Oι faith no more στο θέατρο βράχων στις 10 αυγούστου!

Μ’ έχουν καλύψει οι προηγούμενοι. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα οπαδός των Faith No More μου άρεσαν πολύ. Δεν πειράζει που έδωσα 10 ? παραπάνω για το εισιτήριο (55 ? αντί για 45 ?) γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα πήγαινα.Βέβαια στις 12:15 χτες πήγα στο Public και υπήρχαν ακόμα εισιτήρια. Δεν πειράζει , η συναυλία ήταν πολύ καλή , o Mike Patton φανταστικός όπως και οι υπόλοιποι που έχουν δεύτερο ρόλο.
Πάρα πολύς κόσμος (τουλάχιστον 3.500 θεατές , τώρα πόσοι μπήκαν με εισιτήρια είναι άλλο θέμα…
Δυστυχώς μόνο ένα μπαρ (δεν το χρειάστηκα) και στην είσοδο άφηναν έναν-έναν να μπάινει και παρ’ ολίγο να γίνει μεγάλη παρεξήγηση με έναν θεατή και έναν ελεγκτή εισιτηρίων.
Οργανωτικά κενά για πολλοστή φορά…

Πολυ καλη συναυλια, αλλο ενα απωθημενο εφυγε. Ο Patton ειναι το 50% της μπαντας στα live, καταπληκτικος performer. Παντως δεν εκστασιαστηκα κιολας οπως οι περισσοτεροι, δεν ξερω γιατι, ισως το οτι εχω δει πολλες καλες συναυλιες φετος και ετυχε η χθεσινη να ειναι η τελευταια στο προγραμμα. Οπως και να εχει παντως ευτυχως τους ειδαμε και αυτους εδω και γλυτωσαμε και το ταξιδι στην Βουλγαρια

ΥΓ Φορουμιτισσα επιασε το setlist το οποιο ειχε We Care A Lot μεσα, αλλα τελικα στην θεση του παιχτηκε το Digging The Grave… προσωπικα δεν με χαλασε αυτη η αλλαγη (εχοντας ως δεδομενο πως το DTG εχει παιχτει μονο 4 φορες μετα το reunion) αλλα και ενα We Care A Lot για κλεισιμο αντι του Midnight Cowboy επισης δεν θα χαλουσε κανεναν

ΥΓ2 Στο Epic παιζει να εφαγα σπρωξιδι απο εναν μανιασμενο Red Rum που εφευγε σφαιρα για να παει πιο μπροστα… υποθετω πως ηταν αυτος δλδ :-k

Η μπουρζουαζία και το μουσικό κατεστημένο.

Σε κάποια φάση ο Πάτον πέταξε με δύναμη ένα μπουκάλι σε κάποιον προς την κονσόλα (επί της σκηνής). Κατάλαβε κανείς γιατί; :-k

πιθανότερη απάντηση: γιατί είναι ψυχάκι :stuck_out_tongue:

Οχ σόρυ :-s

Είπα να πάω λίγο να χαρώ, αλλά λογάριαζα χωρίς τις 5 κάμερες ανά τετραγωνικό.:expressionless:

Έστειλε ένα ποτήρι με (κάτι) στους roadies, για να τον προσέξουν - προφανώς δεν ήθελε να τους φώναξει μέσω μιρκοφώνου. Στα καπάκια, ο μουσάτος roadie πήγε και σερβίρισε ένα νέο ποτήρι ?ουζόμελο? ονστέητζ.

Έχει όντως εύθραυστη ψυχοσύνθεση το παιδί και δεν τον φροντίζουν!..=D>

Λίγο πριν είχε πει κάτι σε ένα τύπο, προφανώς, από το road crew και λίγο μετά πέταξε το μπουκάλι προς το μέρος του. Μάλλον δεν του έκανε το χατήρι ο ροντκρουάς και ο στρατηγός Πάτον τσαντίστηκε μαζί του και του ξέφυγε η φιάλη από τα χέρια…

To oυζόμελο λέτε ρε αγορίνες; Ανέβηκε ένας από το ρόουντ κρου και καλά ότι νόμιζε ότι αυτός κέρδισε το κουιζ που έβαλε ο Πάττον για να πιεί το ?τρόπαιο?, και μετά τα πήρε (στο χαβαλέ πάντα) ο Πάττον που προσπάθησε να τον εξαπατήσει και τον έκανε λούτσα. Ε μετά φώναξε τον πραγματικό νικητή.

Το κουιζ ήταν αν καταλαβε κανείς ποιο ήταν ένα τραγούδι που έπαιξε για λίγα δευτερόλεπτο.

Άλλη φάση λέμε, Μάνο…

Tι μπλουζα φοραει ο dude?

Λερωμένη.

Ναι ναι, ouzomelo story now makes sense.

Για δείτε review (+σχόλια) στον κρακχίτλερ, έχουν γούστο.

Γελάει η πλάση.

το ‘Cuckoo For Caca’, που το ακούς μια χαρά στο μετρό και σου προκαλεί περίεργα συναισθήματα όπως το να δείρεις το μωρό που κλαίει δίπλα σου ή να μπεις με κλωτσιές στη καμπίνα του οδηγού για να πατήσεις γκάζι

:lol:

πρωτα πρωτα το αφιερωματακι στουσ ΦΝΜ ηταν γαμο…ετσι ακριβως τους εμαθα και εγω.και μαλιστα νομιζα πως θα ηταν καμια μπλακ μεταλ μπαντα λογω του ονοματος. τουσ ακουσα,πορωθηκα τρελά και αποφασισα να ερθω στο λαιβ.και δεν θα το μετανιωσω.αν επαιζαν και σημερα θα πηγαινα ξανα!:slight_smile:
ο ηχος μου ακουστηκε τελειος
ο παττον ηταν θεος showman
ολη η παντα και ο χωρος και το κοινο ηταν σουπερ!
αυτη η συναυλια φτανει τους μεταλικα περσι και τους acdc φετος για εμενα!
μακαρι να τους ξαναβλεπαμε!

Πιθανόν…το έκανα και αυτό! αν σε βοηθάει πρέπει να είμουνα ο μόνος εκεί μέσα με μπλουζάκι Manowar;)

μια ιδρωμένη ΜΠΕΖ. όχι, δεν είναι συγκρότημα αυτό :stuck_out_tongue:

πολύ καλή η συναυλία, αλλά μια μέρα μετά το δεξί μου αφτί βουίζει ακόμα έντονα…

Παιδιά ένα πράγμα θέλω να πω μόνο για το τι εστί Patton.

Επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά τη συναυλία στις 03.15 και κάθισε για 30 λεπτά και απαντούσε σε κάθε άκυρη απορία τριών-τεσσάρων παιδιών που τον περίμεναν εκεί.

Ούτε σταριλίκια, ουτε τουπέ τίποτα. Μιλούσε χαλαρός δίχως να βιάζεται παρά το προχωρημένο της ώρας και τη δεδομένη κούραση. Οσα έλεγε ήταν απίστευτα ενδιαφέροντα. Για την Ελλάδα, το σινεμα, τα reunion που είναι εναντίον, για τις συναυλίες, τα πάντα. Καμία σχέση με το εικίνητο “αγρίμι” επι σκηνής. Νηφάλιος, διαυγής και πολύ φιλοσοφημένος.

Ενας πραγματικός αρτίστας…