Pic από Roddy:
βλέπω dude φάτσα κάρτα:p
Ε έπρεπε να το πάρει λίγο πιο αριστερά να δεις και Leviathan φάτσα κάρτα αλλά πούυ 
Λοιπόν λίγα πραγματάκια πριν πάω να ξεραθώ μετά τα ατελείωτα tosts που έφαγα
Ο Patton είναι εντελώς ψυχάκιας. Ακόμα και το να αναφερθείς στις φωνητικές του ικανότητες φερ’ ειπείν είναι περιττό. Πουλάει τρέλα απλά, που είπε κι ο από πάνω.
Ο Gould απίστευτος. Μεγάλος παίχτης.
Κόψανε We Care A Lot από την setlist, ενώ ήταν μέσα … ντάξει μικρόοο το κακό.
Ντάξει πάντως ούτε ξελαρυγγιάστηκα ούτε κοπανήθηκα πολύ όπως άλλες φορές.
Είχαν πολύ δυνατά τον Patton να πούμε. Μου πήρε τ’ αυτιά. Τώρα βουίζουν απίστευτα
Τέλος πάντων, όλα ωραία σε γενικές γραμμές, εγώ είμαι ευχαριστημένος.
Hail στον Γιάννη που έβαλε το αμάξι με κίνδυνο του ρεζερβουάρ
και φυσικά σ’ όλα τα παιδιά που γνώρισα. 
[SIZE=“1”](soz για τη μαλακία μου γι’ άλλη μια φορά :()[/SIZE]
_ άμα το διαβάσει ο Shadowcaster: μήπως ήσουν ένας τύπος με άσπρη μπλούζα με στάμπα κάτι από FNM και Adidas παπούτσια;
Προσωπικά μπορεί να μην έφαγα χώμα αλλά έλεος ρε, φύγαμε απ’ το χωράφι για να το τρώμε εκεί; Βάλτε κάτι, χαμός γινόταν απ’ τη σκόνη πίσω, απ’ ό,τι είδα.
__Οτι αρνητικό έχω διαβάσει για τη συναυλία μέχρι στιγμής, νομίζω πως ισχύει. ΑΛΛΑ, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.
8)
__Αυτό νομίζω συνοψίζει το πόσο καλά περάσαμε και πόσο γαμάτη ήταν η συναυλία! Δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω περεταίρω αυτή τη στιγμή…!
__Τώρα που βλέπω τη φωτο, ήμουν πολύ κοντά στον dude (hey dude, σε κάλεσα αλλά δεν είχες σήμα), αλλά στην φωτό… παραλίγο να φαινόμουν (ήμουν σχεδόν κάγκελο, αλλά “τρίτη σειρά”)…! Δεν φαίνομαι όμως, γιατί… γιατί ας πούμε ευγενικά πως π.χ. πότε δεν έπαιξα στην θέση “σέντερ” στο μπάσκετ.
Οχι μαν, φορούσα κάτι μαύρα με γκρί Van Dutch τα οποία καταστράφηκαν (πολύ ξύλο) και μία λευκή Rush (με μαύρο κέντημα Snakes n’ Arrows -ο dude ξέρει! :D) μπλούζα. 
Πανέμορφο λαηβ, κι ας μυηθηκα προσφατα, περασα καταπληκτικα!
Χαμουλης σε Ashes To Ashes αλλα κυριως Diggin The Grave.
Ποσο σουρεαλ η αντανακλαση της σκιας του Παττον στα βραχια αριστερα? 8)
ρησπεκτια στη δυναμικη συμμετοχη του ροκεν
ρησπεκτια στις γυναικειες δυναμες που εδειξαν το δρομο για το καγκελο
Έχασα φωνή, ακοή, μυαλό και μισό πόδι από το κλωτσίδι που έφαγα στο κάγκελο! Μετά από ΝΙΝ και FNM μέσα σε 3 βδομάδες δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να περιμένω.
Ένα Real Thing και Ricochet (μάλλον δύο… :P) μου έλειψαν, αλλά ήταν τρομερό live, ο Patton έρωτας, τέλος!
Έχω σχεδόν όλο το live σε βίντεο, ανεβαίνουν σιγά σιγά εδώ http://www.youtube.com/user/savagestar711 . Mη περιμένετε τρελά πράγματα, κάγκελο και σταθερό βίντεο δεν πάνε μαζί!
Eντάξει τι να λέμε τώρα, ο Patton είναι εκεί ψηλά και ασελγεί πάνω σας.
Εσύ είσαι αυτός που φώναζε όλη την ώρα για να παίξουν το we care a lot και παραλίγο να πάθεις καρδιακά επεισόδια και πολλαπλά εγκεφαλικά?
Ωραιο λαιβ.Τους συμπαθησα ακομα περισσοτερο…Η μπαντα γενικως πολυ ησυχη σε σχεση με παλια βιντεο που εχω δει…Εκτος απο Πατον οι αλλοι στρατιωτακια…Γαματο βραδυ!
Οσο για το κοινο και τις ανιδρασεις του…Σκεφτειτε οτι ηταν 10 αυγουστου και οποιος μουσικοφιλος ειτε μεταλλας ειτε αλτερνατιβας ειτε τιποτας ανεβηκε στο θεατρο…Ο φανατικος πυρηνας πιστευω ηταν σχετικα μικρος…Ευτυχως ειχε παρα πολλα κοριτσια:p
πολυ ωραιο λαιβ, δεν ειμαι τρελλη φαν αλλα ο παττον ειναι 8εος.
σκαρφαλωμενη στο καγκελο αριστερα (φανταστικο σημειο, που ταυτοχρονα κρατιομουν με τα ποδια, κοπανιομουν, μασαγα τσιχλα#-o και εβλεπα παττον πεντακα8αρα)
εχω φαει πολυ σκονη αλλα αξιζε μονο και μονο που ακουσα
You’re perfect, yes, it’s true
But without me you’re only youuuuuuu
Eπιτελους εκπληρωθηκε αλλο ενα μεγαλο συναυλιακο απωθημενο…ναι μεν ελειπε ο Jim Martin,ναι μεν τα χρονια περασαν (δεν ειναι και στην περιοδεια του king…),ναι μεν δεν επαιξαν kindergarten και we care a lot αλλα η μπαντα τα εδωσε ολα και ο Patton απεδειξε ποσο μεγαλος frontman και διασκεδαστης ειναι…Πιστευω θα μπορουσε να ακολουθησει και καριερα ηθοποιού ανετα…ευχαριστη εκπληξη το chariots of fire του Vangelis αλλα πιστευω το απολυτο highlight της συναυλιας ηταν το digging the grave…ισως το κομματι trademark τους το οποιο τιμησαμε δεοντως…
Aν είχαν το Jim Martin θα γέλαγαν κι οι πέτρες στο θέατρο Βράχων.
Digging the grave εύκολα η χειρότερη στιγμή της συναυλίας. (ναι υπάρχουν και τέτοιες στους Faith No More) Η εκτέλεση ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική.
Το πραγματικό χάιλάιτ, η καλύτερη στιγμή που έχω δει σε συναυλία ήταν το Just A Μan, ιδίως το τελείωμά του, όπου αυτά που έγιναν δεν περιγράφονται εύκολα με λόγια. Σε εκείνο το σημείο μας κατέστρεψαν πραγματικά.
Οι Faith No More είναι κολοσσιαία ΜΠΑΝΤΑ. Και ο Πάτον εκρηκτικός περφόρμερ, μας χάρισαν ένα από τα καλύτερα λάιβ που έχει γίνει στην Ελλάδα.
Α, και κάτι άλλο. Όποιος πάει μπροστά, όχι για να γουστάρει και να συμμετέχει, αλλά για να τραβήξει βίντεο μονάχα, είναι άμπαλος από μουσική
Όποιος αναρωτιέται αν έχουμε χορτάσει από συναυλίες, ας ρωτήσει τον κύριο μπλίντιν. Ρισπέκτ φίλτατε.
Ρισπέκτ σε όλες τις φορουμόφατσες που ήταν και μαζεμένες παρέα, και σ’ αυτούς που γνώρισα κιόλας:)
Για τα του live με καλύψατε όλοι οι παίδες πριν.
Αλλά ήμουν μέσα από το μεσημέρι και είδα και το check…
…o Bordin ντυμένος ευχούλης (ίσως έχουμε φωτό από κινητό), με μπλούζα ΝΒΑ μέχρι τα γόνατα, αριστερό πόδι allstar, δεξί πόδι… μπαντόφλα, τα -γκρι- ράστα 1.50, ο Bordin 1.60… ΘΕΟΣ.
Άλλο: Όταν τσέκαρε η μπάντα και κατέβηκε, ο Patton έκατσε…
Έπαιζε με τα μικρόφωνά του και τον ηχολήπτη (ο όποιος στο τέλος …βαρέθηκε, αφού πρώτα του είχε πει να μην τσιρίζει γιατί έχει σπίτια και φωνάζουν τους μπάτσους#-o:lol:)… Στα 10 λεπτά που κάθισε μόνος του στην σκηνή, έκανε όλους τους ήχουν της ζούγκας, της πόλης, του Κρύπτον, του Κάτω Κόσμου, του βουνού, της θάλασσας. Όλους.
Ο Gould όσο θέος κι αν είναι με το μπάσο του ζωσμένο, pre και post-show, είναι λίγο… σπασίκλας. Δυστυχώς. Είναι λίγο “ξενέρωτο τουρίστα”, Αμερικάνο με crocs και φωτογραφική στο λαιμό.
Ο Bottum μικρός θεούλης, με μοκασίνια και ιστιοπλοϊκή bleu marine βερμούδα, λες και πήγαινε για ουζάκια στην Ύδρα… 
Λίγα λόγια από έναν άσχετο με τους FNM. Δεν είμαι φανμπόης, ούτε θα γίνω ποτέ. Αλλά αυτό που είδα χθες το βράδυ μου άρεσε πολύ. Έναν περφόρμερ που σπανίζει στο μουσικό στερέωμα, έναν παρανοϊκό τύπο, με φωνητικά από Σινάτρα μέχρι ξωτικού. Και ένα πολύ καλό συγκρότημα στη σκιά του. (Λογικό…)
Όσον αφορά το κοινό, πιστεύω ότι οι περισσότεροι χθες ήταν πιο πολύ περίεργοι να δουν το γκρουπ (όπως κι εγώ), παρά πιστοί των FNM. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε το κοινό γι’αυτό. Σε τελευταία ανάλυση, νομίζω ότι όλοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έφυγαν ικανοποιημένοι.
Συγχωρηστε εναν μη-οπαδο της μπαντας και τις παρατηρησεις του. Σορι επιισης επειδη ημουν ενας απο τους “ξενερωτους” που καλα-καλα δεν ηξεραν τα τραγουδια των FNM. Ξεκιναω, με μια δοση απο rant mode στην πορεια:
- Ο Πατον ειναι φωνάρα και απιστευτος performer. Ειμαι σιγουρος οτι εγινε τραγουδιστης επειδη μπορει να περιοδευει, ετσι δε μενει για πολυ καιρο στο ιδιο μερος και γλιτωνει τον ζουρλομανδυα που σιγουρα θα του ειχαν περασει. Φωναρα, performer-αρα, παρανοϊκος ως το κοκαλο.
- Αν δεν ανεβαζε, ομως, τη φωνη τοσο ψηλα ισως να μην χαλουσε τον πολυ καλο ηχο που ειχε η μπαντα, τουλαχιστον στην κερκιδα πανω αριστερα (οπως φαινεται απο τη φωτο) οπου καθομασταν με τον τοξικο. Ντοκουμεντο η ιδια φωτο, οπου αμυδρα φαινομαστε…
- Δε μου φανηκε τοσο “στρατιωτικη” η μπαντα, αντιθετα νομιζω οτι επαιξαν αριστα τα τραγουδια απο μουσικης αποψης και διασκεδασαν την παραμονη τους στην Ελλαδα. Μουσικαρες το διχως αλλο.
- Ισως φταιει η κουραση (ηρθα απο δουλεια και χωρις πολυ υπνο το προηγουμενο βραδυ) ή το κοινο που ηταν ελαχιστα εκδηλωτικο εκει ψηλα στην κερκιδα, αλλα περιμενα να δω κατι καλυτερο συνολικα απο τη μπαντα.
- To “αντιο” απο τη σκηνη ηταν μαλλον κουλο.
- Δεν εφαγα σκονη (φυσουσε αντιθετα), αλλα πολλη σκονη αδερφακι μου! Λυπηθηκα οσους τυλιξε το νεφος…
- Ακουσα μερικα απο τα τραγουδια που μου αρεσαν οταν ημουν νεοτερος και ειμαι ευχαριστημενος. Συγγνωμη απο τους φαν της μπαντας, που ειναι πιο ψαγμενοι, θα ηθελα το we care a lot.
- Παρατηρηση τοξικου: Αφου το Rocking Athens Festival προγραμματιστηκε στην ΕΝΤΕΛΕΙΑ (οσον αφορα τις ωρες εναρξης-ληξης), φαινεται οτι η Ελλαδα δεν το αντεξε και φυσικα ολο το schedule της χθεσινης συναυλιας αποδειχθηκε οτι υπηρχε απλα για τα ματια.
- Μπυρα; Νερο; Μπαρ; Αστειευομαστε βεβαιως… Ας μπουμε στη νεα χιλιετια και βλεπουμε.
- Ειπα οτι ο Πατον ειναι φωναρα και απιστευτος performer; Αν οχι, τοτε ο Πατον ειναι φωναρα και απιστευτος performer.
That’s all. Περασα ωραια, αυτο δεν το συζητω. Ομως, δυστυχως, οι κραυγες του Πατον παραμενουν ακομα στα αυτια μου, οσο καλο ή κακο κι αν ακουγεται αυτο…
Υ.Γ.1: Νομιζω οτι στην Ελλαδα εφτασε η ωρα να ζηταμε απο τις μπαντες να ερχονται δωρεαν ή να μας πληρωνουν κιολας. Τοσους τσαμπατζηδες γυρω μου πρωτη φορα ειδα σε συναυλια. Καταλαβαινω τα περι… οικονομικης κρισης, αλλα ελεος: με αυτο το συγκροτημα και σε αυτη τη λογικοτατη τιμη εισιτηριου θεωρω γλοιωδη την παρουσια εκατονταδων (κυριολεκτω) γελοιων (επισης κυριολεκτω) στην εισοδο. Ειμαι σιγουρος οτι εφτασαν με τα ποδια στον Βυρωνα για να γλιτωσουν το ενα ευρω των ΜΜΜ… Για βενζινη ουτε καν το συζητω στις τιμες που εχει φτασει…
Υ.Γ.2: Ο Πατον ειναι ειναι φωναρα και απιστευτος performer.
Όχι ρε man, μην τα βάζεις με το είδος, είναι στάση ζωής…τι θα απογίνει το σύστημα χωρίς αυτούς;
Τι να λεμε τωρα,φοβερο live,φοβερος Patton οπως παντα.Το σετλιστ δεν μπορω να πω πως δεν μου αρεσε αν και ηθελα καποια τραγουδακια ακομα.Μου φανηκε λιγη η ωρα που επαιξαν,αλλα σιγουρα ισοπεδωσαν τα παντα εστω και σε αυτη τη 1.30 ωρα.Περι κοινου τωρα,εχω διχασμενη γνωμη.Απο τη μια εκει που βρισκομουν (ακριβως στο κεντρο λιγο πισω απο το καγγελο) γινοταν ενας ψιλο-χαμος.Ισως ημουν στον πυρηνα τον φανμποηδων:p. Βεβαια κοιτωντας ορισμενες φορες προς τα πισω δεν εβλεπα και ιδιαιτερη κινηση και σε καποια βιντεο που ειδα σημερα μου φεναιτε διαφορετικη η συναυλια απο αποψη κοινου.Παντως εκτελεστικα η μπαντα ηταν τρομερη και μην τα ξαναλεμε για τον ΘΕΟ Patton.
Τεσπα σημασια εχει οτι ηταν τεραστιοι χθες οι FNM και περασα τελεια,αν και μονος για ακομη μια φορα.Νομιζω καποια στιγμη πρεπει να βρω θαρος να μιλησω σε καποιος που αναγνωριζω απο το φορουμ:lol:
Αν εξαιρεσουμε οτι δεν επαιξαν We Care A Lot,οτι η διαρκεια ηταν μονο μιαμιση ωρα και οτι ο ηχος ηταν υπερβολικα δυνατος(σ’αυτο μπορει να φταιει εκει που καθομουν στην αρχη,δε ξερω)χτες ειχαμε ενα απιστευτο live.Ο Mike Patton επι σκηνης ειναι απολαυση ενω και η υπολοιπη μπαντα τα πηγε μια χαρα.Εγω προσωπικα ακομα να πιστεψω πως τους ειδα live.
Υ.Γ.1:Λιγο πριν το τελος ο Patton ειπε “see you next time”.Οσο κακος κι αν ακουγομαι ελπιζω να μη το εννοει για τους Faith No More.
Υ.Γ.2:Γιατι κυριοι διοργανωτες μονο ενα μπαρ?τι χρωσταει ο κοσμος να περιμενει σα μαλακας τοση ωρα?
χααχχααχχαχ :lol:
Πάλι καλά που ήμουν σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση από αυτόν γιατί θα μου είχε πάρει ΚΑΙ αυτός τα αυτάκια.
Bουίζει κι εμένα άσχημα τ’ αυτί μου. Έπρεπε να τον είχαν πιο χαμηλά.
Ελπίζω να μην μου 'χει κάνει καμιά ζημιά μόνο …
Σωστό. Κι όχι απαραίτητα κακό. Ακόμα και τώρα να κερδίσει το group την αναγνώριση που του αξίζει (αν δεν την έχει κερδίσει ήδη) από το κοινό, καλά θα 'ναι …
κ χαλισέκο δίπλα ακριβώς, σάμαν από πίσω 
μλκια γμτ, στο τέλος κοίταξα κινητό… γενικά είδα ελάχιστους χτες (λογικό)…
γενικά καλά ήτανε αλλά ήθελα παραπάνω… ο gould ελπίζω να είδε καλά το πανό. στο δεξί μου αυτί ακούγεται κάποιος να φυσάει μέσα από μπαμπού. οι μπλις καλοί ήτανε.
θενξ χιτσικερ για το μπυρόνι και κυρίως το τρελό στήσιμο που μάλλον θα φαγες στην ουρά απ όσα διαβάζω.
[SPOILER]Περί πατονικής έντασης.
Στο Diggin The Grave, και ενώ ο πούστης ήταν ήδη εκκωφαντικός, αναρωτιόμουν τι θα κάνει στο “σπάσιμο”, στο μέρος με τις τσιρίδες…
Ε, γαμήθηκε το άτομο - πόλλοι θα το θυμόμαστε για καιρό. Η (φυσική & ηλεκτρική) παραμόρφωση χτύπησε ‘11’, μας ξεκόλλησε τα μυνήγγια. Το καταευχαριστήθηκα… σαν να έκανα ντους με θόρυβο. Ψώνιο.
Στο check (πριν εμφανιστεί το Βλήμα) ο τεχνικός φώναζε (φώναζε όμως) στα μικρόφωνα. Στο τέλος είπε χαμογελώντας χαρακτηριστικά στον ηχολήπτη: “You know I can’t reach his level…”
Λόγια με νόημα…[/SPOILER]