλλικαρια”…
Το racist comment στο τελος με τον Θεσσαλονικιο ηταν κορυφαιο.
Γυρισα κ εγω…ενταξει μια χαρα ηταν…,το κοινο οντως ΠΑΡΑ πολυ ξενερωτο…ελεος ρε σεις…
ειπα να κατσω κ εγω μια φορα κερκιδες αφου δεν ειμαι κ φαν της μπαντας για να δω τη συναυλια
αλλα δεν τη παλεψα…κατεβηκα κ εγω αρενα μπροστα…
τεσπα…ο PATTON γαμησε!!!τρελαρας!απιστευτος!
γενικα μ αρεσε…αυτα που ηθελα τα ακουσα.
α… και ΓΑΜΙΕΤΑΙ αυτος ο ανεγκεφαλος που ειχε παρκαρει στη στροφη του τρολευ κ εκανε μια ωρα να ξεκινησει το τρολευ…respect στα παλικαρια που βγηκαν κ σηκωσαν το αμαξι κ ξεκινησε το τρολευ…ετσι ρε!!
ο παττον ειναι εξωγηινος. ΤΕΛΟΣ
patton θεος απλα!!μας τρελανε!!!ημουν ακριβως κατω απο τη σκηνη κ γουσταρα τρελα,μονο το χωμα μας διελυσε,ελεος,βαλτε κατι!!!αυτα στα γρηγορα!!ευτυχως που επαιξαν το digging k ηρεμησα μετα!!!
[SIZE=“4”]Ο [/SIZE]
[SIZE=“4”]PATON[/SIZE]
[SIZE=“4”]ΕΙΝΑΙ[/SIZE]
[SIZE=“4”]ΘΕΟΣ[/SIZE]
[SIZE=“4”]ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ[/SIZE]
[SIZE=“4”]PERFORMER !!![/SIZE]
[SIZE=“4”]ΤΕΛΟΣ[/SIZE]
[SPOILER][SIZE=“4”]ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ[/SIZE]
[SPOILER][SIZE=“4”][B]ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
[SIZE=“1”]ταξιδεύει κανείς άλλος αύριο 7:35 με το ithaki ???[/SIZE] :lol::lol:
[/SPOILER]
[/SPOILER]
ο πατον ειναι με διαφορα ο καλυτερος φροντμαν που υπαρχει αυτη τη στιγμη. κατα τ’αλλα η συναυλια ηταν τρομερη αν και δν μπορουσα να την απολαυσω λογω σπασμενου χεριου, αλλα εστω κ ετσι περασα γαματα 
πραγματικα ο παττον ειναι απο αλλο κοσμο!!!τρελος,θεος,γαμω!!!
κανανε χαβαλε, παιξανε μουσικαρα και γεια σας
μας εκανε και κομπλιμεντα του στυλ: “you’re so sexy ,you fucking greeks are sexy”
κομπλε.!
O Πάτον απλά δεν παίζεται. Το παλικάρι είναι ψυχάκιας…
Το ελληνικό κοινό είναι το χειρότερο της γης. “Sing with us, don’t be shy” ειρωνευόταν ο Πάτον.
Tο Setlist γαμάτο, τα τραγούδια χίλιες φορές πιο πορωτικά με έναν Πάτον να τα ερμηνεύει live. Δεν είπαν το “We care a lot” γαμώτο…
Χαλια. Νταξ, δεν γινεται καθε χρονο να μας φερνουν τους πεθαμενους. Reunion και μλκιες, αμα πια.
Γαμώ τα αεροπλάνα σας και τα αεροδρόμιά σας που με ανάγκασαν να δω ΑΥΤΟ το λάιβ σχεδόν νηστικός και άυπνος!
ΘΕΟΙ απλά! Τελείωσαν κάπως απότομα, αλλά ο Πάτον είναι ο απόλυτος φρόντμαν.
Πάω να πεθάνω στον ύπνο.
Με κάλυψες αρκετά με αυτά που γράφεις.
Ενώ είχε τα φόντα για μια ανεπανάληπτη εμπειρία, το απότομο κλείσιμο και το η μικρή διάρκεια (1.30 ώρα με τα δύο encore) με ξενέρωσαν.
Ναι, ο Patton είναι απίστευτος performer. ΑΛΛΑ: Πήγαμε να δούμε τους Faith No More. Όχι την μπάντα του Patton. Οι άλλοι ήταν λες και είχαν απλά συνοδευτικό ρόλο.
Περίμενα μια ζωή αυτή τη συναυλία. Ικανοποιήθηκα; Φυσικά. Απλά δεν μπορώ να παραβλέψω ορισμένα πράγματα.
Το setlist σχεδόν ίδιο με της Πορτογαλίας. Απλά βγάλτε το Ugly in the morning και βάλτε το Digging the grave.
Και στο δίλημμα ποια είναι η καλύτερη συναυλία της χρονιάς…
Nine Inch Nails - Faith No More σημειώσατε 1.
A! Και, ναι, μας έχει πει και ο Perry Farrell πόσο sexy είμαστε! 
Χαιρετίσματα στο… μισό φόρουμ που είδα εκεί!
forkboy δικιο εχεις 
Στα σοβαρα, NIN δε μ αρεσαν περισσοτερο με την καμια (γουστα), αλλα στα περι Patton συμφωνω κι εγω.
Edit: α και το live της χρονιας ηταν των Warrior Soul, μη ξεχνιομαστε. 
καλα στανταρ σημερα το 99 τις 100 της συναυλιας ηταν ο παττον!!!κ δε νομιζω να ξενερωσε με το κοινο,αν κ δεν ηταν ολοι τοσο εκδηλωτικοι!!εγω περασα παντως καλα!!!εις το επανιδειν!!!
Αλλο ενα live απο αλλο πλανητη
Φοβερος ο Patton, performer με ολη τη σημασια της λεξης.Respect στον μπασσιστα που μας groovare συνεχως.Σιγουρα μερικα κομματια παραπανω επρεπε να παιχτουν αλλα οκ.
Σε θεμα ηχου και μιας και ειναι προσφατο το ΝΙΝ γεγονος στον ιδιο χορο πριν 20μερες, θα πω κι εγω οτι ο ηχος δεν πλησιασε καν.Και βασικα δυσκολα θα μπορεσει αλλη μπαντα να βγαλει τετοιο ηχο εκει.Απο την αλλη, πριν αρχισει και ριχνοντας μια ματια στη σκηνη, φωτα ηχεια κλπ μου φανηκαν τα μισα, οποτε ισως τιθεται και θεμα διοργανωσης.Κατα τα αλλα ,διαφορετικες εντελως μπαντες οι 2 τους μουσικα, με κοινο το ποσα χρονια μπροστα απο την εποχη τους βρισκονται 8)
Απιστευτη τριαδα live ac/dc , nin, fnm αυτο το καλοκαιρι.Οχι τιποτε αλλο δηλαδη αλλα σιγα σιγα χανεται και η ατακα χρονων μετα απο κα8ε live."Καλη φαση, αλλα να βλεπαμε και …(τους παρα πανω 3:lol: για παραδειγμα).
Τι λεμε τωρα? Αντε και του χρονου το καλοκαιρι Rush? 
Πολύ καλά έπαιξαν, καλός ήχος, πιστεύω πως όλοι καλά περάσαμε.
To set list πολύ βασισμένο στο King for a day, προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου αυτό! 8)
Ο ήχος για άλλη μία φορά πολύ καλός στον συγκεκριμένο χώρο.
Ο Patton έχει επηρεαστεί στο πως ντύνεται στη σκηνή από τον Solomon Burke και τον Zωρζ Πιλαλί :p:lol:
Απίστευτο γέλιο στη φάση με τον “αλλοδαπό” Σαλονικιό! :lol:
Eπίσης πολύ πρωτότυπο το Tribute στον Παπαθανασίου και το Chariots of fire.
RUSH K OZZY SOLO!! αυτα τα 2 κ ειμαι ολοκληρωμενος πλεον απο live!